• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • gnetilna kad za pekarne in slaščičarne

Rezultati za

Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne - Uvoz izvoz

 1. BATTAGGION

  Italija

  Verified by europages badge

  Battaggion SpA, founded in 1918, specialises in the design and manufacture of machinery and complete systems for mixing products for diverse applications. We supply the chemical, rubber and plastics industries, as well as the pharmaceutical and food industries. Kneaders, mixers, dissolver tanks, agitators. The company owns the VALTORTA and MOLTENI brands.

 2. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Turčija

  BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusija

  PKO-SURA COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema, Izdelava sladkarij - stroji in oprema za industrijo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Penza, Rusija.

 4. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Španija

  FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, portioners for packing, fillers. Sedež podjetja je v kraju Cordoba, Španija.

 5. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Francija

  DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, rotating sole furnaces, dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, freezing systems. Sedež podjetja je v kraju Blanquefort, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FA.M.A.G. SRL

  Italija

  FA.M.A.G. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Deluje tudi v panogah Kmetijstvo - stroji in oprema, kneading machines, mixers, Kmetijstvo - stroji in oprema, wood splitting machines. Sedež podjetja je v kraju Monforte San Giorgio, Italija.

 2. GARBY ANKA S.A

  Grčija

  GARBY ANKA S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Lupilni in strgalni stroji, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Ag.i. Rentis, Grčija.

 3. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusija

  FIS MODULAR SYSTEMS LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, cream whippers, patisserie equipment, industrial whipping and heating machines. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 4. FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD

  Alžirija

  FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - mali. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, electric mixers. Sedež podjetja je v kraju Shunde District, Foshan City, Guangdong Province, 528, Alžirija.

 5. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Italija

  BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Chieve, Italija.

 1. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Grčija

  KYRIAKOPOULOS SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Artemis, Grčija.

 2. ELIANI IMPASTATRICI

  Italija

  ELIANI IMPASTATRICI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. HELCO

  Romunija

  HELCO, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Logistic management consulting, consulting, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Craiova, Romunija.

 2. MEK GIDA

  Turčija

  MEK GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Malatya, Turčija.

 3. GUL MAKINA SANAYI

  Turčija

  GUL MAKINA SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 4. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Romunija

  MATINA PRODIMPEX S.R.L., ki deluje v panogi Kruh, torte in peciva. Deluje tudi v panogah Industrijske slaščičarne, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Drobno pecivo, Industrijske slaščičarne, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Drobno pecivo. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 5. PAVAILLER (SEBP)

  Francija

  PAVAILLER (SEBP), ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Industrijske pekarne, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Industrijske pekarne, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Portes-Les-Valence, Francija.

 6. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Nemčija

  PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarne - stroji in oprema . Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, baking systems and equipment, kneading machines. Sedež podjetja je v kraju Peiting, Nemčija.

 7. VMI

  Francija

  VMI, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Montaigu Cedex, Francija.

 8. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Italija

  DE SANTIS FORNI S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pekarske peči. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, ovens for pizzerias, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Tivoli, Italija.

 1. MECATHERM

  Francija

  MECATHERM, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Deluje tudi v panogah Pekarske peči, Pekarske peči. Sedež podjetja je v kraju Barembach, Francija.

 2. COS.MEC S.R.L.

  Italija

  COS.MEC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Inženiring - industrijski izvajalci, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Paderno Dugnano, Italija.

 3. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italija

  UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za predelavo mesa, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Stroji za predelavo mesa, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Umbertide, Italija.

 4. BAGMASZ

  Poljska

  BAGMASZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Deluje tudi v panogah machines for bakeries, wholesale of machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Zduńska Wola, Poljska.

 5. S C CAMEXIP S.A.

  Romunija

  S C CAMEXIP S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervoarji, kovinski. Deluje tudi v panogah Transportne naprave in sistemi, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Transportne naprave in sistemi, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Baicoi, Prahova County, Romunija.

 6. CO.M.ER. S.R.L.

  Italija

  CO.M.ER. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Deluje tudi v panogah Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), optical micrometers, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Mechanical construction. Sedež podjetja je v kraju Cernusco Sul Naviglio, Italija.

 7. MIX S.R.L.

  Italija

  MIX S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Ventili za sanitarne armature, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Ventili za sanitarne armature, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Cavezzo, Italija.

 8. HERMANN HEUFT GMBH

  Nemčija

  HERMANN HEUFT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bell, Nemčija.

 9. MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA.

  Portugalska

  MANUEL SEBASTIAO & RAMOS, LDA., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne, Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Sedež podjetja je v kraju Alfena, Portugalska.

 10. G.R. SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italija

  G.R. SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnetilna kad za pekarne in slaščičarne. Deluje tudi v panogah Montaža in demontaža industrijskih objektov, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija), Montaža in demontaža industrijskih objektov, Mešalci in drobilci (živilsko - predelovalna industrija). Sedež podjetja je v kraju Torbole Casaglia, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno