• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pripravljanje sladoleda - stroji in oprema

Rezultati za

Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. BABBI S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  Company making semi-finished products for craft ice cream makers, cones, and wafer cups, gastronomic confectionery specialities based on wafers and chocolate since 1952. BABBI S.R.L. has a bakery unit devoted to creating "unique and inimitable baking specialities", using noble, in demand and healthy raw materials and applying handicraft, long and meticulous preparation methods.

 2. MACH SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 3. TOMEGA SA

  Belgija

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Constructor of processing and conversion machinery for dairy products. Your milk processing partner. Our machines are custom-designed and made to your needs and requirements. Highest quality materials (exclusively European components). We distribute products such as fruits on sugar for yoghurt, fermenting agents, rennet, cheese drainers, cheese cloth, cheese-making accessories, measuring instruments, etc.

 4. VALMAR D.O.O.

  Slovenija

  Odkar smo v podjetju Valmar izdelali svoj prvi sladoledni stroj, so sladoledi pripravljeni z našimi stroji razveselili že nič koliko sladkosnedov. Z rastjo povpraševanja in s prodorom na tuje trge smo domačo delavnico v Solkanu zamenjali za sodobnejše prostore v industrijski coni v Novi Gorici. Poznani smo po energijsko učinkovitih, kakovostno izdelanih in uporabniku prijaznih sladolednih strojih, osebnem pristopu in podpori strankam. Izobraževalne delavnice, ki jih pripravljajo naši izkušeni sladoledni mojstri, uporabnikom omogočijo dostop do vseh skrivnosti priprave sladoleda. Sladoledni stroji Valtek so svoj dom našli v mnogih sladoledarnah po Evropi in Sredozemlju, od Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarska in Bosne in Hercegovine, pa vse do Izraela.

  Vsi izdelki za "pripravljanje sladoleda - stroji in oprema"

 5. GRIS

  Francija

  GRIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah ice-makers, soft ice-cream machines, ice cream machines, ice machines. Sedež podjetja je v kraju Cohade, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GUANGZHOU ASPIRE REFRIGERATION EQUIPMENT CO.LTD

  Kitajska

  GUANGZHOU ASPIRE REFRIGERATION EQUIPMENT CO.LTD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou,guangdong, Kitajska.

 2. FRIGOMAT - ER CONCEPT

  Francija

  FRIGOMAT - ER CONCEPT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sladoledne kreme - stroji za obrate. Deluje tudi v panogah Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema, ice cream makers , Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Choisy Le Roi, Francija.

 3. PHOENIXVITAL UG

  Nemčija

  PHOENIXVITAL UG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hövelhof, Nemčija.

 4. DEBREF

  Francija

  DEBREF, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, Sladoledne kreme - stroji za obrate. Sedež podjetja je v kraju Roujan, Francija.

 5. ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  ELGE GEL-O-MAT EISMASCHINEN, ELEKTROGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lippstadt, Nemčija.

 1. ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Turčija

  ARSONI SOGUTMA VE MUTFAK EKIPMANLARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 2. ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT

  Turčija

  ICE FRUTTI ICE PAN ICE CREAM FUNNY FOOD PRODUCT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah flat and belt freezing, industrial freezing equipment. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 1. TECHNOGEL S.P.A.

  Italija

  TECHNOGEL S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, Sladoledne kreme - stroji za obrate, refrigeration plants for ice-cream production, whippers for the ice-cream industry. Sedež podjetja je v kraju Grassobbio, Italija.

 2. DUPON

  Nizozemska

  DUPON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Heeze, Nizozemska.

 3. BARQUILLOS EMILIO, S.L.

  Španija

  BARQUILLOS EMILIO, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah granita, ice-cream cases. Sedež podjetja je v kraju Córdoba, Španija.

 4. TAYLOR UK

  Združena Kraljevina

  TAYLOR UK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Great Blakenham, Združena Kraljevina.

 5. CARPIGIANI FRANCE SA

  Francija

  CARPIGIANI FRANCE SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah white ice-cream machines, ice cream makers . Sedež podjetja je v kraju Vitry-sur-seine, Francija.

 6. CARPIGIANI GROUP S.P.A.

  Italija

  CARPIGIANI GROUP S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, machines and equipment for ice cream bars, Sladoledne kreme - stroji za obrate, whippers for the ice-cream industry, pasteurizers for the ice-cream industry. Sedež podjetja je v kraju Anzola Emilia, Italija.

 7. PREGEL S.P.A.

  Italija

  PREGEL S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah semi-finished products for ice cream bars, confectioner's products, ice-cream ingredients, basic food preparations for ice-cream parlours. Sedež podjetja je v kraju Reggio Emilia, Italija.

 8. FRIGOMAT S.R.L.

  Italija

  FRIGOMAT S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, Sladoledne kreme - stroji za obrate, whippers for the ice-cream industry, ice-cream machines for bars and restaurants. Sedež podjetja je v kraju Guardamiglio, Italija.

 1. ICE GROUP SP. Z O.O.

  Poljska

  ICE GROUP SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah ice cream machines, ice cream packaging machine. Sedež podjetja je v kraju Rybnik, Poljska.

 2. ARSONI

  Turčija

  ARSONI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah refrigerated display cabinet for ice-creams. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 3. GEL - MATIC ITALIA S.R.L.

  Italija

  GEL - MATIC ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo. Deluje tudi v panogah Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema, Sladoledne kreme - stroji za obrate, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema, soft ice-cream machines, Sladoledne kreme - stroji za obrate. Sedež podjetja je v kraju Orio Al Serio, Italija.

 4. ICETEAM 1927

  Italija

  ICETEAM 1927, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, supplies for ice cream bars, Sladoledne kreme - stroji za obrate, ice cream machines. Sedež podjetja je v kraju Anzola Emilia, Italija.

 5. L'ODYSSÉE DES GLACES

  Francija

  L'ODYSSÉE DES GLACES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sladoledne kreme - stroji za obrate, Sladoledne kreme - stroji za obrate. Sedež podjetja je v kraju Frejus, Francija.

 6. ARMAC S.R.L.

  Italija

  ARMAC S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah machines for ice-cream parlours, ice cream machines, yoghurt making machines. Sedež podjetja je v kraju San Giuliano Milanese, Italija.

 7. UNIVERS DU GLACIER

  Francija

  UNIVERS DU GLACIER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah ice cream machines, accessories for ice-cream shops. Sedež podjetja je v kraju La Chapelle-Sur-Erdre, Francija.

 8. NIKAIA ICE CREAM

  Francija

  NIKAIA ICE CREAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju St. Laurent Du Var, Francija.

 9. GUANGLI MACHINERY (XINHUI) CO., LTD

  Kitajska

  GUANGLI MACHINERY (XINHUI) CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gujing Town, Kitajska.

 10. MATAL FOR ICE CREAM

  Belgija

  MATAL FOR ICE CREAM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pripravljanje sladoleda - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ice-cream packaging, cream for the ice-cream sector. Sedež podjetja je v kraju Grâce-Hollogne, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno