• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pršilne naprave- kmetijske

Rezultati za

Pršilne naprave- kmetijske - Uvoz izvoz

 1. ZUPAN D.O.O.

  Slovenija

  Zupan d.o.o. je podjetje za proizvodnjo strojev in naprav za varstvo in nego rastlin najvišje kvalitete. Naša temeljna prednost je v proizvodnji strojev po meri in željah za znanega kupca. Samo na tak način proizvodnje lahko zadovoljimo potrebe najbolj zahtevnih kupcev. Izdelujemo stroje za vse vrste uporabnikov, od enostavnejših strojev za hobi uporabnike do kompleksnih strojev za profesionalne uporabnike. V želji, da izpolnimo pričakovanja vseh kupcev, nenehno stremimo k napredku. Zato v podjetju Zupan nenehno razvijamo naše stroje, da bi uporabnikom omogočili kvalitetno, udobno, varno in naravi prijazno delo.Podjetje Zupan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Že v začetku je bila glavna dejavnost podjetja proizvodnja pršilnikov za sadjarstvo, vinogradništvo in hmeljarstvo. S svojimi proizvodi smo kmalu prodrli tudi na avstrijski trg, v naslednjih letih pa po zaslugi kvalitete tudi na trge Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarske, Italije, Hrvaške, Srbije in BIH. Leta 1998 smo prvič uspešno prestali testiranje v Nemčiji pri BBA. V letu 2000 smo na sejmu v Gornji Radgoni prejeli prvega od treh Šampionov kakovosti za nove izdelke. Leta 2008 smo se odločili, da modele pršilnikov DT testiramo na inštitutu JKI v Nemčiji. Modeli DT so zahtevno testiranje uspešno prestali in bili uvrščeni v razred 95% zmanjšanega odnosa kapljic. Do danes so pršilniki DT edini aksialni pršilniki s tako dobrim rezultatom, kar podjetju še bolj na široko odpira vrata na nemškem trgu, ki postaja naše naj

 2. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenija

  Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kakovost, zanesljivost in razvoj – lastnosti, ki jih priznavajo številni kmetje in poslovni partnerji. Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih let, danes pa je podjetje Agromehanika eno večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v srednji in JV Evropi. Večji del proizvodov izvozijo v evropske države. V zadnjih letih se prodaja širi tudi na druge celine. Proizvodi podjetja Agromehanika se prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete po celotni Evropi, v Aziji, Afriki in Avstraliji. Večji del proizvodnega programa predstavljajo škropilnice AGS in pršilniki AGP. Dolgoletne izkušnje in dobro poznavanje potreb uporabnikov omogočajo veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Močan razvojni oddelek je zagotovilo za visoko kakovost, nenehen napredek in nove funkcionalnosti naših izdelkov. Drugo produktno skupino predstavljajo kompaktni traktorji AGT, izdelani posebej za strma področja, vinograde in sadovnjake. Z dodatno opremo so traktorji lahko namenjeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela. Agromehanika ima svojo mrežo prodajno-servisnih centrov po Sloveniji, na Hrvaškem in na Madžarskem.

 3. COMET S.P.A.

  Italija

  COMET S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Visokotlačni čistilni stroji. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, piston pumps, pressure water cleaners, pumps for high and very high pressure, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 4. MANTIS ULV SPRÜHGERÄTE GMBH

  Nemčija

  MANTIS ULV SPRÜHGERÄTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah proportioning devices, sprayers for farm machinery, pulverisers, Spraying systems, industrial. Sedež podjetja je v kraju Geesthacht, Nemčija.

 5. AXEB

  Španija

  AXEB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike in gnojila. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, biostimulants, amino-acids, Pršilne naprave, kmetijske, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Sedež podjetja je v kraju Lleida, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LECHLER AGRICULTURE

  Francija

  LECHLER AGRICULTURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Montreuil, Francija.

 2. KUHN

  Francija

  KUHN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, Pršilne naprave, kmetijske, Krma in slama, haymaking machinery, manure spreaders. Sedež podjetja je v kraju Saverne Cedex, Francija.

 3. TIMSPRAYER

  Turčija

  TIMSPRAYER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah Posevki in zaščita posevkov, Vrtnarske škropilne naprave, sprayers for farm machinery, sprayers, Posevki in zaščita posevkov, Vrtnarske škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. PRAPOPOULOS

  Grčija

  PRAPOPOULOS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Patras, Grčija.

 5. ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON

  Španija

  ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sredstva za zaščito rastlin. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Terrassa, Španija.

