• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • šport - artikli

Rezultati za

Šport - artikli - Uvoz izvoz

 1. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a reliable supplier of professional knee protection in mining applications, we helped to develop the mining standard DIN 23311 in cooperation with the Standards Committee for Mining in 1953. In so doing, we set in stone optimal protection for the user and a high standard of quality for knee protectors. It goes without saying that we meet the requirements of the new European standard DIN EN 14404 from 2005 while preserving the old standards of quality. With the protected trademark, Wohltat®, our products are known as being high-quality and robust knee protectors for a spectrum of different users that has grown through the decades. They represent effective and durable protection for the knees for any work that requires kneeling. What began with the production of knee protectors for mining applications is today a business that develops and produces knee protectors for protection and safety in all manual labour.

 2. MEGAFORM

  Belgija

  Verified by europages badge

  MEGAFORM is your partner to supply innovative and educational products and resources to the institutional market (clubs, schools, institutions) in the field of Physical Education and Well Being for all ages and abilities, respecting sustainable development. Our company is based in the heart of Europe, in Belgium, and serves dealers all over Europe and beyond since more than 30 years. The MEGAFORM product range includes quality products for (adapted) physical education, traditional sport items (such as football, volleyball or athletics), innovative activity ideas (such as Skillastics and MosaIQ Zoo), new sport games (such as Poull Ball and Bumball), sensory motor solutions meeting the special needs market requirements and many other accessories to organize any physical activity (such as cones and floor markers). MEGAFORM brings to the market its own branded products and is proud owner of the Spordas® and Stimove® brands. We are also official European distributor for other well-known quality brands such as Park&Sun Sports®, DOM Sports®, Sand Socks®, Tangles®, Skillastics®, PedaYoga®, ARK Therapeutics®, COMFY®, manimo® and more. MEGAFORM is an environmentally conscious company and takes some important measures to contribute actively to sustainable development. Our company has the EMAS (Eco Management and Audit Scheme) and ISO 14001 certification. Our company values are: dynamism, responsibility, open-mindedness, team spirit, sustainability.

 3. TESI-GOLF INH. LARS THIEME

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TESI-GOLF INH. LARS THIEME, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Erfurt, Nemčija.

 4. BÄNFER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BÄNFER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Bad Wildungen, Nemčija.

 5. DATA F.

  Italija

  Verified by europages badge

  DATA F., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Precisionsmekanik, Šport - artikli, Posebno jeklo, precision machining, bocce balls, metalworking, Precisionsmekanik, precision turning, Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Pinasca, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RUSE SPORT

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  RUSE SPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - predmeti in oprema. Deluje tudi v panogah Šport - artikli, Telovadba - artikli in oprema, wall bars, Šport - artikli, Telovadba - artikli in oprema, outdoor and street fitness, football goals, stadium seating, spectator tribune. Sedež podjetja je v kraju Ruse, Bolgarija.

 2. COLIBRÍ SPORT

  Španija

  Verified by europages badge

  COLIBRÍ SPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Športna oblačila, wholesale sportswear, jerseys for athletics, sports underwear, Sportswear, Meshing, Marketing of active wear, active wear sales, Manufacture of active wear. Sedež podjetja je v kraju Sant Pere De Vilamajor, Španija.

 3. AKBULUS

  Turčija

  Verified by europages badge

  AKBULUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obutev. Deluje tudi v panogah Tekstil - uvoz-izvoz, Oblačila - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - tekstil in oblačila, Obutev, otroška, Čevlji, moški, Čevlji za šport in prosti čas, Šport - artikli, Šport in prosti čas, Superge. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ROWECO HOLZVERARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ROWECO HOLZVERARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Coppenbrügge, Nemčija.

 5. KREAL INŽENIRING D.O.O.

  Slovenija

  Kreal na podlagi dolgoletnih raziskav inovativno predstavlja nove uporabne možnosti aluminija s sinergijo dizajna in arhitekture v različnih prostorih. Naši strokovnjaki, povezani z znanostjo, predstavljajo prihodnost aluminija v njegovi vsakdanji funkcionalni uporabi.Aluminij je za kisikom in silicijem tretji najpogostejši element. V Kreativnem aluminiju kreiramo uporabne izdelke za družabne prostore. Konceptualno smo razvili in javnosti predstavljamo družabne prostore: Kreal AKTIV, Kreal FIT, Kreal TRŽNICA, Kreal EDU, Kreal ZABAVA. Naši strokovnjaki skupaj s strokovnjaki podjetja Boxmark predstavljajo kolekcijo zunanjega pohištva Xtreme Outdoor Collection, ergonomsko oblikovanega za kar največje udobje. Izdelki Xtreme Outdoor Collection so izdelani za vsakdanjo uporabo. Lepoto aluminija smo združili s svetlobo in tako skupaj s podjetjem Lumenova (član skupine VIP-Virant) predstavljamo možnosti za odprte prostore in interjerje s karakterjem. Svoj prostor osvetlite z inovativnim dizajnom. Več idej, več rešitev, več veselja. Kreal vabi lokalne skupnosti, turistične ponudnike (hotele, campe, letovišča, …), domove za starostnike, šole, vrtce, univerze in druge partnerje, ki si UPAJO biti inovativni, da soustvarijo rešitve, ki bodo prispevale k bolj kakovostnim bivalnim okoljem. Stena Kreal eClimber vsebuje več različnih plezalnih smeri, ki so urejene po težavnosti. Osvetljena oprijemala označujejo smer, ki si jo izbral na pametnem telefonu.

