• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žage - stroji in oprema

Rezultati za

Žage - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. 123 LAMES

  Francija

  Verified by europages badge

  123 LAMES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Allieres, Francija.

 2. CB-DIENSTLEISTUNG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CB-DIENSTLEISTUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Butzbach, Nemčija.

 3. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italija

  Verified by europages badge

  3D MACCHINE INDUSTRIALI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijska orodja. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, Stiskalnice, hidravlične, Rezila in noži, industrijski, Žage - stroji in oprema, food and agriculture industry machines, blades, Poljedelski stroji, small powered farm machines, Stiskalnice, hidravlične. Sedež podjetja je v kraju Ariccia, Italija.

 4. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenija

  Due to almost 100 years of tradition in high quality steels, company TRO d.o.o became an important manufacturer of cutting tools/ industrial knives. We are amongst the largest European manufacturers and our products can be find in more than 55 countries worldwide in different industries (Recycling and Plastic, Metal industry, Paper industry, Wood industry …). As we are constantly invest and update our production equipment and with our expertise respectively with knowledge of employees our knives are made for the most demanding customers (as worlwide known OEM's in recycling industry) and there is no doubt about the good quality of the tools. We can say that we are experts for production of knives. We produce knives for recycling and plastic industry as granulator (rotor, stator) knives, shredding knives, circular shredding knives, rollers, pelletizing knives, knife holders, knives and blades for wood as chipper knives, cutters , circular saw blades, for metal ind.: knives for mills, for scrap shears and sheet metal, for paper ind. guillotine, trimmer knives. We can also produce machine parts nad other custom products. SAVE your MONEY and TIME with TRO CUTTING TOOLS.

 5. NEST SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenija

  NEST Systems develops Innovative solutions in the field of acoustic signal processing and acoustic monitoring. Our products are developed for: - wood industry, where we offer autonomous and user-friendly products for diagnostics and control of band and circular saws, - environmental monitoring, where we offer both simple and advanced systems with 24/7 environmental monitoring, - work safety testing equipment and - security segment, where we offer systems for safe speech zone determination, where intelligible speech can no longer be understood. Research and development activity is the guiding principle of our company. We are dedicated to development of specialized technological products, which are the result of our own knowledge and many years of experience in providing optimized and tailored solutions for our customers. Continuous upgrade of our knowledge and use of latest technologies, provide a comprehensive professional approach to our clients’ problems. A comprehensive approach and out-of-the-box thinking are key preferences of our business model, giving the company technical superiority and higher added value. Our business model allows us to research, develop, evaluate and produce specialized products, tailored to the individual clients’ needs. The preparation of presentation for company NEST Systems at Europages was co-financed by EU funds (www.eu-skladi.si).

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MEBOR

  Slovenija

  Mebor d.o.o. izdeluje in prodaja stroje za osnovno obdelavo lesa, zlasti horizontalne tračne žage. Naši izdelki so plod dolgoletnih izkušenj v žažni industriji in strojni proizvodnji v kombinaciji z novimi tehnologijami in inovacijami. Kakovost našega poslovanja in dela je potrjena s certifikatom ISO 9001. Mebor razvija, proizvaja in prodaja lesnoobdelovalne stroje, kot so horizontalne tračne žage za rezanje hlodov - žage, kompletne žage, rovi, večrezne žage, križne žage, stroji za vzdrževanje rezil in večnamenske stružnice za hlode (za gradnjo hlodov) , transporterji, krožne žage za rezanje tankih hlodov, večrezna krožna žaga, stroji za izdelavo lesenih hiš. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982 in imamo zato veliko izkušenj in zadovoljnih strank po vsem svetu. Naši stroji so prepoznani kot močni in robustni, zanesljivi, avtomatizirani in zelo produktivni.

 2. CARL RÖNTGEN GMBH

  Nemčija

  CARL RÖNTGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila za žage in motorne žage. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, Band saw blades, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 3. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gozdarstvo - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema, Orodni stroji za žaganje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Gozdarstvo - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haselbachtal, Nemčija.

