• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • orodja za rezanje navojev

Rezultati za

Orodja za rezanje navojev - Uvoz izvoz

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge has supported industry and specialist trade since 1971 with an extensive range of products and services for metal-cutting machining. Our core competences lie in drilling, milling and threading, and we have been by our customers' sides for more than four decades, offering advice on planning, introduction and optimisation for this.

 2. METAL-TECH

  Poljska

  Verified by europages badge

  METAL-TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Končni kovinski izdelki. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, Brušenje - orodni stroji, Valjarne - železne kovine, Orodja za rezanje navojev, Upogibanje jekla in kovin, Upogibalni orodni stroji, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Gniezno, Poljska.

 3. DC SWISS SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  DC SWISS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodja za rezanje navojev, Industrijska orodja, Orodja za rezanje navojev, Industrijska orodja. Sedež podjetja je v kraju Rho, Italija.

 4. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Poljska

  ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodja za rezanje navojev. Sedež podjetja je v kraju Opoczno, Poljska.

 5. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turčija

  PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodja za rezanje navojev. Deluje tudi v panogah sheet rolls. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INSTALLHOME SELLS SRL

  Romunija

  INSTALLHOME SELLS SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodja za rezanje navojev. Sedež podjetja je v kraju Bucuresti, Romunija.

 2. A + S ALBRECHT + SCHULTE

  Nemčija

  A + S ALBRECHT + SCHULTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Prenosna orodja - na motorni pogon, Matice in vijaki, Ročna orodja - brez motorja, Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja, Prenosna orodja - na motorni pogon, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 3. LASER 49

  Francija

  LASER 49, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Laser - stroji za varjenje in rezanje. Deluje tudi v panogah Zgibanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, laser cutting units, Zgibanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Ecouflant, Francija.