• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • razsoljevanje vode - oprema in sistemi

Rezultati za

Razsoljevanje vode - oprema in sistemi - Uvoz izvoz

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Turčija

  Verified by europages badge

  ATMOSFER MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Kemični izdelki - uvoz-izvoz, Kemična gnojila, Kemija - osnovne surovine in derivati, Masti, industrijske, Sredstva za prečiščevanje vode, Sea water desalinators, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, homogenizers. Sedež podjetja je v kraju Etimesgut/ankara, Turčija.

 2. SLCE

  Francija

  SLCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Reverse osmosis unit, inverse osmosis. Sedež podjetja je v kraju Lanester Cedex, Francija.

 3. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Avstrija

  AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Eberschwang, Avstrija.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italija

  I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščenje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, water softening, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, reverse osmosis equipment. Sedež podjetja je v kraju Trani, Italija.

 5. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Nemčija

  KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Oederan, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Švica

  MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Odvodni sistemi in oprema, water conditioning, water purifying plants, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Odvodni sistemi in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reinach Ag, Švica.

 2. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  GROSS WASSERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah ion exchange systems for water treatment, ion exchange resins, assistance for water purification systems. Sedež podjetja je v kraju Keltern, Nemčija.

 3. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Italija

  WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah industrial system design, filtering - iron removal, water purifying plants. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 4. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nizozemska

  BRUINE DE BRUIN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Sredstva za pripravo vode, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, waste water purification, water purification and treatment, Sredstva za pripravo vode, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Aalsmeer, Nizozemska.

 5. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Wiesbaden, Nemčija.

 1. MAGIC DEINAV

  Španija

  MAGIC DEINAV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Črpanje vode - naprave in oprema, Črpanje vode - naprave in oprema, water treatment, Sea water desalinators, inverse osmosis. Sedež podjetja je v kraju Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Španija.

 2. M.E.N

  Tunizija

  M.E.N, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavalni bazeni - oprema in instalacije za pripravo vode. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Mehčanje vode - naprave in oprema, installation of pools, filtration equipment, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sousse, Tunizija.

 1. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Portugalska

  AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Torres Novas, Portugalska.

 2. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Nemčija

  DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Odvodni sistemi in oprema, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Odvodni sistemi in oprema. Sedež podjetja je v kraju Eisenberg, Nemčija.

 3. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Portugalska

  HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, descaler, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Guimarães, Portugalska.

 4. AQUABIT LTD.

  Nemčija

  AQUABIT LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Filtriranje - naprave in materiali. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih. Sedež podjetja je v kraju Halle, Nemčija.

 5. AQUADIS

  Togo

  AQUADIS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah alkalides for water treatment, water treatment filter maintenance. Sedež podjetja je v kraju Lomé, Togo.

 6. HARTMANN GMBH

  Nemčija

  HARTMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hüttenberg, Nemčija.

 7. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Nemčija

  JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Mehčanje vode - naprave in oprema, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Mehčanje vode - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Winnenden, Nemčija.

 8. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Nemčija

  UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hainburg, Nemčija.

 1. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  Belgija

  APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Deluje tudi v panogah Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema, water treatment, Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Haccourt, Belgija.

 2. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Združena Kraljevina

  SEAFRESH DESALINATORS LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Romsey, Združena Kraljevina.

 3. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Francija

  HYDRO ELECTRIQUE MARINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Antibes, Francija.

 4. JUDO FRANCE

  Francija

  JUDO FRANCE, ki deluje v panogi Mehčanje vode - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Strasbourg, Francija.

 5. THE WATERCRESS CO LTD

  Združena Kraljevina

  THE WATERCRESS CO LTD, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Dorchester, Združena Kraljevina.

 6. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Nemčija

  TAPROGGE WATERTECH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priprava vode (industrijska) - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Razsoljevanje vode - oprema in sistemi, Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Wetter, Nemčija.

 7. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  Kitajska

  HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 8. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Severna Koreja

  SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razsoljevanje vode - oprema in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Kimhea-city, Gyeongnam, Severna Koreja.