• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • cevke in cevi - bakrene

Rezultati za

Cevke in cevi - bakrene - Uvoz izvoz

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  For us, certification in accordance with the DIN EN ISO 9001: 2008 quality management system is not enough. To provide you with consistently high quality, we begin by ensuring the quality of the semi-finished product and its manufacturing process, and finish with modern measuring equipment in order to make working with our products easier for you. It is not just the alloy components that are essential for a high level of process reliability in the soldering process, but specifically the surface purity of the products. We rely on qualified employees, successful quality assurance methods and the latest test systems to meet our customers' expectations and guarantee consistently high quality. We are aware of our ecological responsibility in terms of sustainability, which is why we go beyond the legal regulations for ensuring environmental protection.

 2. U-VERAL AG

  Švica

  Verified by europages badge

  U-VERAL AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Hori, Švica.

 3. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Plettenberg, Nemčija.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italija

  Verified by europages badge

  INNOVARIA - H.E.P., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava zraka - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - bakrene, Izmenjevalniki toplote, air conditioning, Installation design, movable tube-type heat exchangers for civil and industrial use, Cevke in cevi - bakrene, Y connectors, industrial refrigeration, Izmenjevalniki toplote. Sedež podjetja je v kraju San Vito Al Torre, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZETAESSE SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  ZETAESSE SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastgjutning. Deluje tudi v panogah Plastförädling, Cevke in cevi - bakrene, extruders for plastics, connectors, CUPEX, pipes for water systems, Plastförädling, iso9001, FEINROHREN. Sedež podjetja je v kraju Vedelago, Italija.

 2. BRISCOOL HVAC

  Turčija

  BRISCOOL HVAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah copper pipes, air conditioner, covered and insulated copper pipes. Sedež podjetja je v kraju Çukurova, Turčija.

 3. LEBRONZE ALLOYS

  Francija

  LEBRONZE ALLOYS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Livarne za baker, bron in medenino, Cevke in cevi - bakrene, Livarne za baker, bron in medenino, Cevke in cevi - bakrene, copper alloys, brass pipes. Sedež podjetja je v kraju Suippes, Francija.

 4. BIROL INTERNATIONAL

  Turčija

  BIROL INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah copper pipes, covered and insulated copper pipes. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 5. HANDELSPAUL GMBH

  Nemčija

  HANDELSPAUL GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 1. PROMETALL HANDEL AG

  Švica

  PROMETALL HANDEL AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Kestenholz, Švica.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Aluminij in zlitine, Cevke in cevi - bakrene, sheet metal, Baker in zlitine, Aluminij in zlitine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Andernach, Nemčija.

 1. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Srbija

  COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Prožne cevi, neželezne kovine, Baker in zlitine, Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Majdanpek, Srbija.

 2. COPPER COM

  Srbija

  COPPER COM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Livarne za baker, bron in medenino. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - bakrene, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Uzice, Srbija.

 3. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Francija

  CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, finishing work for copper pipes, galvanised threaded pipes, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Saint-Péray, Francija.

 4. TUSTA TRADING S.L.

  Španija

  TUSTA TRADING S.L., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Mednarodna trgovina - svetovanje. Deluje tudi v panogah Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene, Ferrochrome, Žice in kabli, bakreni, Svinec in zlitine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 5. CETINKAYA METAL

  Turčija

  CETINKAYA METAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Bakirkoy Istanbul, Turčija.

 6. GROSCLAUDE ROBIN

  Francija

  GROSCLAUDE ROBIN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Santeny, Francija.

 7. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Turčija

  ANADOLU BAKIR A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. LESAGE INDUSTRIES

  Belgija

  LESAGE INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, aluminijaste. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - bakrene, Cevke in cevi - bakrene, stainless-steel pipes, stainless steel connections. Sedež podjetja je v kraju Gullegem, Belgija.

 1. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mehika

  TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevovodi, industrijski. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - bakrene, Cevke in cevi - bakrene, construction material, High pressure flexible pipes, copper pipes. Sedež podjetja je v kraju Ciudad De Mexico, Mehika.

 2. SARL ACR

  Alžirija

  SARL ACR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah copper pipes, heating radiators, welding rods, burner. Sedež podjetja je v kraju Boumerdes, Alžirija.

 3. WILHELM ZULTNER & CO

  Avstrija

  WILHELM ZULTNER & CO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posebno jeklo. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - bakrene, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Graz, Avstrija.

 4. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Južna Koreja

  BOMYUNG METAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 5. ÇAPARLAR ŞAP

  Turčija

  ÇAPARLAR ŞAP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah tuna botargo, 1-module coffeemaker. Sedež podjetja je v kraju Bingöl, Turčija.

 6. ADLER ROHRVERARBEITUNG

  Nemčija

  ADLER ROHRVERARBEITUNG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah precision turning, Pipes and tubes, precision - non-ferrous metal, brass pipes, industrial production prototypes. Sedež podjetja je v kraju Großbeeren, Nemčija.

 7. MOPAC

  Belgija

  MOPAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah gutter channels, gutter installation. Sedež podjetja je v kraju Louvain-La-Neuve, Belgija.

 8. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  Kitajska

  JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Anzhen Town Wuxi City, Kitajska.

 9. FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD

  Kitajska

  FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Fuzhou, Kitajska.

 10. GEBR. KLUSENDICK GMBH

  Nemčija

  GEBR. KLUSENDICK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - bakrene, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi - bakrene. Sedež podjetja je v kraju Menden, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno