• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • žica za plombiranje

Rezultati za

Žica za plombiranje - Uvoz izvoz

 1. G. A. KETTNER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  G. A. KETTNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah Sealing strips, Sliding runners for pipeline construction, directional signs, Plastic cable ducts, Cathodic protection, Corrosion protection tape, plastic seals, Marking posts, leads. Sedež podjetja je v kraju Villmar, Nemčija.

 2. LERAT SPRL

  Belgija

  LERAT SPRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pečatenje - posebno pakiranje. Deluje tudi v panogah Žica za plombiranje, lead, Žica za plombiranje, security seals, högsäkerhetsförseglingar. Sedež podjetja je v kraju Uccle, Belgija.

 3. ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT

  Poljska

  ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah Ograje, Ograje, Aluminium fence, metal fences, metallnät i mässing. Sedež podjetja je v kraju Majdan Nowy, Poljska.

 4. VECTURAFAST OHG

  Nemčija

  VECTURAFAST OHG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah högsäkerhetsförseglingar. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. SU TESISATCISI

  Turčija

  SU TESISATCISI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EVROSUROVINA PA

  Severna Makedonija

  EVROSUROVINA PA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah wooden pellets. Sedež podjetja je v kraju Bitola, Severna Makedonija.

 2. IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ

  Turčija

  IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. S.E.P.A.I. S.R.L.

  Italija

  S.E.P.A.I. S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah metal galvanising. Sedež podjetja je v kraju Gessate, Italija.

 4. PICCHI S.R.L.

  Italija

  PICCHI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Žica za plombiranje, lead and alloys, Žica za plombiranje. Sedež podjetja je v kraju Brugherio, Italija.

 5. LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO

  Italija

  LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žica za plombiranje. Deluje tudi v panogah regional handicrafts. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. AQUILA PIOMBO S.P.A.

  Italija

  AQUILA PIOMBO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Svinec in zlitine. Deluje tudi v panogah Žica za plombiranje, Žica za plombiranje. Sedež podjetja je v kraju Cellatica, Italija.

 2. F.LLI COSTA S.A.S. DI CASTELLI M. & C

  Italija

 1. GAMBARINI FRANCESCO E FIGLIO DI GAMBARIN

  Italija

 2. PIOMBIFERA ITALIANA S.P.A.

  Italija

 3. NEW MECA S.R.L.

  Italija