• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • industricontainrar

Rezultati za

Industricontainrar - Uvoz izvoz

 1. MERCURY CONTAINER TRADING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MERCURY CONTAINER TRADING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Berne, Nemčija.

 3. UNITAINER TRADING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  UNITAINER TRADING GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Montabaur, Nemčija.

 5. ALFA PLASTIK, A.S.

  Češka Republika

  Verified by europages badge

  ALFA PLASTIK, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zaboji iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Škatle iz umetne mase, Industricontainrar, Škatle in pladnji za skladiščenje, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Škatle iz umetne mase, plastic tray, packing boxes. Sedež podjetja je v kraju Bruntál, Češka Republika.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VARIEL, A.S.

  Češka Republika

  VARIEL, A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske konstrukcije (lahke). Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Bearbetning av stål och metall, Industricontainrar, Gradnja industrijskih objektov, Bearbetning av stål och metall, Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Zruc Nad Sázavou , Češka Republika.

 2. CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE

  Nemčija

  CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Salzwedel, Nemčija.

 3. CONRO CONTAINER GMBH

  Nemčija

  CONRO CONTAINER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Seevetal, Nemčija.

 4. ABSETZMULDEN24.DE

  Nemčija

  ABSETZMULDEN24.DE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Leiblfing, Nemčija.

 5. THIELMANN UCON GMBH

  Nemčija

  THIELMANN UCON GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah containers for hazardous goods, pressure tanks, tanks. Sedež podjetja je v kraju Hausach, Nemčija.

 1. BULLBOX

  Španija

  BULLBOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji - pomorski transport, Kontejnerji - pomorski transport, containers. Sedež podjetja je v kraju Llanera, Španija.

 2. GD-CON S.R.O.

  Slovaška

  GD-CON S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Hlohovec, Slovaška.

 1. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Silosi za poljedelstvo. Deluje tudi v panogah Industricontainrar, Kovinsko stavbno mizarstvo, kovano železo - stroji in oprema, Storage silos, Industricontainrar, silos, Kovinsko stavbno mizarstvo, kovano železo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Meckenbeuren, Nemčija.

 2. ZEITRAUMMODULE UG

  Nemčija

  ZEITRAUMMODULE UG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sodi in vinski sodi, kovinski. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Kolibe in ute za gradbišča, Mobilne površine, sistemi, Industricontainrar, Kontejnerji, kovinski, Kolibe in ute za gradbišča, Mobilne površine, sistemi, Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Tuntenhausen, Nemčija.

 3. POLYCUBE SRL

  Italija

  POLYCUBE SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Stacking bins, net containers for industry, Metal stacking bins. Sedež podjetja je v kraju Poppi, Italija.

 4. MELFORM

  Italija

  MELFORM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Monasterolo, Italija.

 5. KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Nordwestuckermark, Nemčija.

 6. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Italija

  MORANDIN CONTENITORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Tippvagnar, Kontejnerji, kovinski, containers with openable bottoms, Tippvagnar. Sedež podjetja je v kraju Santa Lucia Di Piave, Italija.

 7. PROSPER STAR EUROPE

  Nemčija

  PROSPER STAR EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Brokstedt, Nemčija.

 8. TTC LOGISTIC SERVICE GMBH

  Nemčija

  TTC LOGISTIC SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Komercialne storitve, design and engineering practice, customised product design and manufacturing, Komercialne storitve. Sedež podjetja je v kraju Sanitz, Nemčija.

 1. MOBILBOX AUSTRIA GMBH

  Avstrija

  MOBILBOX AUSTRIA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Münchendorf, Avstrija.

 2. CARU CONTAINERS BELGIUM

  Belgija

  CARU CONTAINERS BELGIUM, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, containers, containers, Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 3. PROMENS FRANCE

  Francija

  PROMENS FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Skladiščenje - oprema in tehnika, Storage containers, Skladiščenje - oprema in tehnika, Medical storage, storage solutions. Sedež podjetja je v kraju Montoir De Bretagne, Francija.

 4. CONTAINER BOUW BUDE

  Belgija

  CONTAINER BOUW BUDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Industricontainrar, containers for warehousing and storage, Kontejnerji, kovinski, Industricontainrar, waste collection containers. Sedež podjetja je v kraju Rotem, Belgija.

 5. BUDE

  Belgija

  BUDE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kontejnerski terminali, Industricontainrar, waste collection containers, Kontejnerski terminali, Industricontainrar, moulds for glass containers. Sedež podjetja je v kraju Dilsen, Belgija.

 6. CONTAINERAMA

  Francija

  CONTAINERAMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah refrigerated containers for storage, special containers for storage. Sedež podjetja je v kraju Chasse Sur Rhône, Francija.

 7. CONTAINERCHAIN

  Nemčija

  CONTAINERCHAIN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industricontainrar. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 8. CHATARRAS HERMANOS MARQUINA

  Španija

  CHATARRAS HERMANOS MARQUINA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Industricontainrar, waste management, Vehicle demolition, Industricontainrar, järnskrot. Sedež podjetja je v kraju Huesca, Španija.

 9. CLIJSTERS

  Belgija

  CLIJSTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Industricontainrar, Kontejnerji, kovinski, Kante za smeti, zabojniki za odpadke, Industricontainrar, containers for warehousing and storage, Kontejnerji, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Dilsen-Stokkem, Belgija.

 10. SUMAL

  Španija

  SUMAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industricontainrar. Deluje tudi v panogah Kontejnerji, kovinski, Kontejnerji, kovinski, customised metal containers. Sedež podjetja je v kraju Rubi, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno