• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • aparat za kompaktiranje pudrov

Rezultati za

Aparat za kompaktiranje pudrov - Uvoz izvoz

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgija

  METAL COATING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aparat za kompaktiranje pudrov. Deluje tudi v panogah powder-coating lines, powder painting. Sedež podjetja je v kraju Turnhout, Belgija.

 2. ITALREC S.R.L.

  Italija

  ITALREC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Spirano, Italija.

 3. VENDRAME S.R.L.

  Italija

  VENDRAME S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Silea, Italija.

 4. ECO SERVICE

  Italija

  ECO SERVICE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Minturno, Italija.

 5. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italija

  MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Bovolone, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AMBITEC S.R.L.

  Italija

  AMBITEC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Nonantola, Italija.

 2. VETROPLAST S.R.L.

  Italija

  VETROPLAST S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Fano, Italija.

 3. BANO RECYCLING S.R.L.

  Italija

  BANO RECYCLING S.R.L., ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Campodarsego, Italija.

 4. TEUMAN S.R.L.

  Italija

  TEUMAN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Alseno, Italija.

 5. G.A.I.A. S.P.A.

  Italija

  G.A.I.A. S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Asti, Italija.

 1. S.M.E.A. S.R.L.

  Italija

  S.M.E.A. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Italija

  EDIL MARE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Tortora, Italija.

 1. COGESA S.P.A.

  Italija

  COGESA S.P.A., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Sulmona, Italija.

 2. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Italija

  IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Montefiore Dell'aso, Italija.

 3. ECOMITO S.R.L.

  Italija

  ECOMITO S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Fiano Romano, Italija.

 4. IRIS MEC S.R.L.

  Italija

  IRIS MEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov, Obdelava in recikliranje odpadkov, Aparat za kompaktiranje pudrov. Sedež podjetja je v kraju Poviglio, Italija.

 5. AMBIENTE 2000 S.R.L.

  Italija

 6. G.S.A. GESTIONE SERVIZI AZIENDALI S.R.L.

  Italija

 7. BMCR S.R.L.

  Italija

 8. CITY NET S.R.L.

  Italija

 1. COMIMEC S.R.L.

  Italija

 2. PROGETTO AMBIENTE GESTIONE RISORSE RINNOVABILI S.R.L.

  Italija

 3. ATRI AMBIENTE S.R.L.

  Italija

 4. CESEL S.R.L.

  Italija

 5. ITEA S.P.A.

  Italija

 6. NORAP S.R.L.

  Italija

 7. ECOFACE INDUSTRY S.R.L.

  Italija

 8. SANTUNIONE S.R.L.

  Italija

 9. MD SOLUZIONI TECNICHE CONVERTING S.R.L.

  Italija

 10. ZILIO F.LLI

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno