New crop is starting in spain of new fresh garlic. Ajos Majito Gomez. like garlic?
Španija
Prodaja na debelo
AJOS MAJITO GOMEZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ustanovljeno leta 2021, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah peeled garlic, distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, export of vegetables. Sedež podjetja je v kraju Las Pedroñeras, Španija.
Druga podjetja iz iste panoge:
New crop is starting in spain of new fresh garlic. Ajos Majito Gomez. like garlic?
Prodaja na debelo
CALLE TOLEDO, 9
16660 Las Pedroñeras - Španija
Francija
Našo pasto iz črnega česna lahko jeste preprosto na toastu ali v pripravkih. Črni česen se dobro poda k vsem vrstam mesa, mesnim izdelkom, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Za sladokusce je idealen s čokolado in agrumi. Poiščite navdih z našimi idejami za recepte SESTAVINE česnove paste Ekološki črni česen iz Gersa (90 %) Ekološko sončnično olje iz Gersa 10 %. KAKO SHRANJEVATI ČESNOVO PASTO Shranjujte pri sobni temperaturi, stran od svetlobe. Po uporabi kozarec tesno zaprite. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 6 mesecih. Rok trajanja: 18 mesecev.
Zahtevaj ponudboFrancija
Prihranite čas pri pripravi črnega česna. Naše stroke črnega česna lahko uporabite v številnih jedeh in jim dodate edinstven okus. V omakah, marinadah, pirejih ali na tanke rezine narezan v testeninah se črni česen odlično poda k vsem vrstam mesa, hladnih mesnin, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Odličen je tudi v kombinaciji s čokolado in agrumi. Najdite navdih z našimi idejami za recepte KURE IZ ČRNEGA ČESNA Zaradi svojih lastnosti in koristi za zdravje lahko črni česen jemljete za kure pol stroka na dan en mesec. SESTAVINE 100-odstotno ekološki stroki črnega česna iz Gersa. KAKO SHRANITI STROKE ČESNA
Zahtevaj ponudboFrancija
Črni česen v obliki cele čebulice (t. i. glava črnega česna) je dober način za uživanje česna, saj vsak strok črnega česna ostane zaščiten v svoji naravni ovojnici in ne potrebuje ničesar drugega za shranjevanje in konzerviranje. Celotna glava česna je najpreprostejši in najbolj naraven način uživanja črnega česna: v roki imate glavo česna, ki je ob prihodu iz parnega stroja porumenela in se je preoblikovala z Maillardovo reakcijo. Ekološki črni česen se lahko uporablja v številnih jedeh, lahko pa ga jemo tudi samostojno. Omako iz črnega česna, marinado iz črnega česna, pire iz črnega česna ali pa ga preprosto celega narežite na tanke trakove v jedi iz testenin. Črni česen se odlično poda k vsem vrstam mesa, mesnim izdelkom, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Za sladokusce se črni česen odlično ujema s čokolado in agrumi.
Zahtevaj ponudboUstvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.