• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sklopke- pnevmatske

Rezultati za

Sklopke- pnevmatske - Uvoz izvoz

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Since 1951, WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (est.1931), has been developing and manufacturing mono and multi couplings, as well as docking systems that are used wherever liquids, vapours, gasses, electrical and optical signals and electric power have to be transferred and separated. Quick couplings are available in nominal sizes of DN 2 to DN 100, at operating pressures from vacuum to 2000 bar, also in clean-break, full-flow or breakaway technology.

 2. KNIEPS & KOMM GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KNIEPS & KOMM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 3. TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI

  Turčija

  TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah quick connectors, quick couplings, coupling flanges, special couplings. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 4. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah Spojke, mehanske, Spojke, mehanske, collectors. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. GEORG GMBH

  Nemčija

  GEORG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Breitscheid, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HÜCOBI GMBH

  Nemčija

  HÜCOBI GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevni zvezniki, železne kovine. Deluje tudi v panogah Industrijska izdelava pip, Pipe zapornice in ventili, Sklopke, pnevmatske, Kompresorji, Industrijska izdelava pip, Pipe zapornice in ventili, Sklopke, pnevmatske, Kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

 2. AIRFIT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  AIRFIT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Nettersheim, Nemčija.

 3. FLUIDIFY FT GMBH

  Avstrija

  FLUIDIFY FT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Wolfurt, Avstrija.

 4. HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K.

  Nemčija

  HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Rheine, Nemčija.

 5. STEINCONNECTOR GMBH

  Nemčija

  STEINCONNECTOR GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pipe zapornice in ventili. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Sklopke, pnevmatske, Quick-connect tab receptacles. Sedež podjetja je v kraju Wermelskirchen, Nemčija.

 1. TEKNO-MET

  Turčija

  TEKNO-MET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 2. AFT SYSTEMS STANKIEWICZ

  Nemčija

  AFT SYSTEMS STANKIEWICZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Kaiserslautern, Nemčija.

 1. FRÜHBER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FRÜHBER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Herten, Nemčija.

 2. DRUCKLUFTKONTOR GMBH

  Nemčija

  DRUCKLUFTKONTOR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah Kompresorji, compressed air, Kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Weinsberg, Nemčija.

 3. EBS QUICK COUPLINGS

  Turčija

  EBS QUICK COUPLINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY

  Turčija

  RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah quick couplings, swivelling quick release couplings. Sedež podjetja je v kraju Tuzla / Istanbul, Turčija.

 5. CAST FLUID POWER LTD

  Združena Kraljevina

  CAST FLUID POWER LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah Spoji, pnevmatski, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, hose repairs, hydraulic hoses, Spoji, pnevmatski, Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 6. DIXON DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  DIXON DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Industrijska izdelava pip, Sklopke, pnevmatske, Zračnice, Industrijska izdelava pip, Sklopke, pnevmatske, Zračnice. Sedež podjetja je v kraju Troisdorf, Nemčija.

 7. GIACALONE BIAGIO

  Italija

  GIACALONE BIAGIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Komponente pnevmatskih naprav. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, pneumatic accessories, accessories for the pneumatics industry, Sklopke, pnevmatske, road tyre equipment. Sedež podjetja je v kraju Marsala, Italija.

 8. ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH

  Nemčija

  ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila, pnevmatska. Deluje tudi v panogah Pnevmatike - naprave in orodja, Sklopke, pnevmatske, Komprimiran zrak - orodja in naprave, Pnevmatike - naprave in orodja, Sklopke, pnevmatske, Komprimiran zrak - orodja in naprave. Sedež podjetja je v kraju Buch, Nemčija.

 1. BAI FENG CO., LTD.

  Tajvan

  BAI FENG CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah valve accessories, Couplings. Sedež podjetja je v kraju Yongkang City, Tainan County, Tajvan.

 2. AYOUR PRO

  Maroko

  AYOUR PRO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - vozila in transportna oprema. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za dizel motorje, Sklopke, pnevmatske, accessories and spare parts, motor oils, Rezervni deli za dizel motorje, Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Marrakech, Maroko.

 3. IP SPANNTECHNIK GMBH

  Nemčija

  IP SPANNTECHNIK GMBH, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Sklopke, pnevmatske, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Sundern, Nemčija.

 4. ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD.

  Kitajska

  ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah quick couplings. Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 5. GEA NIRO GMBH

  Nemčija

  GEA NIRO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Opremljene pisarne in industrijski prostori - storitve. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Inženiring - industrijski izvajalci, Sklopke, pnevmatske, Inženiring - industrijski izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Müllheim, Nemčija.

 6. CAMOZZI BENELUX B.V.

  Nizozemska

  CAMOZZI BENELUX B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Deluje tudi v panogah airtight components. Sedež podjetja je v kraju Nieuwerkerk Aan Den Ijssel, Nizozemska.

 7. PT COUPLINGS

  Južna Koreja

  PT COUPLINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Seoul, Južna Koreja.

 8. FLEX-SEAL COUPLINGS LTD

  Združena Kraljevina

  FLEX-SEAL COUPLINGS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Barnsley, Združena Kraljevina.

 9. ESCO AANDRIJVINGEN B.V.

  Nizozemska

  ESCO AANDRIJVINGEN B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Alphen Aan Den Rijn, Nizozemska.

 10. IMI NORGREN LIMITED

  Irska

  IMI NORGREN LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Sklopke, pnevmatske, Sklopke, pnevmatske. Sedež podjetja je v kraju Dublin, Irska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno