• europages
  • >
  • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
  • >
  • žganje

Rezultati za

Žganje - Uvoz izvoz

Slovenija

Verjetno najboljši destilat, ki ga proizvaja destilarna, saj to potrjujejo še tako zahtevni gurmani. Je naravni vir vitamina C in deluje protimikrobno na naše grlo. Smreko lahko uporabljamo kot zdravilno učinkovino v preventivne namene. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Absint pomaga pri ustvarjalnosti in kreativnosti. Veliko umetnikov, kiparjev in pisateljev je našlo navdih v tej skrivnostni zeleni tekočini. Ker raste za dvoriščem in po kotičkih vrtov, daje občutek zelene vile. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Primeren za uporabo v večernih urah, ob dobri cigari in v družbi nežnejšega spola. Krucefix Whiskey je narejen iz pšenice in ovesa, staran v hrastovem sodu, kjer dobi temno rjavo barvo in značilno aromo hrasta. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Pod prisojnimi obronki Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, se nahaja majhna družinska destilarna Krucefix. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, zelišč in sadja pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix. Celoten asortiment Krucefixevih proizvodov je 100 % naraven, brez kemičnih preservativov, umetnih barvil in emulgatorjev. Vsaki steklenici je namenjena visoka stopnja pozornosti, skrb in občutek za detajle. Vsi proizvodi so ročno ustekleničeni, zapečateni in označeni.

Slovenija

Ruševo žganje: dobro vpliva na moške težave, za katere ženske ne vedo. Uspeva na težko dostopnih mestih in v zahtevnih razmerah, plodovi pa so napolnjeni z olji in aromami. REGRAT: Grenko-sladko žganje je odličen aperitiv za spomladansko čiščenje telesa po obroku. Regratovi cvetovi vsebujejo visoko stopnjo ogljikovih hidratov. Nabrani so zgodaj spomladi na poljih v okolici destilarne. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Ali prodajate oz. izdelujete podobne izdelke?

Vpišite se v europages in predstavite svoje izdelke

Dodaj moje podjetje

Slovenija

Meto se uporablja kot sredstvo pri zdravljenju želodčnih in pljučnih obolenj ter pri izboljševanju spomina. Listi imajo topel, aromatičen in sladkast okus, žganje vsebuje malo eteričnega olja zaradi katerega je pitje še bolj osvežujoče. Svetovno priznani barmani priznavajo, da je ena najboljših osnov za mešanje in kreiranje novih cockatilov. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Cimetov okus in barva nudita celostno izkušnjo. Ta začimba se uporablja v vrhunski in klasični kulinariki, predvsem za sladke jedi. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Gin Japanese Etsu Pacific Ocean Water 0,7L

Slovenija

Viski Blended Hinotori 5YO 0,7L

Slovenija

Padre AzulTekila Padre Azul 0,7 l

Filtri

Rezultati za

Žganje - Uvoz izvoz

Število rezultatov

11 Izdelki