• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • bakelit

Rezultati za

Bakelit - Uvoz izvoz

 1. LA MISOLET

  Italija

  Verified by europages badge

  Misolet is specialised in processing dielectric, thermo-insulating, thermo-electric, electromechanical and thermo-mechanical materials for the electronic, lighting, transport, energy and renewables sectors. For over 50 years it has been producing custom-designed components made from bakelite, bakelised fabric, bakelised paper, epoxy glass (G10, FR4, G11, FR5), melamine glass laminates (G5), silicone glass laminates (G7), polyester glass (GPO3), thermo-insulating materials (Mica, Misoglass1, Misotherm500), thermoplastic materials, polycarbonate. It mainly offers the following processing: Milling and turning on CNC machines, cutting with presses, dies and die cutting to measure in strips, panels, squares. During the course of the years it has added various services to satisfy the markets' requirements, including: calibration, grinding, (hot and cold) bending, assembly, bonding, riveting, direct selling of sheets, rods and sections.

  Vsi izdelki za "bakelit"

 2. IREM BAKALIT PLASTIK VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  IREM BAKALIT PLASTIK VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Štedilniki. Deluje tudi v panogah Bakelit, handle, Cookers, Bakelit, Crêpe griddle. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI

  Turčija

  HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Bakelit, Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. VIP KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH

  Nemčija

  VIP KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Forchheim, Nemčija.

 5. A. WESTENSEE UND PARTNER ROHSTOFF GMBH

  Nemčija

  A. WESTENSEE UND PARTNER ROHSTOFF GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Winsen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ŞEMOGLU KAUCUK

  Turčija

  ŞEMOGLU KAUCUK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - tehnični izdelki za industrijo. Deluje tudi v panogah Bakelit, moulded rubber products, rubber, Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. AKRO-PLASTIC GMBH

  Nemčija

  AKRO-PLASTIC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Niederzissen, Nemčija.

 3. UNAL MELAMIN-SALI UNAL

  Turčija

  UNAL MELAMIN-SALI UNAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. UNVERBAKALIT

  Turčija

  UNVERBAKALIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Bakelit, Bakelit, electrical connectors, bildelar, handle. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. TEKNIKEL MAKINA KALIP LTD STI

  Turčija

  TEKNIKEL MAKINA KALIP LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ARAYICILAR PLASTIC CHEMICAL

  Turčija

  ARAYICILAR PLASTIC CHEMICAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kemija - osnovne surovine in derivati. Deluje tudi v panogah Bakelit, rosin, Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. FENGRUI JEWELRY CO., LTD

  Kitajska

  FENGRUI JEWELRY CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 1. WESSEX RESINS & ADHESIVES LTD

  Združena Kraljevina

  WESSEX RESINS & ADHESIVES LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bakelit. Deluje tudi v panogah Smole, Smole. Sedež podjetja je v kraju Romsey, Združena Kraljevina.

 2. HUNAN STANARD STEEL

  Združene Države

  HUNAN STANARD STEEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bakelit. Sedež podjetja je v kraju New York, Združene Države.

 3. A.V. PEHRSSON A/S

  Danska

 4. FENOLIT D.D.

  Slovenija

 5. ARAYICILAR PLASTIK KIMYA SANAYI VE TICARET AŞ.

  Turčija

  ARAYICILAR PLASTIK KIMYA SANAYI VE TICARET AŞ., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - surovine za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah bakelite canvas, phenolic resins. Sedež podjetja je v kraju istanbul, Turčija.