• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cestni valjari

Rezultati za

Cestni valjari - Uvoz izvoz

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  As a Grimme Group company, we produce high-quality plastic products in-house: Rollers and roller coatings made of polyurethane plastics, moulded parts and injection-moulded items. Franz Grimme founded the company in 1987 in Damme (South Oldenburg, Germany). With modern and efficient products, we have transformed from a small company into a medium-sized business. Nowadays, we offer a wide range of customer-specific solutions for the international market. We are active in many different fields.

 2. JACK&FILS

  Francija

  Verified by europages badge

  JACK&FILS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vozila, specialna - izdelava in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Cestni valjari, Stroji za pometanje, industrijski, sale of mini diggers - dumpers - loaders - trailers, Construction machine, Supplier of heavy construction equipment, Gradbeni stroji, Mini-digger distributor, Backhoe loaders. Sedež podjetja je v kraju Sarre-Union, Francija.

 3. UNIFY THREAD ROLLING

  Tajvan

  UNIFY THREAD ROLLING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pritrjevanje - proizvodni stroji. Deluje tudi v panogah Cestni valjari, rolling machines for metal threads, Cestni valjari, machines for screws, Screws - machines. Sedež podjetja je v kraju Taichung City, Tajvan.

 4. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Avstrija

  GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Gföhl, Avstrija.

 5. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Laser - stroji za varjenje in rezanje, sheetmetal bending machines, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Plate punching machines. Sedež podjetja je v kraju Nanjing, Kitajska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EGBERTS RUBBER

  Nizozemska

  EGBERTS RUBBER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gumijevi izdelki. Deluje tudi v panogah Pene iz gume in umetne mase, Cestni valjari, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, posebna, Pene iz gume in umetne mase, Cestni valjari, Kolesa, kolesca in valjčki, Kolesa, posebna. Sedež podjetja je v kraju Almelo, Nizozemska.

 2. ERVOR

  Francija

  ERVOR, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah Komprimiran zrak - orodja in naprave, Kompresorji, batni in na vijak, Kompresorji, centrifugalni, Kompresorji, membranski, Komprimiran zrak - orodja in naprave, Kompresorji, batni in na vijak, Kompresorji, centrifugalni, Kompresorji, membranski. Sedež podjetja je v kraju Argenteuil, Francija.

 3. BONTE ATELIERS

  Belgija

  BONTE ATELIERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Cestni valjari, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Leuven, Belgija.

 4. AMMANN SCHWEIZ AG

  Švica

  AMMANN SCHWEIZ AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Langenthal, Švica.

 5. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  Kitajska

  XINAN WOOD DRYING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Nanjing, Kitajska.

 1. BOMAG FRANCE

  Francija

  BOMAG FRANCE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Cestni valjari, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Cestni valjari, compactors. Sedež podjetja je v kraju Viry Chatillon, Francija.

 2. METHU BELGIUM

  Belgija

  METHU BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Noži, industrijski, Rezila in noži, industrijski, Noži, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Evergem, Belgija.

 1. CTS MAKINA

  Turčija

  CTS MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah rolling machines, milling machines. Sedež podjetja je v kraju Ulukent, Izmir, Turčija.

 2. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  Kitajska

  ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Ningguo, Kitajska.

 3. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  Kitajska

  WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Wuxi, Kitajska.

 4. GIKEN EUROPE B.V.

  Nizozemska

  GIKEN EUROPE B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah Cestni valjari, Gradbeni stroji, Cestni valjari, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Almere, Nizozemska.

 5. MAATS B.V.

  Nizozemska

  MAATS B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Cestni valjari, Gradbeni stroji, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Goor, Nizozemska.

 6. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  Kitajska

  NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah lithium batteries, calendering. Sedež podjetja je v kraju Xingtai, Kitajska.

 7. DE FELMA SA

  Španija

  DE FELMA SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Cestni valjari, Gradnja cest - stroji in oprema, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Oviedo, Španija.

 8. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  Kitajska

  KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Jinshan, Kitajska.

 1. OMEX TECH CO.,LTD

  Kitajska

  OMEX TECH CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 2. GRECIA BRITO

  Peru

  GRECIA BRITO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Yungay, Peru.

 3. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Cestni valjari, Tekstil - stroji za pripravo vlaken, predenje in tkanje, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 4. LISTINTO OÜ

  Estonija

  LISTINTO OÜ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cestni valjari. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tallinn, Estonija.

 5. REPARO SP. Z O.O.

  Poljska

  REPARO SP. Z O.O., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Gdansk, Poljska.

 6. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Združena Kraljevina

  THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Cestni valjari, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Isle Of Man, Združena Kraljevina.

 7. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Nemčija

 8. RENOLD A/S

  Danska

 9. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Italija