ALPIK CHALETS - BOHINJ

Slovenija

Office Building Outline icon Ponudnik storitev

ALPIK CHALETS - BOHINJ
Web icon
Kontaktiraj

Apartmajske hiške ALPIK (ALPIK Chalets**** - Bohinj) se nahajajo sredi narave v naselju Ukanc v središču Triglavskega narodnega parka in čisto blizu Bohinjskega jezera. Ponuja sodobne, v alpskem slogu urejene apartmaje z balkonom ali teraso ter brezplačen hiter brezžični internet, dostopen na vseh površinah. Elegantno opremljeni apartmaji vključujejo centralno ogrevanje (talno ali radiatorsko), dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, prostor za sedenje s televizijo z ravnim zaslonom ter lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno. Romantično razvajanje si lahko privoščiš v intimnih apartmajih za 2 osebi, ali pa si z družino privoščiš prijeten oddih v večjih apartmajih za 4 ali 7 ljudi. Smučarsko središče Vogel je oddaljeno le 500 m. Smo specialisti za organiziranje kakršnihkoli “outdoor” aktivnosti. Do Bleda je 30 km, Ljubljana je 85 km stran, od ljubljanskega letališča pa vas loči 65 km. Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču v sklopu nastanitve. Parom je posebej všeč lokacija — podali so ji oceno 9, 7 za potovanja v dvoje na booking.com. U konc’ sveta te čaka pravljica na vsakem koraku.

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

Hiška Zlatorog kraljuje tik ob reki Savici in je le nekaj minut hoje oddaljena od Bohinjskega jezera. Hiška s savno, kaminom in teraso je popolnoma opremljena za užitek štirih ljudi, obdaja pa jo velik vrt, ki se poleti spremeni v piknik prostor z vso opremo, pozimi pa v belo pravljico. Brezplačno lahko najameš kolo in se popelješ po raznih kolesarskih poteh v Bohinju. Okolica pa ti nudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Vožnja s kanujem, ribolov, pohodništvo in smučanje te napolnijo z energijo in poskrbijo za popoln oddih. U konc’ sveta te čaka pravljica na vsakem koraku. Hiška je ena najlepših v Bohinju ter vključuje predel s kavčem in kaminom, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, ter zasebno kopalnico s prho, savno in sušilcem za lase.

Slovenija

Bohinjsko opremljen apartma se razprostira v 1. nadstropju desne Zlatorogove hiške. Ponuja pa balkon, centralno ogrevanje, rekuperacijsko prezračevanje, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim predelom. V drugem delu je kavč za sedenje s TV-jem ter zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lese ter brezplačnim toaletnim priborom. Glede posteljnine in brisač je poskrbljeno. Sodobno opremljeni prostori z alpskim pridihom vam dajejo občutek domačnosti. Na balkonu ujemite pravljične razglede na Vogel in Triglavski narodni park.

Slovenija

Apartma A2 – Dupleks Deluxe z eno spalnico in balkonom je kot nalašč za večne romantike. Sodobno opremljeni prostori v apartmajskih hiškah ALPIK. Z alpskim pridihom bodo navdušili tudi najbolj zahtevne, okolica pa nudi vse možnosti za poletno zabavo in zimsko pravljico. Prepričaj se na lastne oči in že z balkona doživi izjemne razglede na Triglavski narodni park. Prepusti se neskončnemu udobju Zlatorogove hiške ali pa se odpravi v lov na najlepše bohinjske razglede. Bohinjsko opremljen apartma ponuja balkon, centralno ogrevanje, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim predelom, predel za sedenje s TV z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase ter brezplačnim toaletnim priborom. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno.

Slovenija

A3 – Majhen apartma s spalnico in teraso nudi vse, kar potrebuješ za popolno pravljico v osrčju Triglavskega narodnega parka. Sodobna, praktična in elegantna Zlatorogova hiška te bo navdušila in ti pričarala romantičen oddih u konc’ sveta. V vseh letnih časih te bo na terasi pričakal enkraten jutranji razgled na Vogel. S svojo srčno polovico se v Apartmajskih hiškah ALPIK poženi v bohinjsko pravljico in si privošči aktiven ali pa romantičen oddih u konc’ sveta. Apartma se nahaja v pritličju, ponuja pa talno ogrevanje, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim predelom, TV z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase. Za posteljnino in brisače je poskrbljeno.

Dokumenti

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  1 – 10

Organizacija

 • Leto ustanovitve
  1990
 • Vrsta podjetja
  Sedež podjetja
 • Glavna dejavnost
  Ponudnik storitev

Poslovni podatki

Tržno območje

 • Check Circle Outline icon Mednarodno

Načini plačila

 • Kreditna kartica - Gotovina - Ček
 • Menica
 • Menica na ukaz
 • Mednarodno poštno nakazilo
 • Virman po kurirski pošti
 • Virman po telefaksu
 • Virman Swift
 • Stand-by akreditiv
 • Plačilo ob dostavi
 • Dokumentirana dostava
 • Dokumentarni akreditiv
 • Paypal

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

 • Hotel
 • Apartmaji
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.