OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Španija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

OXYHTECH
Web icon

Ogled kataloga izdelkov

Španija

Naši stroji za čiščenje ogljika uporabljajo zelo učinkovit postopek elektrolize z napajalniki (aktivni impulz), ki iz vode izloči kisik in vodik ter ju spremeni v plin, imenovan kisikovodik. Visoka kalorična moč plina kisikovodika, ki se vbrizga v motor, povzroči hitro povečanje temperature zgorevanja, kar povzroči nadzorovano pirolitično implozijo, ki v samo 60 minutah sežge, razgradi in odstrani vse ogljikove obloge, nakopičene v motorju. Uporaba naših naprav je primerna za vse vrste motorjev, bodisi za avtomobile, kombije, kmetijske stroje, ladje, tovornjake, avtobuse, generatorje, namakalne črpalke itd. Uporablja se lahko v vseh motorjih ne glede na uporabljeno fosilno gorivo: dizelsko gorivo, bencin, utekočinjeni naftni plin, biodizel itd. Ta model proizvaja 1 200 lph kisikovodikovega plina in je zasnovan za motorje s prostornino od 100 do 6 000 cm3, saj je količina plina nastavljiva glede na potrebe.

Zahtevaj ponudbo

Španija

KONCENTRIRANO ČISTILO ZA DPF (1000 ML) Čistilno sredstvo, posebej zasnovano za uporabo z našimi stroji za čiščenje DPF Oxyhtech Maxi in Oxyhtech Maxi+. Spojina je posebej oblikovana za varno odstranjevanje nečistoč, ki se usedajo v filtru za trdne delce za dizelske motorje katere koli vrste vozila. Ta obdelava se izvede po vstavitvi filtra v stroj Oxyhtech. Škatla z 12 steklenicami čistilnega sredstva, ki je primerna za približno 12 do 24 čiščenj z našimi stroji.

Zahtevaj ponudbo

Španija

NOVO: Lažje upravljanje z aplikacijo prek povezave WiFi. Zdaj lahko shranite prilagojene nastavitve. Poročila o uspešnosti pred in po izvedbi z možnostjo, da jih pošljete strankam in shranite v formatu PDF. Ta naprava je namenjena čiščenju filtrov za trdne delce vseh vrst vozil (tovornjaki, avtomobili, kombiji ...), da se doseže regeneracija DPF, pri čemer se odstrani 100 % saj in pepela. Intuitivno upravljanje z možnostmi samodejne nastavitve prek preprostega nadzornega zaslona. Vključena je vsa vrsta dodatne opreme za delovanje v katerem koli modelu filtra vozila.

Zahtevaj ponudbo

Španija

Naši stroji za čiščenje ogljika uporabljajo zelo učinkovit postopek elektrolize z napajalniki (aktivni impulz), ki iz vode izloči kisik in vodik ter ju spremeni v plin, imenovan kisikovodik. Visoka kalorična moč plina kisikovodika, ki se vbrizga v motor, povzroči hitro povečanje temperature zgorevanja, kar povzroči nadzorovano pirolitično implozijo, ki v samo 60 minutah sežge, razgradi in odstrani vse ogljikove obloge, nakopičene v motorju. Uporaba naših naprav je primerna za vse vrste motorjev, bodisi za avtomobile, kombije, kmetijske stroje, ladje, tovornjake, avtobuse, generatorje, namakalne črpalke itd. Uporablja se lahko v vseh motorjih ne glede na uporabljeno fosilno gorivo: dizelsko gorivo, bencin, utekočinjeni naftni plin, biodizel itd. Ta model proizvaja 4 600 lph kisikovodikovega plina in je zasnovan za motorje s prostornino od 100 do 60 000 cm3, saj je količina plina nastavljiva glede na potrebe.

Zahtevaj ponudbo
Deutsch Oglejte si 8 izdelkov Български Oglejte si 8 izdelkov Čeština Oglejte si 8 izdelkov Dansk Oglejte si 8 izdelkov Español Oglejte si 8 izdelkov Suomi Oglejte si 8 izdelkov Français Oglejte si 8 izdelkov Eλληνική Oglejte si 8 izdelkov Magyar Oglejte si 8 izdelkov Italiano Oglejte si 8 izdelkov Lietuvių Oglejte si 8 izdelkov Nederlands Oglejte si 8 izdelkov Norsk Oglejte si 8 izdelkov Polski Oglejte si 8 izdelkov Português Oglejte si 8 izdelkov Română Oglejte si 8 izdelkov Svenska Oglejte si 8 izdelkov Türkçe Oglejte si 8 izdelkov

OXYHTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ustanovljeno leta 2016, ki deluje v panogi Čistilna sredstva za vozila. Sedež podjetja je v kraju Esparza-Navarra, Španija.

Druga podjetja iz iste panoge:

Dokumenti

Domain icon Izdelovalec/ Proizvajalec

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Španija

Št. za DDV
Kontaktiraj

Podatki o podjetju

Ključne številke

  • Številu zaposlenih
    1 – 10
  • Komercialne
    1 – 10
  • % izvoznega prometa
    80 %

Organizacija

  • Leto ustanovitve
    2016
  • Vrsta podjetja
    Sedež podjetja – Matično podjetje
  • Glavna dejavnost
    Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

  • Check Circle Outline icon Evropsko

Dejavnosti podjetja OXYHTECH

  • Čistilna sredstva za vozila
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

  • Samo ustrezni dobavitelji
  • Skladno z zasebnostjo podatkov
  • 100-% brezplačno