• europages
  • >
  • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
  • >
  • aperitivi- alkoholni

Rezultati za

Aperitivi- alkoholni - Uvoz izvoz

Slovenija

Je ena najstarejših pijač na svetu, ki so jo po ljudskem izročilu pili tudi bogovi. Medeno žganje se zmeša z gozdnim in cvetličnim medom, večplastnost medu v likerju sproža pozitivne emocije in zadovoljstvo na naših čutilih. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Pod prisojnimi obronki Kriške gore, kjer se mogočne alpe prično spuščati proti morju, se nahaja majhna družinska destilarna Krucefix. Z edinstveno destilacijo po tradicionalni metodi s kančkom skrivnosti, so pridobljene najmočnejše arome gorskega rastlinja, zelišč in sadja pretvorjenje v prvinska žganja in likerje Krucefix. Celoten asortiment Krucefixevih proizvodov je 100 % naraven, brez kemičnih preservativov, umetnih barvil in emulgatorjev. Vsaki steklenici je namenjena visoka stopnja pozornosti, skrb in občutek za detajle. Vsi proizvodi so ročno ustekleničeni, zapečateni in označeni.

Slovenija

Ruševo žganje: dobro vpliva na moške težave, za katere ženske ne vedo. Uspeva na težko dostopnih mestih in v zahtevnih razmerah, plodovi pa so napolnjeni z olji in aromami. REGRAT: Grenko-sladko žganje je odličen aperitiv za spomladansko čiščenje telesa po obroku. Regratovi cvetovi vsebujejo visoko stopnjo ogljikovih hidratov. Nabrani so zgodaj spomladi na poljih v okolici destilarne. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Jagodo cenimo zaradi njene tipične in prepoznavne arome ter svetlo rdeče barve. Velja za prvi spomladanski sadež. Liker je sladko grenkega okusa in je primeren kot dodatek v kulinariki, kot tudi za nežne užitke na prostem v poletnem času ob sladoledu in kavici. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Slovenija

Meto se uporablja kot sredstvo pri zdravljenju želodčnih in pljučnih obolenj ter pri izboljševanju spomina. Listi imajo topel, aromatičen in sladkast okus, žganje vsebuje malo eteričnega olja zaradi katerega je pitje še bolj osvežujoče. Svetovno priznani barmani priznavajo, da je ena najboljših osnov za mešanje in kreiranje novih cockatilov. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Ali prodajate oz. izdelujete podobne izdelke?

Vpišite se v europages in predstavite svoje izdelke

Dodaj moje podjetje

Slovenija

Macesnov les je zaradi njegove vzdržljivosti, vodoodpornosti in dolgotrajne obstojnosti eden bolj cenjenih na tržišču. Tudi pri nas sodi macesnov liker med enega najbolj edinstvenih okusov aromatičen liker posebnega okusa navdihujejo macesnovi storži, ki so temno rdeče barve in z veliko vsebnostjo smole. Najdemo jih na gorskih območjih in je edino drevo, ki odvrže iglice v zimskem času. Na voljo v 100ml, 200ml, 500ml, 700ml stekleni flaši.

Filtri

Rezultati za

Aperitivi- alkoholni - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7 Izdelki