• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • motorji in sestavni deli

Rezultati za

Motorji in sestavni deli - Uvoz izvoz

 1. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  We design and manufacture fuel tank caps, mechanical level gauge caps, flush-mount plastic niches and fuel filling systems exclusively in Italy. We also have a wide range of spare fuel tank caps. The experience and professionalism with which we have designed and researched technical innovations has cemented our place as a benchmark in our industry, both at national and international level.

 2. ASPINA GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ASPINA GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Elektromotorji in deli, Moto-reduktorji, Elektromotorji - DC, Elektromotorji in deli, Drives for electric lawnmowers, Drives for windows, security gates, doors, Drives for scanners, Drives for surveillance cameras, Ventilating air compressors. Sedež podjetja je v kraju Eschborn, Nemčija.

 3. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 4. POSREDOVANJE IN PRODAJA DOMEN REPNIK S.P.

  Slovenija

  Smo podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem in prodajo rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON..., gumi gosenic različnih proizvajalcev , delov podvozja... Dobavljamo tudi alternativne(kopije) rezervne dele za gradbene stroje JCB priznanega angleškega proizvajalca INTERPART .... Nudimo: Nadomestne dele in dodatno opremo (originali in generiki) za gradbeno mehanizacijo JCB, Yanmar, Takeuchi, Bobcat, Caterpillar... Rezervni deli za Perkins motorje. Gumi gosenice nemškega in italijanskega proizvajalca(WBE, Bridgestone, ITR, 2M ) za JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON... BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI. Olja, maziva, ... Nadomestne dele za hidravlična kladiva za JCB, Atlas Copco, Thyssen Krupp... Dele podvozja gradbene mehanizacije: vodilna kolesa, napenjalci, pomožna kolesa (rolne), ... Hidravlične črpalke (Parker, OEM, Kayaba, INTERPART...) Žlice sprednje, zadnje Planirne žlice; fiksne in nagibne Hitre spojke (hitra menjava); mehanske in hidravlične Jeklene gosenice Za več informacij nas kontaktirajte na telefon 070 764 590 ali mail info@drepnik.eu Spletna stran: www.drepnik.eu

 5. TOMOS D.O.O.

  Slovenija

  Tomos operates four product lines, always focusing on its customers’ needs and their desire to experience the spirit of freedom or simply own an economical and environmentally friendly means of transport. PRODUCT LINES a) Two-wheel mopeds L1e-A (25 km/h, 15 m.p.h.) b) Two-wheel mopeds L1e (45 km/h, 30 m.p.h.) c) Electric Scooters d) Delivery vehicles for institutional users All vehicles meet the high standards concerning noise pollution and harmful emissions. The vehicles have the following certificates: EEC (EU), DOT and EPA (USA). Selected models have EUR.1 movement certificate. Most of our 2017 models will have a serial electric start, automatic oil injection pump and EURO 4 emission standard. This will make your ride on a new Tomos vehicle an even more pleasant, comfortable, and safe experience.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Belorusija

  OJSC MINSK MOTOR PLANT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah soundproofed generating sets, contract manufacturing of cast iron castings, aluminium foundries, diesel engines for motor vehicles. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 2. LLS ITES

  Belorusija

  LLS ITES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 3. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Avstrija

  MOTOR & GETRIEBE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Engines, gears, used motors. Sedež podjetja je v kraju Niedernsill, Avstrija.

 4. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Litva

  ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S), je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Cylinder heads. Sedež podjetja je v kraju Padvariai, Litva.

 5. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Španija

  OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Esquiroz, Španija.

 1. SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L.

  Italija

  SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L., ki deluje v panogi Elektromotorji in deli. Deluje tudi v panogah Motorji in sestavni deli, Črpalke, electric motors, pumps, Motorji in sestavni deli, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 2. LEROY SOMER

  Francija

  LEROY SOMER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah electric motors, geared motors, servo motors, Low voltage motors. Sedež podjetja je v kraju ANGOULEME CEDEX, Francija.

 1. CENTRO TURBO S.R.L.

  Italija

  CENTRO TURBO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Elektromotorji in deli, electric motors, compressors, Elektromotorji in deli. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 2. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Nemčija

  STRUCK TURBOTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Standard exchange gear boxes, petrol engines, Cylinder heads. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 3. DEROBA GBR

  Nemčija

  DEROBA GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Zerbst / Anhalt, Nemčija.

 4. DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY

  Nizozemska

  DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah boat engines. Sedež podjetja je v kraju Arnhem, Nizozemska.

 5. ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Turčija

  ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah flywheels, gears, manufacture of mechanical parts, clutch spare parts. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Nemčija

  MERKES GMBH - SMALL MOTORS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Elektromotorji in deli. Deluje tudi v panogah Motorji in sestavni deli, Motorji in sestavni deli, Synkrona servomotorer av rostfritt stål, elektriska synkronmotorer med permanentmagneter. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 7. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Nemčija

  HANS HESS AUTOTEILE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Kompresorji, oil pump, thermostats, water pumps, Kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 8. HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH

  Nemčija

  HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 1. ZANONI RETTIFICHE

  Italija

  ZANONI RETTIFICHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Elektromotorji in deli, industrial motor spare parts, electric motor repair, Elektromotorji in deli, grinders for motors. Sedež podjetja je v kraju Sesto San Giovanni, Italija.

 2. ORZEL

  Belgija

  ORZEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Filtri za plin, Motorji in sestavni deli, Filtri za plin, Automotive - components and parts, wholesale of car spare parts, Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Péronnes-Lez-Binche, Belgija.

 3. RECAMBIOS ELECTRODOMESTICOS

  Španija

  RECAMBIOS ELECTRODOMESTICOS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Turčija

  PROXMANN PISTON & LINER & RING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Batni obroček, Motorji in sestavni deli, Cylinder liners, Batni obroček, Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. H.D DIESEL CO KOREA

  Južna Koreja

  H.D DIESEL CO KOREA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 6. NATAMAK AUTOMOTIVE

  Turčija

  NATAMAK AUTOMOTIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 7. FPT INDUSTRIAL SPA

  Italija

  FPT INDUSTRIAL SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah Fartygsmotorer, Fartygsmotorer, agricultural motors. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 8. MERCAN GASKET

  Turčija

  MERCAN GASKET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za tovornjake in prikolice. Deluje tudi v panogah Motorji in sestavni deli, truck spare, engine spares, Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 9. KOMMER MOTORS

  Nizozemska

  KOMMER MOTORS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Deluje tudi v panogah motorcycle accessories, engine accessories, motorcycle repair. Sedež podjetja je v kraju Kootwijkerbroek, Nizozemska.

 10. TURNER ENGINE POWERED SERVICES LTD

  Združena Kraljevina

  TURNER ENGINE POWERED SERVICES LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji in sestavni deli. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Motorji in sestavni deli - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9.231 Podjetja