 4. KAYU GROUP SOLUTION

  Madžarska

  KAYU GROUP SOLUTION, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, electrical drying kilns, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 5. TALLERES ARIMAR

  Španija

  TALLERES ARIMAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Les - struženi artikli. Deluje tudi v panogah Leseni pribor za pohištvo, Žage - stroji in oprema, wood turning, Leseni pribor za pohištvo, Wooden biscuits for joinery, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Azpeitia-Guipúzcoa, Španija.

 1. TALLERES CANCIO

  Španija

  TALLERES CANCIO, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, band saws, loaders, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Castropol-Asturias, Španija.

 2. WALTER

  Poljska

  WALTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah disk cutting-off machines. Sedež podjetja je v kraju Pustyny, Poljska.

 1. ZENZ LANDTECHNIK GMBH

  Nemčija

  ZENZ LANDTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema, sawing machines for logs, band saws, wood saws. Sedež podjetja je v kraju Gars Am Inn, Nemčija.

 2. SCIERIE LAURENT

  Francija

  SCIERIE LAURENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mouliherne, Francija.

 3. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Španija

  VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila za žage in motorne žage. Deluje tudi v panogah Hladno valjani jekleni obroči, Žage - stroji in oprema, band saws, bone saws, Hladno valjani jekleni obroči, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Quart De Poblet, Španija.

 4. HEKOTEK AS

  Estonija

  HEKOTEK AS, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, automation systems, Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju RAE VALD, HARJUMAA, Estonija.

 5. ENERGOTECHBEL

  Belorusija

  ENERGOTECHBEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gomel, Belorusija.

 6. WDE MASPELL SRL

  Italija

  WDE MASPELL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Narni, Italija.

 7. GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S

  Danska

  GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah timber for sawmills. Sedež podjetja je v kraju Gjern, Danska.

 8. C.M.L. ENGINEERING S.R.L.

  Italija

  C.M.L. ENGINEERING S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, Žage - stroji in oprema, circular saws, wood chain saws, wood trimming machines. Sedež podjetja je v kraju Gessate, Italija.

 1. A.C.M. S.R.L.

  Italija

  A.C.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, wood saws, Žage - stroji in oprema, band saws, wood polishers. Sedež podjetja je v kraju Novellara, Italija.

 2. SCIERIE MUTELET

  Francija

  SCIERIE MUTELET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Žage - stroji in oprema, Sušenje lesa, Žage - stroji in oprema, Sušenje lesa. Sedež podjetja je v kraju Rahon, Francija.

 3. SCIERIE MIOT ALAIN

  Francija

  SCIERIE MIOT ALAIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sawmills, wooden trusses. Sedež podjetja je v kraju Pompaire, Francija.

 4. GPS EURL

  Francija

  GPS EURL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah plane, spinning tops. Sedež podjetja je v kraju Briennon, Francija.

 5. RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah linear blades. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 6. PPHU DREW-POL

  Poljska

  PPHU DREW-POL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wood sawing and drying, asbestos removal, building timber, gutters. Sedež podjetja je v kraju Dalików, Poljska.

 7. MAT-BUD TARTAK I SKŁAD DRZEWNY

  Poljska

  MAT-BUD TARTAK I SKŁAD DRZEWNY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stavbni les, Stavbni les, planking. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 8. LES SCIERIES DU MAINE

  Francija

  LES SCIERIES DU MAINE, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - les, forest exploitation, Uvoz - izvoz - les. Sedež podjetja je v kraju Bonchamp Les Laval, Francija.

 9. HAAPSALU METAL

  Estonija

  HAAPSALU METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Furnirji - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Žage - stroji in oprema, Kovinske konstrukcije (lahke), Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haapsalu, Estonija.

 10. NEVA - TRADE S.R.O.

  Češka Republika

  NEVA - TRADE S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žage - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kardasova Recice , Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno