Francija
Izdelovalec/ Proizvajalec
Francija
Sorte grozdja: Grenache Blanc - Grenache Gris Vrsta tal Glineno-apnenčasta, stare trte na sončnih terasah terroirja Aspres Vinifikacija: Vino je zorelo v sodih iz francoskega hrasta z mešanjem na usedlinah. Degustacijske opombe: Srebrne barve, nežne arome bele breskve, hruške in toasta. breskev, hruška in toast ali brioš. brioš. Okrogel, a še vedno svež okus. svežina. To je uravnoteženo in kompleksno. Ujemanje s hrano in vinom: Sozvočje: Tubot ali morski list na žaru, sir Comté, zelenjava A la plancha Zlata medalja Gilbert et Gaillard
Zahtevaj ponudboFrancija
Sorte grozdja: Syrah - Cinsault Vinifikacija: Neposredno stiskanje, statično usedanje in fermentacija v 14"/16 "sodih iz nerjavečega jekla 15 do 20 dni. Svetla, bledo rožnata barva, nos ponuja arome svežih sadja in lepih cvetličnih vonjav. cvetlične note. Živahen in svež okus. Zlata medalja Gilbert et Gaillard IGP Côtes Catalanes
Zahtevaj ponudboFrancija
Sorta grozdja: Merlot - Marselan Zlata medalja Gilbert et Gaillard Granatne barve, V nosu se razkrijejo note zrele črne barve. nato pridih sladkega korena. V okusu je velikodušen in žameten.
Zahtevaj ponudboFrancija
Sorte grozdja: Syrah - Grenache - Carignan Globoka barva, Vonj je kompleksen in intenziven z notami kuhanega sadja in začimb. Enako kompleksen je tudi okus z okroglimi tanini, žametnim, začinjenim zaključkom. Zlata medalja Gilbert et Gaillard
Zahtevaj ponudboFrancija
Sorta grozdja: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Zlata medalja Gilbert et Gaillard Tla: glineno-apnenčasta Vinifikacija: Neposredno stiskanje, statično usedanje in fermentacija v 14"/16 "sodih iz nerjavečega jekla 15 do 20 dni, nato zorenje na finih usedlinah do stekleničenja. Degustacijske opombe Briljantna bledo rumena barva, nos ponuja arome svežega sadja, citrusov in eksotičnega sadja ter lepega cvetlične note. Živahno in sveže na okusu, značilen značaj muškata. prevladuje v zaključku.
Zahtevaj ponudboFrancija
SORTE: Syrah, Carignan, Grenache Noir Odstranjena letina Maceracija pridelka Briljantna barva z jasno limidnostjo rdeča z vijoličnimi poudarki. Na nosu rdeče sadje z s poprovimi notami. Sveže in elegantno na ustih z lepimi mehkimi tanini. Pohlepno in pekoče in pekoče.
Zahtevaj ponudboFrancija
Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rdeče Côtes du Roussillon Vasi Les Aspres Odstiranje pridelka, karbonska maceracija karbonska maceracija za carignane, hladna predfermentacija za druga dva v kadeh z nadzorovano temperaturo. Degustacijske opombe Intenzivna rubinasta barva z vijoličasto vijoličnimi poudarki. Močan, kompleksen nos s pridihom sladkega korena. z notami sladkega korena, začimb in črnega sadja. Okrogel in poln okus. Ujemanje hrane in vina Pečena jagnječja pleča, pečen Camembert.
Zahtevaj ponudboFrancija
Tla: Apnenec Zlata medalja Gilbert et Gaillard Vinifikacija: Vino je zorelo v sodih iz nerjavečega jekla, nato je zorelo v sodih iz francoskega hrasta. Briljantna granatno rdeča barva Intenziven, bogat vonj po toastu, vaniliji in sladkem korenu s pridihom sladkega korena in zrelega sadja kot so suhe slive. V okusu so tanini svilnati in dobro mehki.
Zahtevaj ponudboIzdelovalec/ Proizvajalec
Route de Saint-Jean-Lasseille
66300 Banyuls Dels Aspres - Francija
Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.