• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prebijala in ostrine

Rezultati za

Prebijala in ostrine - Uvoz izvoz

 1. IMETA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 2. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italija

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Inzigkofen, Nemčija.

 4. MECCANICA ARNES

  Italija

  Verified by europages badge

  MECCANICA ARNES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Prebijala in ostrine, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Prebijala in ostrine, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, toolholder. Sedež podjetja je v kraju Cavriago, Italija.

 5. KERN D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje Kern d.o.o. je specializirano za proizvodnjo in distribucijo standardnih in nestandardnih komponent ter sistemov za orodja za predelavo termoplastov, tlačni liv barvnih kovin in preoblikovanje pločevine. Ustanovil ga je Vladimir Kern leta 1969, njegovo delo je leta 1988 prevzel sin Viljem Kern. Dolgoletna vlaganja v razvoj so omogočila razširitev proizvodnega in prodajnega programa. Naše podjetje danes nudi približno 40000 standardnih delov za orodja za štanco, forme in tlačni liv. Zagotavljamo tudi sistemsko podporo pri dobavi komponent, sklopov in sistemov za orodja prve vgradnje ter servisiranje procesov vzdrževanja orodij. Visokotehnološki park in tradicija sta prinesla vrhunsko kakovost naših izdelkov, kratke dobavne roke, velike zaloge, konkurenčne cene in odličen servis. To zagotavlja zadovoljstvo naših strank, podaja pa tudi veliko novih možnosti za vstop na svetovni trg. Podjetje Kern d.o.o. konstantno vlaga v nove tehnologije in v usposobljenost zaposlenih. To pomeni nenehno izboljšavo nivoja visokih standardov kakovosti in ravni naših storitev, zagotavlja nenehno rast našega podjetja, izboljšuje varnost in delovne pogoje naših zaposlenih ter, kar je za nas najpomembnejše, zadovoljstvo naših strank.

  Vsi izdelki za "prebijala in ostrine"

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Španija

  TDG CLAMPING SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Gernika-Lumo, Španija.

 2. GAETANO CAPORALI SRL

  Italija

  GAETANO CAPORALI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah vices, cnc tools, Klämmor, spindles for machine tools. Sedež podjetja je v kraju Cinisello Balsamo, Italija.

 3. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Nemčija

  JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Hofkirchen, Nemčija.

 4. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belorusija

  BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah tightening clamps, spindles for machine tools, toolholder. Sedež podjetja je v kraju Baranovichi, Belorusija.

 5. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Nemčija

  WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Plochingen, Nemčija.

 1. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italija

  SE.RI.NEX S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah locking rings. Sedež podjetja je v kraju Annone Di Brianza, Italija.

 2. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  Kitajska

  LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah Ležaji, kotalni, 4-point contact ball bearings, High-temperature bearings, automobile transmission bearings, Ležaji, kotalni. Sedež podjetja je v kraju Lishui, Kitajska.

 1. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italija

  MECCANICA SCOTTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah tool benches for metal working, self-centering spindles, pullers. Sedež podjetja je v kraju Cornate D'adda, Italija.

 2. ROTOMORS FRANCE

  Francija

  ROTOMORS FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah spindles for machine tools, palletising machines. Sedež podjetja je v kraju Villemoirieu, Francija.

 3. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italija

  TECNOLOGIE FRB S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah pullers, industrial tools, tailstocks. Sedež podjetja je v kraju Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italija.

 4. EMAC-TOOLS SRL

  Italija

  EMAC-TOOLS SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah toolholder, tapping machines, mandrel inspection. Sedež podjetja je v kraju Torino, Italija.

 5. SC NEMACOLY SRL

  Romunija

  SC NEMACOLY SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Focsani, Romunija.

 6. BOTTELLI SRL

  Italija

  BOTTELLI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah components for mandrels, toolholder. Sedež podjetja je v kraju Sumirago, Italija.

 7. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Poljska

  REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Prebijala in ostrine, Prebijala in ostrine, lathing tools, grinders, industrial slotters. Sedež podjetja je v kraju Koronowo, Poljska.

 8. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italija

  FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah mandrel inspection, machine shop work and related services, precision machining, internal grinding. Sedež podjetja je v kraju Romano Canavese, Italija.

 1. Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd

  Kitajska

  Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Yiwu, Kitajska.

 2. SCHRENK GMBH

  Nemčija

  SCHRENK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Matice in vijaki. Deluje tudi v panogah Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije, Industrijski izdelki, Prebijala in ostrine, Železnina za gradbeništvo, Pipe za sanitarije, Industrijski izdelki, Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Zimmern, Nemčija.

 3. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italija

  SMZ ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah mandrel inspection. Sedež podjetja je v kraju Volpiano, Italija.

 4. DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD

  Kitajska

  DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju dongguan, Kitajska.

 5. THORMAC ENGINEERING LTD

  Irska

  THORMAC ENGINEERING LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Prebijala in ostrine, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Profili, iz umetne mase, Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Prebijala in ostrine, Umetne mase - izdelki za gospodinjstvo, Profili, iz umetne mase. Sedež podjetja je v kraju Kilrush, Irska.

 6. DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD

  Kitajska

  DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 7. SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kitajska

  SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 8. SCHUNK

  Belgija

  SCHUNK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Erembodegem, Belgija.

 9. HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD

  Kitajska

  HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Sedež podjetja je v kraju Xiaoshan, Kitajska.

 10. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Turčija

  GÜNDOGDU ENDÜSTRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala in ostrine. Deluje tudi v panogah turned small metal parts, cutters and heads for interchangeable knives. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno