• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • petrokemija - naprave in oprema

Rezultati za

Petrokemija - naprave in oprema - Uvoz izvoz

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  PIRPED INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Palice z navojem, Flänsar, Kovice, forged parts, Palice z navojem, Flänsar, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, Flat flange. Sedež podjetja je v kraju Chatou, Francija.

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Francija

  Verified by europages badge

  APSIS TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijski čistilni stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski razpršilniki za površinsko obdelavo, Petrokemija - naprave in oprema, Industrijski razpršilniki za površinsko obdelavo, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Vannes Cedex, Francija.

 3. HAISEL MASCHINENTEILE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAISEL MASCHINENTEILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kamen, Nemčija.

 4. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah T. N. P., industrijske instalacije, T. N. P., industrijske instalacije, electronic scales, industrial conveyor chains, gas bottle filling systems. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. REMU S.R.L.

  Italija

  REMU S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, Stroji in oprema za kozmetično industrijo, Stroji in oprema za farmacevtsko industrijo, Petrokemija - naprave in oprema, Stroji in oprema za kozmetično industrijo, Stroji in oprema za farmacevtsko industrijo. Sedež podjetja je v kraju Manoppello, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PANTEXTRADE

  Turčija

  PANTEXTRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pantextrade, Turčija.

 2. PROCESS SYSTEMS

  Francija

  PROCESS SYSTEMS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah gas treatment, biogas. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. LISAM SYSTEMS

  Belgija

  LISAM SYSTEMS, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Varnostni nadzor v industriji, Upravljanje in podpora informacijskega omrežja, data processing security, Varnostni nadzor v industriji, Upravljanje in podpora informacijskega omrežja. Sedež podjetja je v kraju Ecaussinnes, Belgija.

 4. PRONOR

  Belgija

  PRONOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telekomunikacije in prenos podatkov - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Radiokomunikacija - oprema in sistemi, Petrokemija - naprave in oprema, Radiokomunikacija - oprema in sistemi, engineering service, steel, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 5. IREMAS UAB

  Litva

  IREMAS UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Montaža in demontaža industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, Popravilo industrijskih oprem, Petrokemija - naprave in oprema, Popravilo industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Jonavos Raj., Litva.

 1. COLASSE

  Belgija

  COLASSE, ki deluje v panogi Programske opreme. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, project management, Site referencing, Petrokemija - naprave in oprema, fittings. Sedež podjetja je v kraju Seraing, Belgija.

 2. TANQUID GMBH & CO. KG

  Nemčija

  TANQUID GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah management services for own stores, equipment for the petrochemical industry, storage tanks, Vertical storage tanks. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 1. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Nemčija

  CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, Topila in razredčila, Petrokemija - naprave in oprema, Topila in razredčila. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 2. INFO SERVICE BELGIUM

  Belgija

  INFO SERVICE BELGIUM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kulturne storitve. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, Univerze, maritime brokerage, Petrokemija - naprave in oprema, Univerze. Sedež podjetja je v kraju Gent, Belgija.

 3. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgija

  DELTA PROJECT ENGINEERING, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, industrial pipes, industrial filters, Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, refractory concrete. Sedež podjetja je v kraju Ivoz-ramet, Belgija.

 4. PERNIN EQUIPEMENTS

  Francija

  PERNIN EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Merjenje in naravnavanje lege in oddaljenosti - aparati in instrumenti. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, Petrokemija - naprave in oprema, diesel transfer pumps, level indicators, volumetric meters. Sedež podjetja je v kraju Montreuil, Francija.

 5. SARGON + TECNORING

  Italija

  SARGON + TECNORING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah industrial gaskets. Sedež podjetja je v kraju Carpaneto, Italija.

 6. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Turčija

  YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah manifold heat exchangers, industrial mixers, tanks for warehousing and storage. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 7. ANOTECH ENERGY

  Francija

  ANOTECH ENERGY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Industrijsko svetovanje. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijsko svetovanje, Petrokemija - naprave in oprema, Inženiring - industrijsko svetovanje, Petrokemija - naprave in oprema, Extraction, water, gas, oil - equipment. Sedež podjetja je v kraju Labege, Francija.

 8. I.P.C. EUROPE

  Belgija

  I.P.C. EUROPE, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah process control, electrical engineering, Automation. Sedež podjetja je v kraju Saint-georges-sur-meuse, Belgija.

 1. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Češka Republika

  WORKS L&W GROUP S. R. O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Kovinska konstrukcija, Cevovodi, industrijski, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Kovinska konstrukcija, Cevovodi, industrijski, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Hradec Králové, Češka Republika.

 2. SCALE CHEMICAL CORPORATION

  Združene Države

  SCALE CHEMICAL CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združene Države.

 3. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Nizozemska

  HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Breda, Nizozemska.

 4. TPF CONTRACTING

  Belgija

  TPF CONTRACTING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Inženiring - industrijski izvajalci, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Moustier-sur-sambre, Belgija.

 5. KS TECHNIQUES

  Belgija

  KS TECHNIQUES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah process control, electrical engineering. Sedež podjetja je v kraju Battice, Belgija.

 6. MANGIAROTTI SPA

  Italija

  MANGIAROTTI SPA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah T. N. P., industrijske instalacije, Črpanje nafte - naprave in oprema, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, T. N. P., industrijske instalacije, Črpanje nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sedegliano, Italija.

 7. NORMALAB BELGIUM

  Belgija

  NORMALAB BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Naninne, Belgija.

 8. ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA

  Brazilija

  ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah plants and equipment for pasta factories, burner specialists. Sedež podjetja je v kraju Monte Mor, Brazilija.

 9. OTTO FAHSIG GMBH

  Nemčija

  OTTO FAHSIG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ainring, Nemčija.

 10. RBR INTERNATIONAL

  Italija

  RBR INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevi (brezšivne) - železne kovine. Deluje tudi v panogah Petrokemija - naprave in oprema, flanges, Petrokemija - naprave in oprema, valves. Sedež podjetja je v kraju Arese, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Petrokemija - naprave in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

321 Podjetja