• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • dilatacijska tesnila - neželezne kovine

Rezultati za

Dilatacijska tesnila - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. DILANDA

  Italija

  Verified by europages badge

  DILANDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, rubber washers. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 2. JANNASCH GMBH & CO KG

  Nemčija

  JANNASCH GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Neuhausen, Nemčija.

 3. DILANDA

  Italija

  DILANDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. ALMOFLON SNC

  Italija

  ALMOFLON SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Flat joints, Industrial technical items, components for valves. Sedež podjetja je v kraju Grumello Del Monte, Italija.

 5. E.T.I. S.R.L.

  Italija

  E.T.I. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah actuators, pressure gauges, thermometers, pressure regulators. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SPIROFLEX D.O.O.

  Hrvaška

  SPIROFLEX D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ruscica, Hrvaška.

 2. COLAS GMBH

  Avstrija

  COLAS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gratkorn, Avstrija.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusija

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bugulma, Rusija.

 4. NEXA S.P.A.

  Italija

  NEXA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila, železne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Zocco Di Erbusco, Italija.

 5. PEARWALK ENGINEERING

  Združena Kraljevina

  PEARWALK ENGINEERING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Izdelava strojev - po naročilu, metal expansion joints, rubber bellows, Izdelava strojev - po naročilu, metal bellows. Sedež podjetja je v kraju Furness Vale, Združena Kraljevina.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Italija

  L.G. LAVORAZIONE GOMMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 2. FUTURA GOMM S.R.L.

  Italija

  FUTURA GOMM S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paratico, Italija.

 1. THE - MA S.R.L.

  Italija

  THE - MA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lepila in adezivi, pripomočki za nanašanje. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Minerbio, Italija.

 2. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Italija

  FUMAGALLI GUARNIZIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Brugherio, Italija.

 3. BADANO MELCHIORRE & C.

  Italija

  BADANO MELCHIORRE & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 4. S.V. GOMMA S.R.L.

  Italija

  S.V. GOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Carobbio Degli Angeli, Italija.

 5. GUARNIPOL S.R.L.

  Italija

  GUARNIPOL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 6. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Italija

  ITALIAN GASKET S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paratico, Italija.

 7. SEVAL S.R.L.

  Italija

  SEVAL S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Villongo, Italija.

 8. EUROGOMMA S.R.L.

  Italija

  EUROGOMMA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vbrizgavanje gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bosisio Parini, Italija.

 1. METAL GASKETS ITALY S.R.L.

  Italija

  METAL GASKETS ITALY S.R.L., ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Villongo, Italija.

 2. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Italija

  AERRE DI RADAELLI SERGIO, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Arosio, Italija.

 3. COEMI S.R.L.

  Italija

  COEMI S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Peschiera Borromeo, Italija.

 4. GUARNIFLON S.P.A.

  Italija

  GUARNIFLON S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Castelli Calepio, Italija.

 5. HPS S.R.L.

  Italija

  HPS S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 6. TECNOGUARNIZIONI

  Italija

  TECNOGUARNIZIONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Soliera, Italija.

 7. F.P. MODENA S.R.L.

  Italija

  F.P. MODENA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bastiglia, Italija.

 8. SHANGHAI CARBON INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kitajska

  SHANGHAI CARBON INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., ki deluje v panogi Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah graphite electrodes. Sedež podjetja je v kraju Xuzhou,jiangsu, Kitajska.

 9. ELCOMIN S.R.L.

  Italija

  ELCOMIN S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gummitätningar. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Paratico, Italija.

 10. AMPLA S.R.L.

  Italija

  AMPLA S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Plastgjutning. Deluje tudi v panogah Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Aicurzio, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno