CALYPSO MARKETING - Quality Liners made in Belgium

Belgija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

CALYPSO MARKETING
Web icon
7 Izdelki

Belgija

Preveril Europages

Podjetje Calypso si je več let prizadevalo razviti pisalo s kartušo s tekočim črnilom in čopičem, ki bi dopolnjevalo njegovo paleto izdelkov s flomastri. Ponujalo ga je več azijskih proizvajalcev, vendar evropska rešitev ni bila na voljo. Ta vrsta izdelka je sestavljena iz več delov, kar pojasnjuje njegovo visoko ceno. Poleg tega zahteva odlično poznavanje črnil, saj za razliko od flomastrov ne ponuja naravne kapilarnosti. Zato se rado izprazni. Po intenzivnem testiranju več embalaž smo na koncu našli tisto, ki nas je popolnoma zadovoljila. Zato smo se leta 2019 odločili, da bomo izdelali avtomatski stroj za kondicioniranje tega pisala. Proizvodnja se je začela spomladi leta 2020, že prvo leto pa je bilo izdelanih milijon kosov. To pisalo, imenovano tudi "pisalo s čopičem", je mogoče dobiti z različnimi vrstami čopičev (koničastimi ali ovalnimi), pa tudi s flomastrom v obliki štirioglate vilice za obrvi.

Belgija

Preveril Europages

Zgodovinski Da bi zadovoljili potrebe naših strank in tržne trende, smo leta 2013 predstavili pisalo jumbo za ličila za ustnice. To pisalo izkorišča našo paleto formulacij in barv, razvitih za naše svinčnike za oči in ustnice. Značilnosti Zrakotesna posoda, odpornost na toploto, dolg rok uporabnosti Stabilna formulacija, brez spremembe barve med sušenjem Dolgotrajen Odporen na razmazovanje, ne pušča madežev, primeren za uporabnike kontaktnih leč Na voljo na zalogi v 6 različnih odtenkih.

Belgija

Preveril Europages

Dolgotrajna barva za oči in ustnice Naša elegantna peresa za oči in ustnice so bila razvita z uporabo dobro preizkušene tekoče formule, ki zmanjšuje izsuševanje ustnic, preprečuje krvavitev in razmazovanje ter zagotavlja obstojnost barve in dolgotrajen učinek. Njihova konica iz filca omogoča izjemno natančen nanos. Zbirka vsebuje več kot 30 odtenkov, ki se redno dopolnjujejo z novimi barvami. Kolekcija vključuje tudi korekcijsko pero (belo ohišje, črn aplikator) za popravljanje morebitnih nepravilnosti, ki nastanejo pri nanosu. Značilnosti Embalaža: vodoodporna, toplotno odporna, dolg rok uporabnosti Stabilna formula: brez odstopanj pri sušenju Dolgotrajen Odporna na razmazovanje, ne krvavi v gube in je primerna za uporabnike kontaktnih leč Aplikatorji so na voljo v različnih oblikah in debelinah.

Belgija

Preveril Europages

Intenzivnost, enostavnost uporabe, zanesljivost in trajnost Ponujamo vrsto črnil za oči, katerih tehnologija temelji na nadzoru sedimentacije črnega pigmenta ter popolnem obvladovanju fizikalno-kemijskih parametrov črnila glede na poroznost in gostoto filtrirne kartuše in aplikatorja. Naša osnovna formula je sestavljena iz obdelanih ne-nanojskih ogljikovih saj. Naši izdelki so na voljo od dolgotrajnih do vodoodpornih formul in različnih sistemov konzerviranja. Značilnosti Embalaža: vodoodporna, odporna na toploto, dolgotrajna obstojnost Stabilna formula: pisala ni treba hraniti s konico navzdol Brez nanodelcev (testirano tudi na končnem izdelku, glejte poročilo o testu SIKEMIA. Intenzivna črna barva Odporen na razmazovanje, ne krvavi v gube in je primeren za uporabnike kontaktnih leč Na voljo so različne vrste aplikatorjev Izbira formul Različni sistemi za ohranjanje (s parabeni ali brez njih) Oftalmološko testirano Združljiv z Öko-Testom

Belgija

Preveril Europages

Z našim korekcijskim peresom lahko natančno in gladko v celoti ali delno odstranite risbo ličila. Njegova formulacija je bila razvita posebej za naše dolgotrajne barve za oči in črtala za ustnice. Na voljo je tudi z belim ohišjem in manj umazanim črnim peresom.

Belgija

Preveril Europages

Dolgotrajna barva za oči in ustnice Naša elegantna peresa za oči in ustnice so bila razvita z uporabo dobro preizkušene tekoče formule, ki zmanjšuje izsuševanje ustnic, preprečuje krvavitev in razmazovanje ter zagotavlja obstojnost barve in dolgotrajen učinek. Njihova konica iz filca omogoča izjemno natančen nanos. Zbirka vsebuje več kot 30 odtenkov, ki se redno dopolnjujejo z novimi barvami. Kolekcija vključuje tudi korekcijsko pero (belo ohišje, črn aplikator) za popravljanje morebitnih nepravilnosti, ki nastanejo pri nanosu. Lastnosti Embalaža: vodoodporna, toplotno odporna, dolg rok uporabnosti Stabilna formula: brez odstopanj pri sušenju Dolgotrajen Odporna na razmazovanje, ne krvavi v gube in je primerna za uporabnike kontaktnih leč Aplikatorji so na voljo v različnih oblikah in debelinah.

Belgija

Preveril Europages

Čeprav smo strokovnjaki za flomastre za industrijo ličil, se zavedamo, da veliko strank išče peresa s čopičem in "made in Europe". Čeprav je to tehnologijo zaradi nizke kapilarnosti njihovih vlaken v primerjavi s klobučevinastimi konicami zapleteno obvladati, nam je naš tehnološki napredek na področju črnil omogočil uspešno preizkušanje različnih kombinacij embalaže in črnil. Poleg tega smo izumili novo funkcijo za embalažo, ki zmanjšuje učinek razkladanja v položaju "navzgor". Tipična značilnost pri modelih, ki so na voljo na trgu.

Domain icon Izdelovalec/ Proizvajalec

CALYPSO MARKETING

avenue des Métallurgistes 22A

1490 Court-Saint-Etienne - Belgija

Št. za DDV