• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije

Rezultati za

Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije - Uvoz izvoz

 1. DILL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DILL GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ehningen, Nemčija.

 2. FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  FOGSIS IKLIMLENDIRME MAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turčija

  SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline iz rastlinjakov. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 4. ECO SERA SISTEMLERI

  Turčija

  ECO SERA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema, greenhouses for market gardening, Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 5. WOLFGANG KÖHLER

  Avstrija

  WOLFGANG KÖHLER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Eichgraben, Avstrija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INVERNADEROS Y VIVEROS

  Španija

  INVERNADEROS Y VIVEROS, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Deluje tudi v panogah heating for greenhouses, greenhouses for floriculture and gardening, nursery greenhouses. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. SERA MARKETIM

  Turčija

  SERA MARKETIM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Deluje tudi v panogah sheep's milk cheeses, greenhouse products, glasshouse covers. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 3. D.R.S.IMPIANTI

  Italija

  D.R.S.IMPIANTI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Capaccio, Italija.

 4. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Španija

  ACM GREENHOUSE CO LTD, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Topli rastlinjaki za forsiranje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Ogrevalne naprave za rastlinjake, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Topli rastlinjaki za forsiranje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Ogrevalne naprave za rastlinjake, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju San Javier, Španija.

 5. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Nemčija

  DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Gochsheim, Nemčija.

 1. SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES

  Grčija

  SFAAS: SNAIL FARMING AND AGRICULTURAL SUPPLIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Deluje tudi v panogah greenhouses, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Grčija.

 2. SISTEMAS DR INVERNADEROS

  Španija

  SISTEMAS DR INVERNADEROS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Campo Real, Španija.

 1. CASADO SAS

  Francija

  CASADO SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Douville, Francija.

 2. OPJ HANDEL A/S

  Danska

  OPJ HANDEL A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Odense S, Danska.

 3. INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A.

  Španija

  INDUSTRIAS METALICAS AGRICOLAS S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Galar, Španija.

 4. CLAIE

  Francija

  CLAIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Varades, Francija.

 5. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

  Nizozemska

  METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Utrecht, Nizozemska.

 6. SERRES PRETAMO

  Francija

  SERRES PRETAMO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju La Framboisiere, Francija.

 7. DALSEM TURKEY DALSER LTD STI

  Turčija

  DALSEM TURKEY DALSER LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA

  Latvija

  AGRO TECHNICAL SUPPLIES SIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Adazi, Latvija.

 1. VIEMOSE-DRIBOGA A/S

  Danska

  VIEMOSE-DRIBOGA A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Tommerup, Danska.

 2. VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V.

  Nizozemska

  VAN DER MEER & VAN DER AREND B.V., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Wateringen, Nizozemska.

 3. KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI., ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 4. FINT CORPORATION SA

  Bolgarija

 5. INSTITUTO TECNOLOGICO EUROPEO S.L.

  Španija

 6. ALUMINIUM IRELAND LIMITED

  Irska

 7. C.G. ZUURBIER BEHEER B.V.

  Nizozemska

 8. ANGEL CANO MARTINEZ ESPANA SA

  Španija

 9. GOMES, BERTA JESUS PEREIRA

  Portugalska

 10. FLAMA DIS TIC. LTD STI.

  Turčija

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno