• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • kavarne in točilnice - stroji in oprema

Rezultati za

Kavarne in točilnice - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  D. UND E. GÜNTHER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bergkirchen, Nemčija.

 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiener Neudorf / Wien, Avstrija.

 3. MATORECA

  Belgija

  MATORECA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, refrigerated cabinet, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 4. COSTADORO S.P.A.

  Italija

  COSTADORO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah coffee, organic coffee, Italian coffee, coffee beans. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 5. SANTOS PALACE

  Belgija

  SANTOS PALACE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavni avtomati, profesionalni. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Kavni avtomati, gospodinjski, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Kava in čaj, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Kavni avtomati, gospodinjski, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. YOUR COFFEE SRL

  Italija

  YOUR COFFEE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah italian espresso coffee, roasted coffee beans. Sedež podjetja je v kraju Isola Di Capo Rizzuto, Italija.

 2. BIEPI S.R.L.

  Italija

  BIEPI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Maskiner för kaffekapslar, Kavni avtomati, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Castel Rozzone, Italija.

 3. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Italija

  CAMURI INDUSTRIES S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Avtomati za pijačo, Kavni avtomati, profesionalni, Avtomati za pijačo, Chocolate pots, water bath. Sedež podjetja je v kraju Reggiolo, Italija.

 4. FARMABIOMED SRL

  Romunija

  FARMABIOMED SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Zeliščni čaji, Hrana - uvoz-izvoz, Dietna in organska hrana, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Zeliščni čaji, Hrana - uvoz-izvoz, Dietna in organska hrana, Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Flamanzi, Romunija.

 5. RESTOMAX

  Belgija

  RESTOMAX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, paper in rolls for cash registers, rolls and cartridges for cash registers, article for restaurants, Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. MIOLA CAFFÈ

  Švica

  MIOLA CAFFÈ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Prestigious coffee selections for bars, italian espresso coffee, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ecublens, Švica.

 2. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Turčija

  BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Pražilniki, profesionalni, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Pražilniki, profesionalni, fryers for institutions, machines and equipment for hotels, catering and public premises. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. DE AMICIS CAFFE'

  Italija

  DE AMICIS CAFFE', je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah water bed lowering for reclamation. Sedež podjetja je v kraju Trani, Italija.

 2. LA RUTA DE KALDI

  Španija

  LA RUTA DE KALDI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Fuengirola, Španija.

 3. NEXTS SRL

  Italija

  NEXTS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Pokrovčki, kovinski, twist caps for packaging, Kava in čaj, Pokrovčki, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Cernusco Sul Naviglio, Italija.

 4. ATELIERS PH. BUCKENS

  Belgija

  ATELIERS PH. BUCKENS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, sofa covering, divans, armchairs and chairs restored, Stanovanjska oprema - dodatki in okrasni predmeti. Sedež podjetja je v kraju Montignies-Sur-Sambre, Belgija.

 5. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Združena Kraljevina

  BRANDLINE PRODUCTS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Daventry, Združena Kraljevina.

 6. CAFESPELEN MARCEL

  Belgija

  CAFESPELEN MARCEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Video in elektronske igre. Deluje tudi v panogah Igralni avtomati, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Igralni avtomati, game rental for recreation rooms and bars, Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lokeren, Belgija.

 7. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italija

  CAFFITALY SYSTEM S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Kavni avtomati, gospodinjski, Kavni avtomati, profesionalni, Kavni avtomati, gospodinjski, espresso coffee capsules, coffee and tea. Sedež podjetja je v kraju Gaggio Montano, Italija.

 8. HUGGAMAG

  Grčija

  HUGGAMAG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah wholesale coffee, sunflower oil. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

 1. CAFES SOUBIRA

  Francija

  CAFES SOUBIRA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Floirac, Francija.

 2. ELEKTRA S.R.L.

  Italija

  ELEKTRA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah doser grinders, espresso coffee machines. Sedež podjetja je v kraju Dosson Di Casier, Italija.

 3. DIERRE SERVICE

  Italija

  DIERRE SERVICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, coffee in capsules, free loan use service, Kavni avtomati, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Santa Maria Capua Vetere, Italija.

 4. BELLCAFFÈ

  Italija

  BELLCAFFÈ, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Modica, Italija.

 5. PANNUS

  Španija

  PANNUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 6. VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI

  Italija

  VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Avtomati, Avtomati, Coffee pods. Sedež podjetja je v kraju Rutigliano, Italija.

 7. NUOVA RICAMBI SRL

  Italija

  NUOVA RICAMBI SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah spare parts for espresso coffee machines, bar accessories. Sedež podjetja je v kraju Carugate, Italija.

 8. ANTOINE BELGIUM

  Belgija

  ANTOINE BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, draught beer systems, ice machines, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, application programs for public businesses. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 9. MEBLANT

  Poljska

  MEBLANT, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pohištvo, stanovanjsko. Deluje tudi v panogah Pohištvo - oblikovalci, Kovinsko pohištvo, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Sedeži, pisarniški, Pohištvo - oblikovalci, Kovinsko pohištvo, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Sedeži, pisarniški. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 10. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Španija

  CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Kavarne in točilnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Granada, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Kavarne in točilnice - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

626 Podjetja