• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli

Rezultati za

Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli - Uvoz izvoz

 1. STOPARTS LTD

  Turčija

  Verified by europages badge

  Established in 2012, STOparts is a company supplying spare parts for all types of heavy machinery and equipment from manufacturers and dealers in Turkey. Today we work with more than 120 manufacturers in various areas, both in the wholesale and retail segments of the market. All manufacturers of spare parts with which we cooperate on spare parts for special, construction, and agricultural machinery produce products of very high quality. We export to many countries in Europe, America, and Asia. Today, we have the opportunity to supply spare parts and components for trucks, special equipment, construction equipment, and agricultural equipment. We can also manufacture any spare parts for you upon your request. Our specialization : Stoparts is under the SORS brand in wholesale and retail spare parts supplies for all types of heavy equipment. Timely delivery of spare parts for special equipment is the primary mission of our company. You can order components for the following units and systems of heavy equipment from us: -Axles and differentials; -Engines (internal combustion engines (ICE)) and electric motors; -Cooling systems; -Hydraulic system; -Transmissions (gearboxes) and many more to be discovered on our website! Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. SV-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SV-ZERSPANUNGSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Übach-Palenberg, Nemčija.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DECI GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Ladje - aparati in oprema, Fartygsmotorer, Rezervni deli za čolne z dizelskim motorjem, Električna energija - naprave za distribucijo, Električni transformatorji, pretvorniki in usmerniki, Elektromotorji in deli, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Quickborn, Nemčija.

 4. POSREDOVANJE IN PRODAJA DOMEN REPNIK S.P.

  Slovenija

  Smo podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem in prodajo rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON..., gumi gosenic različnih proizvajalcev , delov podvozja... Dobavljamo tudi alternativne(kopije) rezervne dele za gradbene stroje JCB priznanega angleškega proizvajalca INTERPART .... Nudimo: Nadomestne dele in dodatno opremo (originali in generiki) za gradbeno mehanizacijo JCB, Yanmar, Takeuchi, Bobcat, Caterpillar... Rezervni deli za Perkins motorje. Gumi gosenice nemškega in italijanskega proizvajalca(WBE, Bridgestone, ITR, 2M ) za JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON... BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI. Olja, maziva, ... Nadomestne dele za hidravlična kladiva za JCB, Atlas Copco, Thyssen Krupp... Dele podvozja gradbene mehanizacije: vodilna kolesa, napenjalci, pomožna kolesa (rolne), ... Hidravlične črpalke (Parker, OEM, Kayaba, INTERPART...) Žlice sprednje, zadnje Planirne žlice; fiksne in nagibne Hitre spojke (hitra menjava); mehanske in hidravlične Jeklene gosenice Za več informacij nas kontaktirajte na telefon 070 764 590 ali mail info@drepnik.eu Spletna stran: www.drepnik.eu

 5. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slovaška

  GLOBAL RESOURCE S.R.O, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Gospodarska vozila - električni in elektronski elementi in deli. Deluje tudi v panogah Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Osebna vozila - električni in elektronski elementi in deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Osebna vozila - električni in elektronski elementi in deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Zvolen, Slovaška.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH

  Švica

  COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Zürich, Švica.

 2. ING. ERICH WIMBERGER

  Avstrija

  ING. ERICH WIMBERGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Rohrbach-Berg, Avstrija.

 3. AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Hofgeismar, Nemčija.

 4. AMR

  Belgija

  AMR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, motors and starting, electric motors serviced, gear boxes. Sedež podjetja je v kraju Alken, Belgija.

 5. LAMPAR S.R.L.

  Italija

  LAMPAR S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Žičnate krtače, electric motor brushes, Žičnate krtače, industrial brushes. Sedež podjetja je v kraju Monza, Italija.

 1. GROSEMANS REVISIE

  Belgija

  GROSEMANS REVISIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Popravilo vozil, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Popravilo vozil, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, motor vehicle engines, engine fitting. Sedež podjetja je v kraju Kermt, Belgija.

 2. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Nemčija

  MB ENGINEERING GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Laser - stroji za varjenje in rezanje, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Laser - stroji za varjenje in rezanje, aluminum machining. Sedež podjetja je v kraju Dürbheim, Nemčija.

