TELSONIC AG - THE POWERHOUSE OF ULTRASONICS

Švica

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

Verified by Europages badge
TELSONIC AG
Web icon
Kontaktiraj

Swiss Telsonic Group nudi svoje industrijske ulrazvočne rešitve prek zastopnikov v Evropi, Ameriki in Aziji že od leta 1966. K temu pripomorejo nenehne inovacije. Telsonic si je pri številnih uporabah zagotovil prednost pred konkurenco tako, da strankam nudi dodano vrednost. Lastnško upravljana družba z več kot 250 visoko usposobljenimi zaposlenimi je specializirana tako v varjenje plastike in kovine kot tudi v ultrazvočno čiščenje in presejanje. Stranke po vsem svetu s področij avtomobilske industrije, pakiranja in medicinske tehnologije cenijo obsežne storitve družbe, široko paleto ultrazvočnih komponent za konstrukcijo sistema in njene popolne varilne sisteme.

Ogled kataloga izdelkov

Švica

Verified by Europages badge

MPX je vsestranski varilni sistem za kovino, zasnovan za različne uporabe v industriji kabelskih snopov in baterijski industriji. Standardni stiskalni sistem se lahko uporablja za široko paleto varjenj. Standardni moduli se uporabljajo za razširjene kontakte. Modularni agregat vključuje več razredov in stopenj moči. Na funkcionalnosti sloneča zasnova programa TelsoFlex je intuitivna in nudi optimalen procesni nadzor. Dostop do zelo obširnega sistema zbirke podatkov je mogoč prek sodobnih vmesnikov, omogočeno pa je tudi preprosto zunanje shranjevanje.

Švica

Verified by Europages badge

Novi Telso®Terminal TT7 ultrazvočni sistem za varjenje kovin je vsestranski in se lahko uporablja za različne aplikacije, vključno s montažo kablov in proizvodnjo baterij. Njegove aplikacije med drugim vključujejo visokonapetostne kable, akumulatorske sponke in konektorje celic, ki so varjeni v najrazličnejših izvedbah. Nov visokozmogljiv sistem omogoča varjenje kovin za prereze kablov do več kot 200 mm2. Modularna zasnova TT7 omogoča hiter prehod na druge aplikacije. Telso®Terminal TT7 ima tudi standardizirane vmesnike za digitalno mreženje in enostavno integracijo v proizvodne sisteme.

Švica

Verified by Europages badge

Telso®Splice TS3 je preizkušen, vrhunski sistem za varjenje z žico. Primeren je za majhne varjene spoje, zaradi svoje lahke in kompaktne oblike pa je idealen za prenosne aplikacije, kot so kabelski snopi na montažnih ploščah. Uporablja se lahko tudi v predproizvodnji in je na voljo v različnih namiznih in stoječih konfiguracijah. Sistem Telso®Splice vključuje zelo intuitivno delujoč zaslon na dotik. Opravila, spoje in zaporedja lahko preprosto določimo na zaslonu ali jih naložimo prek podatkovnega vmesnika Telso®CON. Integracija v okolja MES se opravi prek usteznih programskih vtičnikov; npr. za 4Wire CAO od Di.IT ali sisteme, ki jih določi stranka. Poleg standardnega spremljanja vrednosti omejitve pomagajo najvišjo stopnjo kakovosti zagotavljati rezalnik slabih delov, dodatek proti stranskemu spajanju, omejevalniki žice in sistem za upravljanje uporabnikov in pravic.

Švica

Verified by Europages badge

Telso®Splice TS6 je preizkušen, vrhunski sistem za varjenje z žico. TS6 s svojo robustno obliko pokriva večji razpon preseka.Sistem Telso®Splice vključuje zelo intuitivno delujoč zaslon na dotik. Opravila, spoje in zaporedja lahko preprosto določimo na zaslonu ali jih naložimo prek podatkovnega vmesnika Telso®CON. Integracija v okolja MES se opravi prek usteznih programskih vtičnikov; npr. za 4Wire CAO od Di.IT ali sisteme, ki jih določi stranka. Poleg standardnega spremljanja vrednosti omejitve pomagajo najvišjo stopnjo kakovosti zagotavljati rezalnik slabih delov, dodatek proti stranskemu spajanju, omejevalniki žice in sistem za upravljanje uporabnikov in pravic.

Deutsch Oglejte si 30 izdelkov Español Oglejte si 30 izdelkov Italiano Oglejte si 30 izdelkov Français Oglejte si 27 izdelkov English Oglejte si 26 izdelkov Čeština Oglejte si 26 izdelkov Pусский Oglejte si 26 izdelkov

Zadnje novice o podjetju

Avatar

World Premiere

Lansiranje izdelka ・ 25. okt. 2021

The #TELSONIC #ultrasonic metal welding team is looking forward to #Productronica Munich

Dokumenti

INSIDE TELSONIC

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  201 – 500

Organizacija

 • Leto ustanovitve
  1966
 • Vrsta podjetja
  Sedež podjetja – Matično podjetje
 • Glavna dejavnost
  Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

 • Check Circle Outline icon Regionalno
 • Check Circle Outline icon Državno
 • Check Circle Outline icon Evropsko
 • Check Circle Outline icon Mednarodno

Območja za dostavo

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

 • Ultrazvočni sistemi - Predelava plastike
 • Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji
 • apparater för ultraljudsskärning
 • Prehrana - embalirni stroji za industrije
 • Welding machines for plastics
 • Welding equipment for plastics
 • Ultrasonic generators
 • ultrasound equipment
 • machines for working plastics
 • Ultrasonic components