Podjetje se je rodilo in zrastlo v osrčju pohorskih gozdov kjer je ukvarjanje z lesom ljudem v krvi. Iz manjšega podjetja, ki je nastalo iz ljubezni do lesa in njegove predelave je nastalo uspešno podjetje s tradicijo in izkušnjami, poznano po celem svetu in s trdnimi temelji za naprej.

Glavna dejavnost podjetja je projektiranje in proizvodnja lesno obdelovanih strojev. Nosilni proizvod so horizontalne tračne žage, ki so postavljene samostojno ali povezane s transporterji in krožnimi žagami v žagalno linijo, ki je kombinacija visoke tehnologije z minimalnim številom delovne sile in optimalno kapaciteto razreza.

Veseli smo, da naši stroji zagotavljajo delo in zaslužek malim žagarjem, srednje velikimžagarskim obratom in so tudi del velikih žagarskih podjetij širom sveta. Pohvalimo se lahko, da so naši stroji razrezali ogromne količine raznovrstnega lesa, od našega domačega do trdega eksotičnega. Kar nas pa še posebej navdaja s ponosom pa je, da ko se kupci enkrat odločijo za naše stroje, to odločitev tudi ponovijo.

Več kot 90% celotne proizvodnje je namenjeno za izvoz. Izvažamo na področje bivše Jugoslavije, EU, Ukrajine, Rusije in tudi na področje Afrike in Malezije.

Na področju vzhodne Evrope in nekaterih državah EU imamo tudi svojo zastopniško mrežo, ki nudi našim kupcem tudi montažo in hiter servis v primeru kakršnih koli okvar in težav.

Podjetje je leta 1997 pridobilo certifikat kakovosti ISO 9001.

Dodatne informacije

Ključne številke

  • 90%
    % izvoznega prometa

Organizacija

  • Leto ustanovitve 1985
  • Vrsta podjetja Vrsta podjetja Sedež podjetja
  • Glavna dejavnost Glavna dejavnost Izdelovalec/ Proizvajalec

Tržišča in območja izmenjave

Tržno območje

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Komercialne informacije

Incotermi

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Načini plačila

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Banke

Podjetje ni navedlo teh informacij.

Področje dejavnosti

Ključne besede, povezane s tem podjetjem

  • Orodni stroji za žaganje
Stran za vaše podjetje Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci
Pridružite se nam in postanite razpoznavni na EUROPAGES.
Dodaj moje podjetje

EUROPAGES vam priporoča tudi

99 v