  Vsi izdelki za "šport - artikli"

 1. REINHART SKG

  Grčija

  REINHART SKG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah sports articles - production, football clothing. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 2. D&S SRL

  Italija

  D&S SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah mattresses. Sedež podjetja je v kraju Galliate Lombardo, Italija.

 1. DEHUA HAPPY DRAGON CERAMIC CO., LTD

  Kitajska

  DEHUA HAPPY DRAGON CERAMIC CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Dehua, Kitajska.

 2. ELANI BY CEOLIEBLING GMBH

  Nemčija

  ELANI BY CEOLIEBLING GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. ORTUS FITNESS

  Španija

  ORTUS FITNESS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah wellness products, sports articles export. Sedež podjetja je v kraju Silla, Španija.

 4. SPORTS FORCE GMBH

  Nemčija

  SPORTS FORCE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Ansbach, Nemčija.

 5. JOKER FLOORS

  Italija

  JOKER FLOORS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Športni objekti. Deluje tudi v panogah Umetne mase - talne obloge, Šport - artikli, Umetne mase - talne obloge, Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Subbiano, Italija.

 6. DEPORTES MOYA

  Španija

  DEPORTES MOYA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Nogomet - oprema in artikli. Deluje tudi v panogah Športne srajce, Majice s kratkimi rokavi (T-shirts), Športna oblačila, Šport - artikli, Športne srajce, Majice s kratkimi rokavi (T-shirts), Športna oblačila, Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju MADRID, Španija.

 7. SPORT ITALIA - SRL

  Italija

  SPORT ITALIA - SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Šport - predmeti in oprema, supplies for sports facilities, sports facilities equipment, Šport - predmeti in oprema, gymnasium equipment. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 8. SPORTS COMPLEX AVANGARD

  Ukraijna

  SPORTS COMPLEX AVANGARD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Šport in prosti čas, Idrottsutrustningar, sports services, sports facilities, Šport in prosti čas, Idrottsutrustningar. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 1. SAME SAME BUT DIFFERENT GMBH

  Nemčija

  SAME SAME BUT DIFFERENT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Potsdam, Nemčija.

 2. TITAN SPOR MALZEMELERI

  Turčija

  TITAN SPOR MALZEMELERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Oprema za telovadnice, Telovadba - artikli in oprema, combat sport goods, Oprema za telovadnice, Telovadba - artikli in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. Q-GATE

  Nemčija

  Q-GATE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Rottenburg, Nemčija.

 4. GANA SPORT S.R.L.

  Italija

  GANA SPORT S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Vodni športi - materiali in oprema, Zračni športi - materiali in oprema, Vodni športi - materiali in oprema, Zračni športi - materiali in oprema. Sedež podjetja je v kraju Battipaglia, Italija.

 5. SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH

  Nemčija

  SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Šport - artikli, Nogomet - oprema in artikli, football and field sports goods, Šport - artikli, football goals, Nogomet - oprema in artikli. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 6. SUNFLEX SPORT GMBH + CO. KG

  Nemčija

  SUNFLEX SPORT GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Igre, družabne, recreational items, Igre, družabne, Launching discs, table tennis table. Sedež podjetja je v kraju Schwabach, Nemčija.

 7. SUMMWER SUMM - ROPA DEPORTIVA PADEL TENIS

  Španija

  SUMMWER SUMM - ROPA DEPORTIVA PADEL TENIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Teniška oblačila. Deluje tudi v panogah Šport - artikli, Sportswear, Šport - artikli. Sedež podjetja je v kraju Mataró, Španija.

 8. ADEC SPORT

  Belgija

  ADEC SPORT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Strehe za športne objekte. Deluje tudi v panogah Športni objekti, Šport - artikli, Športni objekti, sports facilities equipment, Šport - artikli, basket balls. Sedež podjetja je v kraju Braine L Alleud, Belgija.

 9. SPORTING ARCHERIE

  Francija

  SPORTING ARCHERIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah bows, archery arrows. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 10. ELAUT

  Belgija

  ELAUT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Fizična kultura in telovadba - material in oprema. Deluje tudi v panogah Šport - artikli, Vodni športi - materiali in oprema, Zračni športi - materiali in oprema, Taborjenje - materiali, Šport - artikli, Vodni športi - materiali in oprema, Zračni športi - materiali in oprema, Taborjenje - materiali. Sedež podjetja je v kraju Sint-Niklaas, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Šport - artikli - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.780 Podjetja