• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • brušenje jekla in kovin- odsevi

Rezultati za

Brušenje jekla in kovin- odsevi - Uvoz izvoz

 1. FARHAT

  Francija

  Verified by europages badge

  FARHAT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mavčno - vlaknata mešanica in štuk. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve-Saint-Georges, Francija.

 2. NET D.O.O.

  Slovenija

  Verified by europages badge

  NET D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, Varjenje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Končni kovinski izdelki, Kovinske konstrukcije (lahke), Industrijska obdelava pločevine, Varjenje jekla in kovin, Upogibanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Ljubljana, Slovenija.

 3. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Slovenija

  Smo specialisti predvsem za ročno obdelavo ulitkov. Razpolagamo z strokovno usposobljenim kadrom, z dolgoletnimi izkušnjami na področju livarstva in ročne obdelave ulitkov. Nudimo ugodno storitev ročnega kotnega in paličnega brušenja, kot tudi razna popravila ulitkov na vaši ali naši lokaciji. Poleg osnovne dejavnosti (brušenje ulitkov iz SL, NL....) vam nudimo tudi izdelavo varjenih kovinskih izdelkov ( kovinske palete, košare, vozički.. ). V kolikor ste livarna in imate zamude do kupcev zaradi brušenja......pokličite BrusiExpress ki to storitev za vas ugodno in kakovostno opravi. V kolikor ste podjetje ki dobavlja ulitke od livarn in vam te zamujajo zaradi brušeja ....pokličite BrusiExpres ki vam zadevo hitro in kakovostno uredi.

 4. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje jekla in kovin, odsevi. Deluje tudi v panogah Veluriranje tekstila, flocking machines for mattresses, machines and equipment for flocking fabrics, Veluriranje tekstila, velvet application for textile products. Sedež podjetja je v kraju Kusterdingen, Nemčija.

 5. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Nemčija

  K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bronziranje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Metaliziranje, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Elektrolitiično cinkanje, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Metaliziranje, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Elektrolitiično cinkanje, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Italija

  DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Mornago, Italija.

 2. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Grčija

  ALPHA SHIPS INSULATIONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Brušenje jekla in kovin, odsevi. Deluje tudi v panogah industrial insulation. Sedež podjetja je v kraju Piraeus, Grčija.

 3. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Italija

  AIGLE MACCHINE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Tekstil - stroji za oplemenitenje, tiskanje in barvanje, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Borgaro Torinese, Italija.

 4. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Irska

  MEATH METAL PRODUCTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zgibanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Oblikovanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Oblikovanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Dunboyne, Irska.

 5. THERMIEK B.V.

  Nizozemska

  THERMIEK B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Geldermalsen, Nizozemska.

 1. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Avstrija

  VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Weibern, Avstrija.

 2. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litva

  MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Kaunas, Litva.

 1. STAMPERIA LEVATI

  Italija

  STAMPERIA LEVATI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Potiskavanje tekstila. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, textile industry-related services and activities, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Arcore, Italija.

 2. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Nizozemska

  M.T.C. POEDER COATING B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Schiedam, Nizozemska.

 3. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Galvanizacija jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Galvanizacija jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 4. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Združena Kraljevina

  PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Peskanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, odsevi, Peskanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Newport, Združena Kraljevina.

 5. FLOCK-DESIGN

  Švica

  FLOCK-DESIGN, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Brušenje jekla in kovin, odsevi, Brušenje jekla in kovin, odsevi. Sedež podjetja je v kraju Muri, Švica.

 6. N.S.T. S.R.L.

  Italija

 7. PAMA S.R.L.

  Italija

 8. ELLEPI S.R.L.

  Italija

 1. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Italija

 2. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Italija