• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prenosni računalniki

Rezultati za

Prenosni računalniki - Uvoz izvoz

 1. MAYUMBE CONNECTING

  Belgija

  MAYUMBE CONNECTING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Letalski tovorni prevoz. Deluje tudi v panogah Mednarodni prevoz, Kontejnerji - letalski prevoz, Morski prevoz blaga, Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema, Avtomobili, rabljeni, Dostavna vozila, rabljena, Uvoz-izvoz - električni in elektronski material, Uvoz-izvoz - računalništvo, Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 2. A&B IMPORT EXPORT

  Reunion

  A&B IMPORT EXPORT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz nafte. Deluje tudi v panogah Prenosni računalniki, crude oil, Crude oil, Jet-A1, ULSD, Liquefied natural gas, LPG (Liquefied petroleum gas), WTI crude oil, Aviation fuel. Sedež podjetja je v kraju Saint-Andre, Reunion.

 3. IT DISCOUNT

  Belgija

  IT DISCOUNT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Deluje tudi v panogah Mobilni telefoni, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Uvoz-izvoz - računalništvo, Mobilni telefoni, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Uvoz-izvoz - računalništvo. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. COMPUTER-SYSTEME DIPL.-ING. THORSTEN KEBEL

  Nemčija

  COMPUTER-SYSTEME DIPL.-ING. THORSTEN KEBEL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 5. MOUSSA COULIBALY

  Francija

  MOUSSA COULIBALY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Računalništvo - artikli in potrebščine. Deluje tudi v panogah Računalništvo - srednje veliki računalniki in veliki sistemi, Prenosni računalniki, Televizijski sprejemniki, Telefonski aparati, Računalništvo - srednje veliki računalniki in veliki sistemi, Prenosni računalniki, Televizijski sprejemniki, Telefonski aparati. Sedež podjetja je v kraju Rosny Sous Bois, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INCOSTARTEC GMBH

  Nemčija

  INCOSTARTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Teltow, Nemčija.

 2. CPU-REMARKETING GMBH

  Nemčija

  CPU-REMARKETING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Rheinbach, Nemčija.

 3. STRAIGHT SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  STRAIGHT SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Sedež podjetja je v kraju Unterföhring, Nemčija.

 4. BOT TRANSIT

  Francija

  BOT TRANSIT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Televizijski sprejemniki. Deluje tudi v panogah Prenosni računalniki, Elektronska obdelava podatkov - periferne enote, Prenosni računalniki, Elektronska obdelava podatkov - periferne enote. Sedež podjetja je v kraju Savigny-Le-Temple, Francija.

 5. IT STUDIO D.O.O.

  Slovenija

  ITS company sells refurbished computers and servers, which means they were surplus in production or they were returned for various reasons. These are not products with any kind of defect - which is often misconception among many people -, but it is true, that these products are not completely new. So, as mentioned, in the set of refurbished products, there are returned unsold stock, exhibits or products returned under warranty for any defect. In some cases, these are also products that were damaged during the transport process, for example damaged computer case etc. Such products are inspected, upgraded or some of its components are replaced. In the case of a damaged computer case, the case is replaced.

  Vsi izdelki za "prenosni računalniki"

 1. INFO IT TADEJ RANČOV S.P.

  Slovenija

  Spletna trgovina z konkurenčnimi cenami elektronskih naprav. Računalniki, prenosniki, tonerji in kartuše, mobilni telefoni, električni skiroji in rolke in veliko drugih KUL izdelkov. Ponujamo tudi kakovosten anti-virus DR.WEB in druge storitve. Prepričajte se sami. Ogled vseh izdelkov - www.kulshop.si

 2. ULLAHS

  Združena Kraljevina

 1. SITEPRO13

  Francija

 2. HAMILTON RENTALS

  Združena Kraljevina

 3. CLS-COMPUTER

  Nemčija

 4. ALEGER GLOBAL

  Avstrija

 5. THERACON GMBH

  Nemčija

 6. WEROCK TECHNOLOGIES GMBH

  Nemčija

 7. EAF COMPUTER SERVICE SUPPLIES GMBH

  Nemčija

 8. APRONET UNIPESSOAL LDA

  Portugalska

 1. GREEN DIRECTION

  Italija

 2. EMAG ROMANIA

  Romunija

 3. ADSA

  Belgija

 4. GRUPPO WISH

  Italija

 5. FACTORYPC

  Španija

 6. TECHNET LOW COST COMPUTER SHOP

  Portugalska

 7. ONE WORLD RENTAL UK

  Združena Kraljevina

 8. PK COMPUTER GMBH

  Nemčija

 9. ELECTRONICS INTERNATIONAL

  Italija

 10. MYNOTEBOOK24

  Nemčija

Filtri

Rezultati za

Prenosni računalniki - Uvoz izvoz

Število rezultatov

717 Podjetja