• europages
  • >
  • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
  • >
  • brušenje - orodni stroji

Rezultati za

Brušenje - orodni stroji - Uvoz izvoz

Slovenija

https://www.aft-habjan.com/machines-series-dap-wz

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

Ostrenje (brušenje) orodij vseh oblik in blagovnih znamk. Rezilna orodja ostrimo (brusimo) na 5-osnih CNC strojih, s čimer rabljenemu orodju povrnemo učinkovitost novega orodja.

Zahtevaj ponudbo

Francija

Preveril Europages

NAVPIČNE STRUŽNICE : Prehod: Maks. premer: 4 m, Višina: 2 m SREDINSKE STRUŽNICE : Največ: 10 m med skrajnimi točkami STROJI ZA VRTANJE : Miza 3 m x 4 m REZKALNI STROJI : Hod: 1,4 m x 0,7 m VRTALNI STROJI : Zmogljivost vrtanja: Dia: 75 mm STROJ ZA PLANIRANJE: miza 6,35 m x 1,25 m STROJI ZA REZKANJE UTOROV : Hod: 350 mm, Dia: 1,2 m STROJI ZA REZANJE ZOBNIKOV : Dia: 400 mm, modul: 12 STROJ za brušenje: cilindrični ŽELEZNICE : Rezalna zmogljivost: 330 mm MOSTNI ŽERJAVI : do 20 ton Omogoča popolno montažo in nadzor naših izdelkov (filtrirne stiskalnice ...). Ta delavnica vsebuje predvsem prenosna orodja, pa tudi mostne žerjave z nosilnostjo 10, 15 in 20 ton.

Zahtevaj ponudbo

Nemčija

Preveril Europages

WiTEC Performance je popolna rešitev za najbolj natančno in hitro obdelavo vašega pločevinastega materiala! Stroj Performance je vodilna rešitev družine strojev WiTEC. Koncept stroja, ki temelji na FEM optimizirani zasnovi, izdelan iz vrhunskih natančnih komponent in opremljen s tehnologijo linearnega magnetnega motorja, omogoča doseganje najvišjih ravni natančnosti in hitrosti, do 80 m/min! Zahvaljujoč kombinaciji Wissnerjeve inovativne in patentirane tehnologije hold&press ter dovršenega vakuumskega sistema lahko frezate tudi najmanjše dele vse do končnega izreza! Ne potrebujete lepilnega papirja ali folije, ne puščate priključnih jezičkov in ne potrebujete razstrupljanja ali čiščenja! Pripravljeni zaključeni deli gredo z mize stroja neposredno h končnemu kupcu!

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

PREPROST, ENOSTAVEN IN UPORABEN P-Line je mlajši brat linije XP-Line. Je preprost, enostaven in uporaben za osnovne uporabnike, ki se ukvarjajo z lesenimi ali plastičnimi izdelki. Ima 20 mm linearna vodila in natančna kroglična vretena, kar ga uvršča v sam vrh vstopnega CNC razreda. Stroj je v celoti sestavljen in opremljen z krmilnikom Black-Box ter vso potrebno elektroniko.

Zahtevaj ponudbo

Ali prodajate oz. izdelujete podobne izdelke?

Vpišite se v europages in predstavite svoje izdelke

Dodaj moje podjetje

Slovenija

NATANČNO ZASNOVAN ZA PRECIZNO OBDELAVO X-Line je zasnovan za natančno obdelavo vseh mehkih materialov, kot so aluminij, medenina ali plastika. Primeren je za podjetja in izobraževalne ustanove, ki se ukvarjajo z izdelavo prototipov ali manjšo proizvodnjo. Dodana vrednost stroja je tudi posebej zasnovana X-os, ki ni izdelana iz ekstrudiranega profila kot pri večini strojev tega razreda, temveč je izdelana iz aluminijastih plošč, kar omogoča še večjo togost in natančnost. Model X-Line je serijsko opremljen tudi z linearnimi vodili HIWIN. Na vsakem vodilu sta dve prednapeti linearni vozički, ki prispevata k največji natančnosti in minimalnim možnim vibracijam. V konfiguratorju lahko izberete tudi različno dodatno opremo, kot so stružena kroglična vretena, podstavek, varnostno ohišje, vakuumska miza in druga uporabna dodatna oprema.

Zahtevaj ponudbo

Slovenija

VRHUNSKA REŠITEV ZA NATANČNO IN ZANESLJIVO OBDELAVO XPX-Line je kombinacija modela XP-Line in X-Line. Stroj je z elegantnim sodobnim dizajnom, vrhunskimi komponentami in odlično konstrukcijo pripravljen za najzahtevnejše izdelke. Če iščete zelo natančen in vsestranski CNC stroj, se vaše iskanje konča z modelom XPX-Line. Ta stroj je vrhunska naložba za tiste, ki zahtevajo izjemno kakovost in zanesljivost. Opremljen je z najboljšo linearno tehniko in ponuja neprimerljivo zmogljivost, ki bo presegla vaša pričakovanja. XPX-Line je v celoti sestavljen z kovinskim podnožjem in vso elektroniko in linearno tehniko najvišje kakovosti.

Zahtevaj ponudbo