• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • namakalne in škropilne naprave

Rezultati za

Namakalne in škropilne naprave - Uvoz izvoz

 1. RAESA

  Španija

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Deutsch Evern, Nemčija.

 3. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Brietlingen, Nemčija.

 4. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Mannheim, Nemčija.

 5. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Burgdorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italija

  Verified by europages badge

  RM IRRIGATION EQUIPMENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, watering systems, farm tractors, Poljedelski stroji, small powered farm machines, accessories for watering systems, farm vehicles, watering system design, watering system installation. Sedež podjetja je v kraju Sissa Trecasali, Italija.

 2. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Eppertshausen, Nemčija.

 3. KRAMP GMBH

  Nemčija

  KRAMP GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Strullendorf, Nemčija.

 4. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Avstrija

  RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Tattendorf, Avstrija.

 5. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Nemčija

  AKE ZENTRI-JET GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Garrel, Nemčija.

 1. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turčija

  DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah agricultural assessors. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Avstrija

  RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Blindenmarkt, Avstrija.

 1. WESSO AG

  Nemčija

  WESSO AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Altdorf, Nemčija.

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Ukraijna

  POLIGON-AVTO, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah accessories for watering systems, galvanized supports, filtration machines, automatic watering. Sedež podjetja je v kraju Zaporizhzhia, Ukraijna.

 3. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugalska

  ABM ACESSÓRIOS DE REGA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah taps. Sedež podjetja je v kraju Pombal, Portugalska.

 4. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Gera, Nemčija.

 5. IRRIGATION VALDUCCI

  Italija

  IRRIGATION VALDUCCI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah accessories for watering systems. Sedež podjetja je v kraju Urbania, Italija.

 6. BOMBAS PERAL C.B.

  Španija

  BOMBAS PERAL C.B., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah generating sets. Sedež podjetja je v kraju Madrigal De Las Altas Torres, Španija.

 7. ARTS TUINEN

  Belgija

  ARTS TUINEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Škropilne naprave, Škropilne naprave, garden work, Plantations, vegetable growing. Sedež podjetja je v kraju Maldegem, Belgija.

 8. VERHELST LUC

  Belgija

  VERHELST LUC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije, Namakalne in škropilne naprave, horizontal drilling operations, Sistemi za izkoriščanje geotermalne energije. Sedež podjetja je v kraju Warneton, Belgija.

 1. AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD.

  Indija

  AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Sprinklers, drip feeds for irrigation systems, Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju New Delhi, Indija.

 2. ESEN PLASTIK A.S.

  Turčija

  ESEN PLASTIK A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Sanitarije - artikli, Namakalne in škropilne naprave, Okna iz PVC, Sanitarije - artikli, Namakalne in škropilne naprave, Okna iz PVC, gas pipes. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. DALLAI ERNESTO S.R.L.

  Italija

  DALLAI ERNESTO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah fitting. Sedež podjetja je v kraju Reggiolo, Italija.

 4. BÉLIER WALTON

  Francija

  BÉLIER WALTON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Črpalke. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, hydraulic cylinders, Namakalne in škropilne naprave, pumping stations, Pumping Accessories. Sedež podjetja je v kraju Bordeaux, Francija.

 5. AQUAVAL

  Francija

  AQUAVAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah sprayers, water recycling plants, chemical deferrization of waste water, water treatment filter maintenance. Sedež podjetja je v kraju Saint-Lambert Des Levées, Francija.

 6. INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K.

  Nemčija

  INCAMPO SPORT- UND BEREGUNGSANLAGEN E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Bergisch Gladbach, Nemčija.

 7. (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS

  Maroko

  (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah drip irrigation, pumping units. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 8. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  Belgija

  AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah maintenance of fountains, fountains, accessories for fountains, dancing fountains. Sedež podjetja je v kraju Alken, Belgija.

 9. CDEAI

  Francija

  CDEAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Mlini na veter, photovoltaic power plants, Mlini na veter, biomass. Sedež podjetja je v kraju Varades, Francija.

 10. PRILUX

  Portugalska

  PRILUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Namakalne in škropilne naprave, Namakalne in škropilne naprave, spray irrigation, watering systems. Sedež podjetja je v kraju Ponte De Vagos, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno