• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pridobivanje kamna - stroji in oprema

Rezultati za

Pridobivanje kamna - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. LEHMANN INDUSTRIE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LEHMANN INDUSTRIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hörgertshausen, Nemčija.

 2. VIRIDI ORBIS GMBH

  Švica

  Verified by europages badge

  VIRIDI ORBIS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Schachen B. Reute, Švica.

 3. ANNABLUME SCHEDL GESMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ANNABLUME SCHEDL GESMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Herzogenburg, Avstrija.

 4. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Italija

  OFFICINE CARLINO FERNANDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradbeništvo - stroji in oprema, cutting machines for the building trade, building machinery and equipment, Gradbeništvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Galatone, Italija.

 5. CONPROMAC BLOCK MACHINES

  Turčija

  CONPROMAC BLOCK MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni stroji. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Beton, pripravljen, paver cement mixers, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Beton, pripravljen, Concrete blocks and breeze blocks for exterior works. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MECHANICAL FOUNDRY LLC

  Ukraijna

  MECHANICAL FOUNDRY LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah cast iron, metal treatments, Mechanical construction, järngjutning. Sedež podjetja je v kraju Novovolynsk, Ukraijna.

 2. LOVATO INTERNATIONAL S.R.L.

  Italija

  LOVATO INTERNATIONAL S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, marble, granite and stone sawing machines. Sedež podjetja je v kraju Chiampo, Italija.

 3. LE.CO.ME.T

  Italija

  LE.CO.ME.T, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah block cutters for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Gallese Scalo, Italija.

 4. PEDRA JARDIM

  Portugalska

  PEDRA JARDIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 5. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugalska

  FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Buldožerji in grederji. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, drilling machines. Sedež podjetja je v kraju Pé Da Pedreira, Portugalska.

 1. AIREMARMORES, LDA

  Portugalska

  AIREMARMORES, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah limestone, marble blocks, marble slabs. Sedež podjetja je v kraju Porto De Mos, Portugalska.

 2. ASE TECHNIK AG

  Švica

  ASE TECHNIK AG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gradnja industrijskih objektov, Tekoči trakovi, gravel, industrial system design, Gradnja industrijskih objektov, Tekoči trakovi. Sedež podjetja je v kraju Hochdorf, Švica.

 1. COMEC BINDER S.R.L.

  Italija

  COMEC BINDER S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Stroji za drobljenje in mletje, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Stroji za drobljenje in mletje, screening plants for rubbish composting plants, crushers for the building trade. Sedež podjetja je v kraju Morgano, Italija.

 2. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Deutschfeistritz, Avstrija.

 3. DUCLOS

  Francija

  DUCLOS, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Saint-Etienne, Francija.

 4. PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023)

  Portugalska

  PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023), je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Fasadne prevleke, limestone, stone tessera coverings, Fasadne prevleke. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 5. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italija

  RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Savona, Italija.

 6. SANTAFIORA S.R.L.

  Italija

  SANTAFIORA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Quarries, Tumble polished stones, natural stone. Sedež podjetja je v kraju Vitorchiano, Italija.

 7. ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY

  Kitajska

  ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 8. ATELIER BRANGER ET CIE

  Francija

  ATELIER BRANGER ET CIE, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Monthou Sur Cher, Francija.

 1. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Italija

  L'ETÀ DELLA PIETRA, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Apnenec, (industrijski), Podi, industrijski, Stopnice, kamnite, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Apnenec, (industrijski), Podi, industrijski, Stopnice, kamnite, Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gonnesa (Ci), Italija.

 2. KÖNIG BAUMASCHINEN

  Nemčija

  KÖNIG BAUMASCHINEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Warburg, Nemčija.

 3. SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD

  Kitajska

  SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 4. GRBM

  Ukraijna

  GRBM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ternopil, Koroliova St. 12, Ukraijna.

 5. TSA

  Turčija

  TSA, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah feeders for belts, conveyors. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 6. SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED

  Kitajska

  SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju SHANGHAI CITY, Kitajska.

 7. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Združena Kraljevina

  B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava marmorja - stroji. Deluje tudi v panogah Površinski kop - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema, Površinski kop - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ely, Združena Kraljevina.

 8. ACE HAMMER

  Južna Koreja

  ACE HAMMER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah hydraulic hammers. Sedež podjetja je v kraju Inchon, Južna Koreja.

 9. BRECCIE BVBA

  Belgija

  BRECCIE BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Avelgem, Belgija.

 10. CHESHIRE BOUND STONE LTD

  Združena Kraljevina

  CHESHIRE BOUND STONE LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pridobivanje kamna - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reddish, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno