• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cestni potniški promet

Rezultati za

Cestni potniški promet - Uvoz izvoz

 1. INFINITY LUXE

  Francija

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur provides businesses and individuals personal transport services and airport-station transfers with shuttles throughout the world. A unique and bespoke professional private driver service. Luxury vehicles accessible to everyone. 24/7. We also provide a concierge service for all your needs during your trips as well as exceptional transport with our Prestige offer. Booking your driver online is just a click away.

 2. VTC FRANCE EUROPE

  Francija

  Verified by europages badge

  VTC FRANCE EUROPE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turistični urad. Deluje tudi v panogah Taxi - družbe, Cestni potniški promet, Taxi - družbe, Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju La Guerche De Bretagne, Francija.

 3. STOLAM

  Poljska

  Verified by europages badge

  STOLAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plošče, iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, rail and tram industry, rail and tram industry accessories, thermoplastic materials, 3d design, manufacture of plastics, Cestni potniški promet, Machining of thermoplastics, transport infrastructures. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 4. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugalska

  PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Najem avtomobila s šoferjem, Najem avtobusov, car hire with driver, bus hire with driver, Najem avtomobila s šoferjem, Najem avtobusov. Sedež podjetja je v kraju Loures, Portugalska.

 5. TRANSFER VIP BARCELONA

  Španija

  TRANSFER VIP BARCELONA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah chauffeured coaches, van rental with and without driver, Airport transfer, van hire with driver. Sedež podjetja je v kraju Sabadell, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AUTONOLEGGIO ESSE PI

  Italija

  AUTONOLEGGIO ESSE PI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah limousine service, limousine service with driver. Sedež podjetja je v kraju Como, Italija.

 2. XLNS TRANSFER THESSALONIKI

  Grčija

  XLNS TRANSFER THESSALONIKI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 3. PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS )

  Francija

  PRESTIGEDRIVE VTC ( PRESTIGE DRIVES PARIS ), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah passenger transport by taxi, shuttle service, Hyr exklusiva bilar med chaufför. Sedež podjetja je v kraju Tremblay-En-France, Francija.

 4. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Španija

  AUTOCARES MARTÍNEZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem avtobusov. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, Tourist Transport, Cestni potniški promet, relocation service. Sedež podjetja je v kraju Benidorm-Alicante, Španija.

 5. STAR TOURISME SERVICES

  Francija

  STAR TOURISME SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah car with driver for company executives, bus and minibus with driver, car hire with driver, limousine service with driver. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 1. ADVENTURQUS

  Turčija

  ADVENTURQUS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Najem avtomobila s šoferjem. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, passenger transport by taxi, tourist agencies, passenger transport by minibus, Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 2. TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L.

  Španija

  TRANSPORTS PÚBLICS DEL PRIORAT I DOMÈNECH S.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi, medkrajevni. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, small buses and minibuses, school bus service, Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Falset, Španija.

 1. LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO

  Francija

  LE PETIT TRAIN DE SAINT-MALO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah tourist services. Sedež podjetja je v kraju Saint-Malo Cedex, Francija.

 2. FALCON TRAVEL

  Združena Kraljevina

  FALCON TRAVEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah minibus hire with driver, rental of minibuses and buses for sports events, international touring coach hire. Sedež podjetja je v kraju Bradford, Združena Kraljevina.

 3. ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS

  Španija

  ULTRABUS MALLORCA TRANSFERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah transport av resande, school bus service, excursion breaks, chauffeured coaches. Sedež podjetja je v kraju Palma De Mallorca, Španija.

 4. THIERRY COURSES SAS

  Francija

  THIERRY COURSES SAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah passenger transport by taxi, ambulances. Sedež podjetja je v kraju Le Houlme, Francija.

 5. AUTO ANDALUCIA BUS S.L

  Španija

  AUTO ANDALUCIA BUS S.L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah bus hire with driver, minibus hire with driver, luxury tourist coach rental with driver, VIP-flygplatstransfer. Sedež podjetja je v kraju Montequinto, Španija.

 6. VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT

  Turčija

  VIP TRANSFER FROM ANTALYA AIRPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Najem avtomobila s šoferjem, VIP-flygplatstransfer, Najem avtomobila s šoferjem, Airport transfer, VIP-transporter affärsmän. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 7. TIMEBUS

  Združena Kraljevina

  TIMEBUS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Najem avtobusov, Boksi, razstavni, Najem avtobusov, Boksi, razstavni. Sedež podjetja je v kraju St. Albans, Združena Kraljevina.

 8. Y-DRIVE

  Belgija

  Y-DRIVE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 1. AIRPARK

  Grčija

  AIRPARK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 2. AUTOCARES VORAMAR EL GAUCHO

  Španija

  AUTOCARES VORAMAR EL GAUCHO, ki deluje v panogi Avtobusi. Deluje tudi v panogah Avtobusi medkrajevni in mestni, Najem avtobusov, Avtobusi, medkrajevni, Cestni potniški promet, Avtobusi medkrajevni in mestni, Najem avtobusov, Avtobusi, medkrajevni, Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Sant Antoni De Portmany-Ibiza-Baleares, Španija.

 3. GOTHIA TRANSFER & LIMOUSINE

  Švedska

  GOTHIA TRANSFER & LIMOUSINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah limousine, taxis, corporate logistics. Sedež podjetja je v kraju Göteborg, Švedska.

 4. STRADA TOUR

  Poljska

  STRADA TOUR, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Cestni blagovni transport - mednarodni. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, Vozila, komunalna, Cestni potniški promet, chauffeured coaches, Vozila, komunalna. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 5. DEWAR COACHES

  Združena Kraljevina

  DEWAR COACHES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avtobusi - mednarodna potovanja. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Stirlingshire, Združena Kraljevina.

 6. NAVETTES TC

  Belgija

  NAVETTES TC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah private taxi, shuttle service. Sedež podjetja je v kraju Ath, Belgija.

 7. FRAMA PER SERVIZI AUTOMOBILISTICI SRL

  Italija

  FRAMA PER SERVIZI AUTOMOBILISTICI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 8. VOYAGES UNSEN

  Luksemburg

  VOYAGES UNSEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Deluje tudi v panogah Poslovna potovanja - organizacija, Avtobusi medkrajevni in mestni, travel agency, Poslovna potovanja - organizacija, Avtobusi medkrajevni in mestni, excursion breaks. Sedež podjetja je v kraju Eschette, Luksemburg.

 9. AERO TRANSPORT

  Belgija

  AERO TRANSPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni prevoz. Deluje tudi v panogah Cestni potniški promet, Cestni potniški promet, shuttle service, transport for the elderly, passenger transport by taxi. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 10. YOU, YOUR CAR AND I

  Nizozemska

  YOU, YOUR CAR AND I, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni potniški promet. Sedež podjetja je v kraju Heteren, Nizozemska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Cestni potniški promet - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.970 Podjetja