 1. CAT CAMS

  Belgija

  CAT CAMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah camshafts, rectified gears, Forged connecting rods. Sedež podjetja je v kraju Wommelgem, Belgija.

 2. DECKERS MOTORENREVISIE

  Belgija

  DECKERS MOTORENREVISIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - storitve. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Popravilo vozil, Plinski motorji, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Popravilo vozil, petrol engines, Plinski motorji. Sedež podjetja je v kraju Essen, Belgija.

 3. ANTWERP DIESEL PUMPS

  Belgija

  ANTWERP DIESEL PUMPS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Pipe zapornice in ventili, Ventili za motorje z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Pipe zapornice in ventili, Ventili za motorje z notranjim izgorevanjem, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Deurne, Belgija.

 4. ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Brušenje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Brušenje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Metalurgija in železarstvo - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Oberstaufen, Nemčija.

 5. EURO-REC

  Belgija

  EURO-REC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Popravilo vozil. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, hydraulic components, precision machining, Automotive - components and parts. Sedež podjetja je v kraju Couillet, Belgija.

 6. IDE SERVICE

  Belgija

  IDE SERVICE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Vbrizgovalne črpalke in sistemi, Vbrizgovalne črpalke in sistemi, injector test equipment, injectors for motors, car spare parts. Sedež podjetja je v kraju Pittem, Belgija.

 7. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  Belgija

  ANGLO BELGIAN CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Engines, motorcycle parts, engines for sale. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 8. HENNLICH-HCT GMBH

  Nemčija

  HENNLICH-HCT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Hladilne naprave za motorje, Izmenjevalniki toplote, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Hladilne naprave za motorje, Izmenjevalniki toplote. Sedež podjetja je v kraju Sankt Ingbert, Nemčija.

 1. OEM TOPLINE ROMANIA

  Romunija

  OEM TOPLINE ROMANIA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Beton - industrijski stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Rezervni deli za dizel motorje, Gradbeništvo - stroji in oprema, Bagerji s čelno žlico, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Rezervni deli za dizel motorje, Gradbeništvo - stroji in oprema, Bagerji s čelno žlico. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 2. HALO EUROPE

  Belgija

  HALO EUROPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah spark plugs, motor vehicle spark plugs, car spare parts. Sedež podjetja je v kraju Zoutleeuw, Belgija.

 3. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugalska

  SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Regulatorji hitrosti in reduktorji, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, speed variators for transmissions, Regulatorji hitrosti in reduktorji, industrial reducers. Sedež podjetja je v kraju Mealhada, Portugalska.

 4. ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH

  Nemčija

  ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Prießnitz, Nemčija.

 5. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Španija

  CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, ki deluje v panogi Fartygsmotorer. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, marine engines, diesel engines, fuel injection engines. Sedež podjetja je v kraju Vigo - Pontevedra, Španija.

 6. MOTORENREVISIE MARRECAU

  Belgija

  MOTORENREVISIE MARRECAU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Popravilo vozil. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Batni motorji, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Cylinder heads, Batni motorji, visors. Sedež podjetja je v kraju Sint Eloois Winkel, Belgija.

 7. HINZ MOTOREN GMBH

  Nemčija

  HINZ MOTOREN GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Sedež podjetja je v kraju Papenburg, Nemčija.

 8. BIS BURGER INDUSTRIE SERVICE WASSERKRAFT UND TECHNIK GMBH

  Nemčija

  BIS BURGER INDUSTRIE SERVICE WASSERKRAFT UND TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Električna energija - pridobivanje in distribucija. Deluje tudi v panogah Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Hidroelektrarne - naprave in oprema, Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Hidroelektrarne - naprave in oprema, Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Neresheim, Nemčija.

 9. ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK

  Nemčija

  ANDREAS REISACHER NIVELLIERTECHNIK, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Posredniki za mednarodne prevoze, Hladilne in oljne črpalke, Posredniki za mednarodne prevoze, Hladilne in oljne črpalke. Sedež podjetja je v kraju Sailauf, Nemčija.

 10. WEINECK COBRA & MOTORENBAU UG

  Nemčija

  WEINECK COBRA & MOTORENBAU UG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave, Avtomobili, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Bad Gandersheim, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.065 Podjetja