 1. MERTSAN PUMPS

  Turčija

  MERTSAN PUMPS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah atomizer pumps. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. SPRAYING SYSTEMS

  Belgija

  SPRAYING SYSTEMS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Industrijski razpršilniki za površinsko obdelavo. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Pršilne naprave, kmetijske, nozzles for paint sprayers, Spraying systems, industrial, metal nozzles. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. HERPA , MAQUINARIA FITOSANITARIA SL

  Španija

  HERPA , MAQUINARIA FITOSANITARIA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Farming machinery manufacturer, plant health treatments, Pršilne naprave, kmetijske, atomizers for agricultural machines. Sedež podjetja je v kraju Las Torres De Cotillas, Španija.

 2. BRAGLIA SRL

  Italija

  BRAGLIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah spray guns, nozzles. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 3. GENIN AGRICOLE

  Belgija

  GENIN AGRICOLE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Traktorji in prikolice, poljedelski. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, lawn mowers, ploughs, Pršilne naprave, kmetijske, swathers. Sedež podjetja je v kraju Fosses-La-Ville, Belgija.

 4. MISTEC INC. GERMANY

  Nemčija

  MISTEC INC. GERMANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Arnstadt, Nemčija.

 5. HARDI-EVRARD

  Francija

  HARDI-EVRARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Vrtnarske škropilne naprave, sprayer, Pršilne naprave, kmetijske, Vrtnarske škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Beaurainville, Francija.

 6. BADILLI FOR AGRICULTURAL SPRAYERS

  Turčija

  BADILLI FOR AGRICULTURAL SPRAYERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah Kmetijstvo - stroji in oprema, atomizers for agricultural machines, Kmetijstvo - stroji in oprema, fertilizer spreaders, fuel injection nozzles. Sedež podjetja je v kraju Sanliurfa, Turčija.

 7. MGF SRL

  Italija

  MGF SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, hydraulic tools, microwatering system, Pršilne naprave, kmetijske, nebulizers. Sedež podjetja je v kraju Mezzani, Italija.

 8. POLIDAS POLYETHYLENE PRODUCTS OF CHEMICAL INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turčija

  POLIDAS POLYETHYLENE PRODUCTS OF CHEMICAL INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. FADEUR

  Belgija

  FADEUR, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, farm machinery, combines, Pršilne naprave, kmetijske, farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Thorembais-Saint-Trond, Belgija.

 2. AGRALTEC TECNOLOGÍA S.L.

  Španija

  AGRALTEC TECNOLOGÍA S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Chiva, Španija.

 3. SPRAY TRAC SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  SPRAY TRAC SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, Pršilne naprave, kmetijske, Kmetijski stroji in naprave, industrial sprayers, Pršilne naprave, kmetijske, sprayers. Sedež podjetja je v kraju York, Združena Kraljevina.

 4. BROVIG MASKINER APS

  Danska

  BROVIG MASKINER APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Silosi za poljedelstvo. Deluje tudi v panogah Traktorji na gosenicah, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske, Traktorji in prikolice, poljedelski, Traktorji na gosenicah, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Tinglev, Danska.

 5. ÜNSALTARIM

  Turčija

  ÜNSALTARIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Kmetijstvo - stroji in oprema, cleaning machines, pressing machines and spraying machines for shoe factories and shoemakers, Pršilne naprave, kmetijske, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Kmetijstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya / Selçuklu, Turčija.

 6. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Avstrija

  MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Sejanje - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Liezen, Avstrija.

 7. GREEN FARM EQUIPMENT

  Tunizija

  GREEN FARM EQUIPMENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Pršilne naprave, kmetijske, spare parts for farm machinery, Milking machines, Pršilne naprave, kmetijske, spare parts for farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Tunis, Tunizija.

 8. UNIMARCO A.S.

  Češka Republika

  UNIMARCO A.S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Gozdarstvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske, Gozdarstvo - stroji in oprema, Industrija pijač - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Pršilne naprave, kmetijske. Sedež podjetja je v kraju Zlin, Češka Republika.

 9. FAUNAMASTER APS

  Danska

  FAUNAMASTER APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, cereals, Kmetijski stroji in naprave, Mechanical Seeders, cereal seeders. Sedež podjetja je v kraju Grindsted, Danska.

 10. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Turčija

  AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pršilne naprave, kmetijske. Deluje tudi v panogah Vrtnarske škropilne naprave, fertilizer spreaders, Vrtnarske škropilne naprave. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno