BRANAL D.O.O.

Slovenija

Warehouse icon Prodaja na debelo

BRANAL D.O.O.
Web icon

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

Vozni park obsega prek 40 vozil, ki so ekološko sprejemljivejša (EURO 5, EEV in EURO 6). Vsa vozila so opremljena s sledilnimi napravami, kar naročniku omogoča spremljanje naročenega tovora in prevoza.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Stalna zaloga obsega medeninaste palice in palice iz inoksa. Specializirani smo za dobavo manjšim orodjarjem, ki posebej cenijo našo prilagodljivost pri količini in dostavi. Odkupujemo tudi odpadne kovine. Registrirani smo za trgovca in zbiratelja odpadnih kovin. Preizkusite nas.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Dolgoletne prevozniške izkušnje in sodelovaje z našimi partnerji omogoča kupcem lasten razvoj lahkih, optimiranih nadgradenj za gozdarska vozila in prikolice. Vgrajujemo tudi dvigala.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Odkupujemo oblovino iglavcev (predvsem jelke, smreke in bora) in listavcev (predvsem gabra in bukve). Odkupujemo tudi celulozo in manipulacijski les. Odkup z nami je preprost in hiter, obenem pa zagotavljamo konkurenčne odkupne cene in plačilo v dogovorjenem roku. Od žag odkupujemo vse žagarske ostanke (krajnike, žagovino, kocke in sekance).

Zahtevaj ponudbo

Branal, d.o.o. je družinsko podjetje s sedežem v Postojni. Ustanovil ga je direktor Aleš Hace leta 1992. Podjetniško pot so pričeli z avtoprevozništvom leta 1993 z nabavo prvega tovornjaka in opravljanjem transportnih storitev za lokalna podjetja. Branal, d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in nudi mednarodni prevoz razsutih (nenevarnih) tovorov, oblovine, kontejnerskega kot tudi paletiranega blaga. Kupujejo in prodajajo oblovino ter proizvajajo lesne sekance. V prodajnem sortimentu imajo na voljo tudi barvne kovine.

Dokumenti

Domain icon Prodaja na debelo

BRANAL D.O.O.

Cankarjeva ulica 1

SI-6230 Postojna - Slovenija

Kontaktiraj

Podatki o podjetju

Ključne številke

  • Številu zaposlenih
    11 – 50

Organizacija

  • Glavna dejavnost
    Prodaja na debelo

Dejavnosti podjetja BRANAL D.O.O.

  • Cestni blagovni transport - mednarodni
  • Cestni transport - logistične storitve
  • Mednarodna špedicija
  • Mednarodni prevoz
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

  • Samo ustrezni dobavitelji
  • Skladno z zasebnostjo podatkov
  • 100-% brezplačno