• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prelomne plošče

Rezultati za

Prelomne plošče - Uvoz izvoz

 1. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Švica

  Verified by europages badge

  Great companies need outstanding development partners – for what's happening at the moment and for what's yet to happen. NOVA SWISS will work on future-oriented solutions for your products with a pioneering spirit and adaptability. The future is new – the future is NOVA. Take the road to the future with us. NOVA WERKE AG is a Swiss technology company headquartered in Effretikon with subsidiaries in France, Germany and Hong Kong. The company develops and manufactures products under the premium quality brand Nova Swiss in four product lines. Production areas: High-pressure technology, diesel components, surface technology and hydrogen components. Our comprehensive services and high-tech components and processes are designed for demanding applications and meet the most stringent requirements in terms of quality, reliability, standardisation and safety. Our customers and their interests are at the heart of everything we do.

 2. REXOTEC AG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  REXOTEC AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Betzenstein, Nemčija.

 3. STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izmenjevalniki toplote. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Process engineering, static mixers, drop separators, alarm device, Prelomne plošče, Bursting safeguards, Bursting plugs, Knitted wire mesh droplet separators. Sedež podjetja je v kraju Reichshof, Nemčija.

 4. ZÜRCHER-TECHNIK AG

  Švica

  Verified by europages badge

  ZÜRCHER-TECHNIK AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Sissach, Švica.

 5. PALIWODA AG

  Švica

  PALIWODA AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Erlenbach, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DEMPF.SGT

  Nemčija

  DEMPF.SGT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Magnetna oprema. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Mettmann, Nemčija.

 2. NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L.

  Italija

  NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Pipe zapornice in ventili, Ventili za sanitarne armature, Prelomne plošče, Pipe zapornice in ventili, safety valve, Ventili za sanitarne armature, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Pianello Val Tidone, Italija.

 3. ASKIA GMBH

  Nemčija

  ASKIA GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ventili za sanitarne armature. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, High-pressure valves, fittings, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Willich, Nemčija.

 4. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Nemčija

  BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Pipe za nafto in petrokemijo, Prelomne plošče, Pipe za nafto in petrokemijo, taps and fittings. Sedež podjetja je v kraju Schalksmühle, Nemčija.

 5. ELFAB LTD

  Združena Kraljevina

  ELFAB LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zaščita pri delu -oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju North Shields, Združena Kraljevina.

 1. REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Avstrija

  REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Pipe zapornice in ventili, Prelomne plošče, Avtomatika - naprave in oprema, Vakuumske črpalke, Pipe zapornice in ventili, Prelomne plošče, Avtomatika - naprave in oprema, Vakuumske črpalke. Sedež podjetja je v kraju Brunn Am Gebirge, Avstrija.

 2. CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG

  Švica

  CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Zaščita pri delu -oprema in naprave, Prelomne plošče, Zaščita pri delu -oprema in naprave. Sedež podjetja je v kraju Gumligen, Švica.

 1. AST S.P.A.

  Italija

  AST S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah pneumatic valves, safety valve. Sedež podjetja je v kraju Cornaredo, Italija.

 2. TAI MILANO S.P.A.

  Italija

  TAI MILANO S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah taps and safety valves for inflammable liquids. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L.

  Italija

  RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe za sanitarije. Deluje tudi v panogah Priprava zraka - oprema in sistemi, Prelomne plošče, Priprava zraka - oprema in sistemi, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Varallo, Italija.

 4. DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L.

  Italija

  DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Kompresorji, batni in na vijak, Prelomne plošče, Kompresorji, batni in na vijak. Sedež podjetja je v kraju Arcola, Italija.

 5. SCANDELLARI COMPONENTES

  Italija

  SCANDELLARI COMPONENTES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah pneumatic valves. Sedež podjetja je v kraju Anzola Dell'Emilia, Italija.

 6. PADOVAN VALERIO & C.

  Italija

  PADOVAN VALERIO & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah taps and safety valves for inflammable liquids, butterfly valves. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Maggiore, Italija.

 7. BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A.

  Italija

  BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oljna hidravlika in oprema. Deluje tudi v panogah Ventili za sanitarne armature, Prelomne plošče, Ventili za sanitarne armature, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Nonantola, Italija.

 8. WEHBERG SAFETY GMBH

  Nemčija

  WEHBERG SAFETY GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Lüdenscheid, Nemčija.

 1. BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Großwallstadt, Nemčija.

 2. OLEODINAMICA O.D.M.

  Italija

  OLEODINAMICA O.D.M., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Oljna hidravlika in oprema. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Vakuumske črpalke, Prelomne plošče, Vakuumske črpalke. Sedež podjetja je v kraju Monselice, Italija.

 3. INFINITY WAVE TI

  Brazilija

  INFINITY WAVE TI, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah dual technology sensor, strategies for new technical-financial operations. Sedež podjetja je v kraju Niteroi, Brazilija.

 4. CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH, ki deluje v panogi Industrijska izdelava pip. Deluje tudi v panogah Prelomne plošče, Prelomne plošče. Sedež podjetja je v kraju Willich, Nemčija.

 5. VICARI MASSIMO & C. S.R.L.

  Italija

  VICARI MASSIMO & C. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prelomne plošče. Deluje tudi v panogah taps and safety valves for inflammable liquids. Sedež podjetja je v kraju Dormelletto, Italija.

 6. COI TECHNOLOGY S.R.L.

  Italija

 7. NICOLINI CLAUDIO S.R.L.

  Italija

 8. FIKE EUROPE B.V.B.A.

  Italija

 9. RIT S.R.L.

  Italija

 10. TESI INDUSTRIALE DI PIRARBA FRANCO & C. S.A.S.

  Italija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno