• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • flänsar

Rezultati za

Flänsar - Uvoz izvoz

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WESA is a prestigious company that offers a comprehensive range of ball valves, heating valve assemblies, pipeline valve assemblies and industrial valve assemblies to meet the wishes and requirements of specialised wholesale supply for the sanitation, heating and technical sectors. Our products include: Valve assemblies, pipeline valve assemblies, flange ball valves, ball valves, shut-off valves, stainless steel valves, strainers (valve assemblies), stainless steel ball valves, butterfly valves and non-return valves

 2. OFFICINE SBARRA

  Italija

  Verified by europages badge

  Officini Sbarra has been making flanges since 1964, in the first place as the one-man company of Andrea Sbarra, and since 1980 as the firm of Andrea and Roberto Sbarra. Although small, the company has emerged as a leader in its field and is widely recognised in Italy and across Europe.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  PIRPED INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Palice z navojem, Flänsar, Kovice, forged parts, Palice z navojem, Flänsar, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, Flat flange. Sedež podjetja je v kraju Chatou, Francija.

 4. S T E E L WERK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  S T E E L WERK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Lüdenscheid, Nemčija.

 5. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Traisen, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italija

  Verified by europages badge

  PETROLTECNICA SICILIANA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Črpalke, hidravlične. Deluje tudi v panogah Flänsar, Cevovodi, industrijski, Matice in vijaki, hydraulic valves, fittings, forged fittings, Flänsar, valves, Cevovodi, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Augusta, Italija.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MARBURGER FLANSCHEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Brachbach, Nemčija.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  ANGLO STAINLESS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Fitingi, kovinski. Deluje tudi v panogah Flänsar, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, Stainless-steel pipe bends. Sedež podjetja je v kraju Dewsbury, Združena Kraljevina.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  FERTUBI FRIULI S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Flänsar, Rastri, rešetke in žične mreže, Profili, železno kovinski, Cevni zvezniki, železne kovine, Flänsar, Rastri, rešetke in žične mreže, Profili, železno kovinski, Cevni zvezniki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Udine, Italija.

 5. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Združena Kraljevina

  ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah tryckkärl, heat exchangers, large dimension flanges, special flanges. Sedež podjetja je v kraju Wolverhampton, Združena Kraljevina.

 1. SODELUX SA

  Belgija

  SODELUX SA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz litega železa. Deluje tudi v panogah Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Flänsar, Pipe zapornice in ventili, PVC tubes and pipes, Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Flänsar, Pipe zapornice in ventili. Sedež podjetja je v kraju Recogne, Belgija.

 2. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Nemčija

  SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 1. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Nemčija

  IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Bocholt, Nemčija.

 2. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italija

  FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Cevni zvezniki, železne kovine, steel flanges, stainless steel connections, Cevni zvezniki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Treviolo, Italija.

 3. GINOX SRL

  Italija

  GINOX SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Nerjaveče jeklo, metal rods, couplings for industrial piping, fittings, Nerjaveče jeklo. Sedež podjetja je v kraju Caramagna Piemonte, Italija.

 4. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Združena Kraljevina

  PIPES & FITTINGS UK LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah pipes, valves, boiler pipes, fasteners. Sedež podjetja je v kraju Dartford, Združena Kraljevina.

 5. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italija

  MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Izmenjevalniki toplote, Termoelektrarne, Izmenjevalniki toplote, supplying machines for boiler works, Termoelektrarne, components for the petrochemicals industry. Sedež podjetja je v kraju Senago, Italija.

 6. ABA BEUL GMBH

  Nemčija

  ABA BEUL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Ventili za sanitarne armature, Ventili za sanitarne armature. Sedež podjetja je v kraju Attendorn, Nemčija.

 7. G.E.ASRL

  Italija

  G.E.ASRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah aluminium casting, aluminium flanges, shell mold casting, Aluminium quality pressurized fusion. Sedež podjetja je v kraju Castelseprio, Italija.

 8. FERRARI SRL

  Italija

  FERRARI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah supply of flanges and fittings, steel flanges, false flanges. Sedež podjetja je v kraju Ravenna, Italija.

 1. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Nemčija

  HAVIT HYDRAULIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Baar-Ebenhausen, Nemčija.

 2. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Nemčija

  IRLE BIEGETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Kreuztal-Littfeld, Nemčija.

 3. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Francija

  SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Flänsar, Fitingi, kovinski, rings, Flänsar, joints, Fitingi, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Grand Couronne, Francija.

 4. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Nemčija

  ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 5. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Nemčija

  F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah rings, forged. Sedež podjetja je v kraju Filderstadt, Nemčija.

 6. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi iz nerjavečega jekla. Deluje tudi v panogah Trakovi - železni in jekleni, Flänsar, Trakovi - železni in jekleni, Flänsar, pipe fittings, Valves. Sedež podjetja je v kraju Inverurie, Združena Kraljevina.

 7. MECCANICA MONGUZZI SRL

  Italija

  MECCANICA MONGUZZI SRL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah chains and pinions, gear manufacturing, joints, reduction units. Sedež podjetja je v kraju Seriate, Italija.

 8. FAD INTERNATIONAL

  Italija

  FAD INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah stays, forged fittings. Sedež podjetja je v kraju Gessate, Italija.

 9. LOIRE INDUSTRIE

  Francija

  LOIRE INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Cevni zvezniki, železne kovine, Cevni zvezniki, železne kovine, forging metals, rolling. Sedež podjetja je v kraju Saint Chamond, Francija.

 10. WATTS INDUSTRIES UK

  Združena Kraljevina

  WATTS INDUSTRIES UK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Flänsar. Deluje tudi v panogah Pipe - nastavljivi regulatorji, Industrijske pipe, oprema za upravljanje, Pipe - nastavljivi regulatorji, Industrijske pipe, oprema za upravljanje. Sedež podjetja je v kraju St. Neots, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno