• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rudniki- izkop - stroji in oprema

Rezultati za

Rudniki- izkop - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Poljska

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. z o.o. is a company with decades of experience in the mining industry, operating successfully on the domestic and international market. An additional area of our activity is waste management as well as the design and construction of waste processing lines. Our offer includes machines, devices and structures intended both for work in the underground of mines and in other areas of industry. Our leading products are transport systems for moving electrical apparatus, self-locking holders for shaft cables, platforms for driving people with belt conveyors and systems supporting manual rail transport.

 2. FINEI OU

  Estonija

  FINEI OU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pühajõe Küla, Estonija.

 3. FAKOOR MEGHNATIS SPADANA (FMS CO)

  Iran

  FAKOOR MEGHNATIS SPADANA (FMS CO), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vibrating screens, feeders. Sedež podjetja je v kraju Tehran, Iran.

 4. EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  EICKHOFF ANTRIEBSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah epicyclic reduction gears, helicoidal gears, industrial reducers, bevel gear reducers. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 5. DMSA GROUP LLC

  Azerbajdžan

  DMSA GROUP LLC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za drobljenje in mletje, Pridobivanje rude, sounders, Stroji za drobljenje in mletje, machines and equipment for the manufacturing cement, plaster and lime products, Pridobivanje rude. Sedež podjetja je v kraju Baku, Azerbajdžan.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BURSA DEDEKTÖR

  Turčija

  BURSA DEDEKTÖR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. NORTH ROCK DRILL

  Turčija

  NORTH ROCK DRILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS

  Belgija

  ESCO EAMER REGIONAL HEADQUARTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Gradnja industrijskih objektov, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Rudniki, izkop - stroji in oprema, industrial hard facings, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Frameries, Belgija.

 4. NITROERG S.A.

  Poljska

  NITROERG S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bierun, Poljska.

 5. CARDEM

  Belgija

  CARDEM, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, flooring, chimneys, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bievre, Belgija.

 1. A&S MACHINERY CO., LTD.

  Kitajska

  A&S MACHINERY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Chengdu, Kitajska.

 2. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgija

  SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, ki deluje v panogi Steklo, za industrijo. Deluje tudi v panogah Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Rudniki, izkop - stroji in oprema, refractory concrete, Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Anhee, Belgija.

 1. CENTRE TERRE ET PIERRE

  Belgija

  CENTRE TERRE ET PIERRE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Preizkušanje izdelkov in materialov. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tournai, Belgija.

 2. MAGOTTEAUX

  Belgija

  MAGOTTEAUX, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za drobljenje in mletje, Recikliranje - stroji in naprave, Stroji za drobljenje in mletje, separators, Recikliranje - stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Vaux-sous-chevremont, Belgija.

 3. INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX

  Belgija

  INSTITUT INTERUNIVERSITAIRE DES SILICATES SOLS ET MATERIAUX, ki deluje v panogi Steklo, za industrijo. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, hollow glass, refractory concrete, Rudniki, izkop - stroji in oprema, flat glass. Sedež podjetja je v kraju Mons, Belgija.

 4. IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE

  Turčija

  IRONMAK MACHINERY HYDRAULIKHÄMMER ERSATZTEILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Yenimahalle/ostim, Turčija.

 5. VTN EUROPE S.P.A.

  Italija

  VTN EUROPE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, hydraulic shears, Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pojana Maggiore, Italija.

 6. ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE

  Španija

  ANTONIO JESUS PEREZ CLEMENTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, working with natural stones, distribution and wholesale trade associations, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Wholesale production and sales. Sedež podjetja je v kraju Macael, Španija.

 7. SIELY CONSULTING

  Francija

  SIELY CONSULTING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Industrijske investicije - svetovanje. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Amiens, Francija.

 8. TRANSLOK GMBH

  Nemčija

  TRANSLOK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Avtomobili, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Avtomobili, Vozila na električni pogon, Tovornjaki, dostavna vozila in gospodarska vozila. Sedež podjetja je v kraju Geldern, Nemčija.

 1. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Pridobivanje šote - stroji in oprema, Pridobivanje kamna - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Deutschfeistritz, Avstrija.

 2. DAMACO

  Belgija

  DAMACO, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah industrial assemblies. Sedež podjetja je v kraju Petit-enghien, Belgija.

 3. YENI ÖZEN MAKINA

  Turčija

  YENI ÖZEN MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinski kop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Rudniki, izkop - stroji in oprema, new spare parts. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 4. GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  GÖLLNER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Rudniki, izkop - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aachen, Nemčija.

 5. SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN

  Nemčija

  SCHUNK KOHLENSTOFFTECHNIK GMBH, BÜRO BERLIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki in kamnolomi - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rudniki, izkop - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Medicina in kirurgija - instrumenti, Testirna oprema, Rudniki, izkop - stroji in oprema, Električne in elektronske komponente - proizvodni stroji, Medicina in kirurgija - instrumenti, Testirna oprema. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER

  Avstrija

  DAWINKEL BAUMASCHINEN, DANIEL WINKELMAYER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah vibrating for damage for building plots, asphalt cutting machines. Sedež podjetja je v kraju Großraming, Avstrija.

 7. T.D. WILLIAMSON

  Belgija

  T.D. WILLIAMSON, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 8. ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ASROC GROUP SONDAJ EKIPMANLARI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Borrmaskiner, consummable material, spare parts for punch cutters, perforation for mineral research, Borrmaskiner. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH

  Nemčija

  ADVANTEC TUNNEL AND MINING SOLUTION GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sweets, tunnelling machines, machines and equipment for building tunnels and bridges. Sedež podjetja je v kraju Werne, Nemčija.

 10. ATELIERS DELBEQUE

  Belgija

  ATELIERS DELBEQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Arhitekti - projektanstvo, Plåtar - Bearbetning och produktion, industrial assemblies, Arhitekti - projektanstvo, Plåtar - Bearbetning och produktion, metal carpentry design. Sedež podjetja je v kraju Andenne, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Rudniki- izkop - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

167 Podjetja