• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • jedilni pribor za gospodinjstvo

Rezultati za

Jedilni pribor za gospodinjstvo - Uvoz izvoz

 1. SARL REFICO

  Francija

  Verified by europages badge

  REFICO, a company based in Neuilly-sur-Seine near to Paris, specialises in the import-export of cookware and bakeware. We have been wholesalers since 2001. We work around the world. We deliver all over France and to many countries of Europe. Our business is changing all the time, helping us to satisfy a large number of clients in many different business sectors.Our products are tailored to match your needs and are of very good quality, with a 5-year guarantee under the BLAUPUNKT brand name. Our experience has led many hundreds of clients to trust us, working with us extremely closely. Have you found a product in our catalogue (documents section) that you like the look of, and do you want to know if it is still in stock? You can find all our products in our catalogue. Feel free to contact us for more details!

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Avstrija

  Verified by europages badge

  HERBERT MAIR GES.M.B.H, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Telfes Im Stubai, Avstrija.

 3. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turčija

  SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, pressure cooker, Box makers, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag, Turčija.

 4. YOURKITCHEN.EU

  Belgija

  YOURKITCHEN.EU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Beloprstena lončenina. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, pots, Expresso machines for cafés, Jedilni pribor za gospodinjstvo, kitchen accessories for decorations. Sedež podjetja je v kraju Erembodegem, Belgija.

 5. EMIL SCHMIDT GMBH

  Nemčija

  EMIL SCHMIDT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WILHELM EICKER E.K.

  Nemčija

  WILHELM EICKER E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 2. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Francija

  COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Namizni pribor, Namizni pribor, corkscrews, flick-knives. Sedež podjetja je v kraju Laguiole, Francija.

 3. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Španija

  MARTÍNEZ ALBAINOX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Knives, penknives, Jedilni pribor za gospodinjstvo, hunting knives. Sedež podjetja je v kraju ALBACETE, Španija.

 4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italija

  GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Sedež podjetja je v kraju Premana, Italija.

 5. CUTAL EXPORT LDA

  Portugalska

  CUTAL EXPORT LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Žlice, vilice in noži. Sedež podjetja je v kraju Caldas Das Taipas, Portugalska.

 1. CHEF & KNIFE

  Belgija

  CHEF & KNIFE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah knife restoration, kitchen knives, kitchen accessories. Sedež podjetja je v kraju Brakel, Belgija.

 2. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Francija

  SARL COUTELLERIE JEAN NERON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, hunting knives. Sedež podjetja je v kraju Chabreloche, Francija.

 1. COUTELLERIE DU ROI

  Belgija

  COUTELLERIE DU ROI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, wide-blade knives, sports knives, knife restoration. Sedež podjetja je v kraju Brussel, Belgija.

 2. LECOM PROJECTS

  Španija

  LECOM PROJECTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 3. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Nemčija

  WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - mali. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kovina - jedilni pribor, Kavni avtomati, profesionalni, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kovina - jedilni pribor. Sedež podjetja je v kraju Geislingen/steige, Nemčija.

 4. SUER KOZMETIK

  Turčija

  SUER KOZMETIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Serdivan, Turčija.

 5. NESMUK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  NESMUK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah knives, professional knives, Utensils, kitchen - knives. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 6. MASTRAD

  Francija

  MASTRAD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Kitchenware, mussels, kitchen knives. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 7. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Poljska

  FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Zbiralniki iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, pots, chopping-boards, carafes. Sedež podjetja je v kraju Jasin, Poljska.

 8. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  Belgija

  ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah kitchen knives, meat knives. Sedež podjetja je v kraju Merksem, Belgija.

 1. LUSINI.DE

  Nemčija

  LUSINI.DE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. DER MESSERKÖNIG INH. BERND HOFBAUER

  Avstrija

  DER MESSERKÖNIG INH. BERND HOFBAUER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Rezila in noži, industrijski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 3. CUTCO VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  CUTCO VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Geiselhöring, Nemčija.

 4. ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK KG

  Nemčija

  ED. WÜSTHOF DREIZACKWERK KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 5. THE ORIGINAL EICKHORN-SOLINGEN LIMITED.

  Nemčija

  THE ORIGINAL EICKHORN-SOLINGEN LIMITED., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Vozila - dodatki in oprema, Zaščitna in delovna oblačila, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Vozila - dodatki in oprema, Zaščitna in delovna oblačila. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 6. MESSERSCHMIEDE E. & W. WYSS

  Švica

  MESSERSCHMIEDE E. & W. WYSS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Luzern, Švica.

 7. CARL WÜSTHOF KG

  Nemčija

  CARL WÜSTHOF KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Pisalne potrebščine, Gospodinjski izdelki, kovinski, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Pisalne potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 8. GGS BESTECKE & KOCHTÖPFE E.K.

  Nemčija

  GGS BESTECKE & KOCHTÖPFE E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 9. WELLNER SILBER ABS BESTECKE

  Nemčija

  WELLNER SILBER ABS BESTECKE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Noži in škarje za gospodinjstvo in profesionalno uporabo. Deluje tudi v panogah Jedilni pribor za gospodinjstvo, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Jedilni pribor za gospodinjstvo, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za industrijo, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo. Sedež podjetja je v kraju Bad Oldesloe, Nemčija.

 10. SIBRA TRADING INTERNATIONAL SIMON BRANDMEIER

  Nemčija

  SIBRA TRADING INTERNATIONAL SIMON BRANDMEIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jedilni pribor za gospodinjstvo. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne - naprave in oprema, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Razsvetljava, ulična, industrijska in komercialna, Hidroelektrarne - naprave in oprema, Zaključna dela, Pleskarstvo - izvajalci, Razsvetljava, ulična, industrijska in komercialna. Sedež podjetja je v kraju Weil Am Rhein, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno