TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Španija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Ogled kataloga izdelkov

Español Oglejte si 10 izdelkov

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Omake. Deluje tudi v panogah sauces and seasonings, Dressing. Sedež podjetja je v kraju Reus ( Tarragona ), Španija.

Druga podjetja iz iste panoge:

Zadnje novice o podjetju

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Lansiranje izdelka ・ 11. nov. 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Dokumenti

Domain icon Izdelovalec/ Proizvajalec

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Španija

Kontaktiraj

Podatki o podjetju

Organizacija

  • Glavna dejavnost
    Izdelovalec/ Proizvajalec

Dejavnosti podjetja TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

  • Omake
  • sauces and seasonings
  • Dressing
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

  • Samo ustrezni dobavitelji
  • Skladno z zasebnostjo podatkov
  • 100-% brezplačno