TIM PAVLIN D.O.O.

Slovenija

Factory icon Izdelovalec/ Proizvajalec

TIM PAVLIN D.O.O.
Web icon
Kontaktiraj

Smo manjše podjetje s prepoznavno vlogo v industriji. Dolgoletne mednarodne izkušnje so nam omogočile postavitev lastnega v začetku storitvenega podjetja, ki se je razvilo v proizvodno podjetje in nadaljuje razvoj v smeri razvoja lastne proizvodnje in ponudbe kompleksnih in konkurenčnih rešitev svojim kupcem. Sodelujemo v najzgodnejših fazah zasnove izdelkov in z razvojnimi oddelki pri kupcih.

Ogled kataloga izdelkov

Slovenija

Tehnologija finega štancanja je namenjena in razvita za izdelavo preciznih izdelkov, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji, industriji orodja in elektro industriji. Izdelki so v glavnem komponente mehanizmov zaskokov, zobniki, deli sistemov. V kombinaciji z laserskim varjenjem lahko izdelamo zelo precizne sklope. Ključna področja uporabe so varnostni sistemi, mehanizmi sedežev, zaklepi, razni precizni mehanizmi. Izdelki izdelani po tehnologiji finega štancanja (ang. Fine blanking), so izdelani v manj korakih kakor s tehnologijo klasičnega štancanja. Na ta način pridobimo na optimizaciji časov izdelave in številu potrebnih operacij za izdelavo določenega izdelka. To nas vodi k konkurenčnejšemu nastopu na trgu. Izdelki so izredno precizni in naknadna strojna obdelava praviloma ni potrebna.

Slovenija

Skupno z našo mrežo partnerjev koordiniramo skupine izdelkov različnih tehnologij - štancanja, hladnega kovanja, mehanske obdelave odkovkov in odlitkov, brizganja plastike, izdelave vzmeti, žic, montaže. Naši kupci nam zaupajo koordiniranje celotne družine izdelkov, tako z vidika kakovosti, logistike in sledenja oskrbe. Na ta način imajo enega sogovornika za celotno skupino izdelkov. V sodelovanju z našimi kupci izdelamo vse preskusne izdelke - prototipe, ki predstavljajo kasnejše serijsko stanje izdelkov vključno s končnimi obdelavami - površinska zaščita, toplotne obdelave. Pri prototipih izdelamo vse koncepte izdelave izdelkov in orodij. Za prototipne izdelke izvedemo tudi vsa zahtevana poročila testiranj in meritev.

Dokumenti

Podatki o podjetju

Ključne številke

 • Številu zaposlenih
  1 – 10

Organizacija

 • Glavna dejavnost
  Izdelovalec/ Proizvajalec

Poslovni podatki

Tržno območje

 • Check Circle Outline icon Regionalno
 • Check Circle Outline icon Državno
 • Check Circle Outline icon Evropsko
 • Check Circle Outline icon Mednarodno

Območja za dostavo

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

 • Končni kovinski izdelki
 • Fino štancanje
 • Avtomobilske komponente
 • Storitve in svetovanje
 • Merilne priprave
Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.