• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • aparat za kompaktiranje pudrov

Rezultati za

Aparat za kompaktiranje pudrov - Uvoz izvoz

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgija

  METAL COATING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aparat za kompaktiranje pudrov. Deluje tudi v panogah powder-coating lines, powder painting. Sedež podjetja je v kraju Turnhout, Belgija.

 2. ECO SERVICE

  Italija

  ECO SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Minturno, Italija.

 3. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italija

  MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Bovolone, Italija.

 4. G.A.I.A. S.P.A.

  Italija

  G.A.I.A. S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Asti, Italija.

 5. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italija

  BANO RECYCLING S.R.L., ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Campodarsego, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ECOMITO S.R.L.

  Italija

  ECOMITO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Fiano Romano, Italija.

 2. S.M.E.A. S.R.L.

  Italija

  S.M.E.A. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. AMBITEC S.R.L.

  Italija

  AMBITEC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Nonantola, Italija.

 4. VENDRAME S.R.L.

  Italija

  VENDRAME S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 5. VETROPLAST S.R.L.

  Italija

  VETROPLAST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Fano, Italija.

 1. COGESA S.P.A.

  Italija

  COGESA S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Sulmona, Italija.

 2. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italija

  IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Montefiore Dell'aso, Italija.

 1. ITALREC S.R.L.

  Italija

  ITALREC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Spirano, Italija.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Italija

  EDIL MARE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Tortora, Italija.

 3. IRIS MEC S.R.L.

  Italija

  IRIS MEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Poviglio, Italija.

 4. TEUMAN S.R.L.

  Italija

  TEUMAN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Alseno, Italija.

 5. SERVIZI AMBIENTALI PROVINCIA DI RIETI - S.R.L.

  Italija

 6. ECOSTAR S.R.L.

  Italija

 7. BE GREEN S.R.L.

  Italija

 8. TECNOLOGIE MERIDIONALI S.R.L.

  Italija

 1. LC IMPIANTI S.R.L.

  Italija

 2. COMECO AMBIENTE S.R.L.

  Italija

 3. GLOBAL ECO S.R.L.

  Italija

 4. PIROMAK TD S.R.L.

  Italija

 5. ECOFAST ITALIA TECNOLOGIE AMBIENTALI S.R.L.

  Italija

 6. G.S.A. GESTIONE SERVIZI AZIENDALI S.R.L.

  Italija

 7. RENERGY SAN MARCO S.R.L.

  Italija

 8. AMBIENTE 2000 S.R.L.

  Italija

 9. BONERA ECOLOGIA S.R.L.

  Italija

 10. ECOFACE INDUSTRY S.R.L.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno