• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stiskalnice- industrijske - kovinske

Rezultati za

Stiskalnice- industrijske - kovinske - Uvoz izvoz

 1. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LASCO supplies machine tools and production facilities for forming tasks. We develop, design and manufacture individual solutions for industrial users in more than 60 countries worldwide. Profitability, quality and progress are the reasons why LASCO products have become internationally renowned for forming technology and building material production. For more than 150 years, we have been a reliable partner to the forging industry and the metal forming industry. In the early 1990s, we opened up an extremely interesting range of applications with the development of highly efficient machines and sophisticated automation technology for the building materials industry. Our customers' wishes and expectations set the benchmark for our activities. Our well-founded technical expertise and 150 years of experience make it easy for us to find and implement the optimum solution for any individual set of requirements. This applies both for the construction of machines/plants and automation technology as well as for the modernisation of existing facilities.

 2. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ips-werkzeugtechnik GmbH is completely focussed on our customers' needs. Our goal is to provide our customers with a die-cutting solution precisely suited to their requirements. From initial development to production, through to servicing and sales, we are able to flexibly respond to a wide range of demands. Working closely with the customer, we offer tailor-made solutions for any application whilst meeting the highest quality requirements. Our products include: Hydraulic presses, hydro pneumatic presses, punching machines, punching units (punching yokes) for presses, crimping tools, mechanical presses, laser cutting systems for pipes, punching equipment, machinery and equipment for pipe punching, machinery and equipment for profile punching

 3. BODMER KÜSNACHT AG

  Švica

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Manufacturer of riveters, bending machines, Taumel cold forming machines, riveting and bending systems, manufacturer of presses, riveting presses, bending presses, hydraulic and pneumatic, manufacturer of automation systems, manufacturer of safety systems. A single source for all your needs from planning to creation. We can perform almost all cold forming procedures on standard machines using a broad range of tools.

 4. KERN D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje Kern d.o.o. je specializirano za proizvodnjo in distribucijo standardnih in nestandardnih komponent ter sistemov za orodja za predelavo termoplastov, tlačni liv barvnih kovin in preoblikovanje pločevine. Ustanovil ga je Vladimir Kern leta 1969, njegovo delo je leta 1988 prevzel sin Viljem Kern. Dolgoletna vlaganja v razvoj so omogočila razširitev proizvodnega in prodajnega programa. Naše podjetje danes nudi približno 40000 standardnih delov za orodja za štanco, forme in tlačni liv. Zagotavljamo tudi sistemsko podporo pri dobavi komponent, sklopov in sistemov za orodja prve vgradnje ter servisiranje procesov vzdrževanja orodij. Visokotehnološki park in tradicija sta prinesla vrhunsko kakovost naših izdelkov, kratke dobavne roke, velike zaloge, konkurenčne cene in odličen servis. To zagotavlja zadovoljstvo naših strank, podaja pa tudi veliko novih možnosti za vstop na svetovni trg. Podjetje Kern d.o.o. konstantno vlaga v nove tehnologije in v usposobljenost zaposlenih. To pomeni nenehno izboljšavo nivoja visokih standardov kakovosti in ravni naših storitev, zagotavlja nenehno rast našega podjetja, izboljšuje varnost in delovne pogoje naših zaposlenih ter, kar je za nas najpomembnejše, zadovoljstvo naših strank.

  Vsi izdelki za "stiskalnice- industrijske - kovinske"

 5. CPL INDUSTRIE

  Belgija

  CPL INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Transportne verige. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, manufacture of chains, handling chains, Chain conveyors, Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Othee, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RADVILISKIS MACHINE FACTORY

  Litva

  RADVILISKIS MACHINE FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Radviliskis, Litva.

 2. REMO BORDEAUX

  Francija

  REMO BORDEAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pečatenje in žigosanje - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Rezalni orodni stroji, punching matrices, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Rezalni orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Cestas Cedex, Francija.

 3. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Nemčija

  HIDRALMAC EUROPE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, hidravlične. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Stiskalnice, industrijske - kovinske, hydraulic gooseneck press, dual presses, hydraulic presses for forming metals. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 4. ÖZKROM MAKINE KALIP LTD.

  Turčija

  ÖZKROM MAKINE KALIP LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 5. HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah bending machines for sheet metal work. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 1. G.M.R. DI MAFFI RAIMONDO SRL

  Italija

  G.M.R. DI MAFFI RAIMONDO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah presses for padding, dual presses. Sedež podjetja je v kraju Mornico Al Serio, Italija.

 2. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Švica

  WEIDMANN MASCHINENBAU AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje na jeklo in kovine, Stiskalnice, industrijske - kovinske, mechanical presses for forming metals, presses, Vtiskovanje na jeklo in kovine, Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Glattbrugg, Švica.

 1. FANTINI MECCANICA S.R.L.

  Italija

  FANTINI MECCANICA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, moulds for metal cutting, Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Rivarolo Mantovano, Italija.

 2. FICEP SPA

  Italija

  FICEP SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, number controlled presses, drilling machines, Orodni stroji za razrezovanje kovin, hydraulic presses for forming metals. Sedež podjetja je v kraju Gazzada Schianno, Italija.

 3. LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. )

  Italija

  LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Subbiano, Italija.

 4. ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah mechanical presses, mechanical presses for forming metals, food fibres. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. BH DMT MASZYNY

  Poljska

  BH DMT MASZYNY, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah hydraulic guillotine shears, shaped punching tool. Sedež podjetja je v kraju Końskie, Poljska.

 6. MAQUINARIA ANASTASIO S.L.

  Španija

  MAQUINARIA ANASTASIO S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelski stroji. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, gears, shears, Stiskalnice, industrijske - kovinske. Sedež podjetja je v kraju Quart De Poblet, Španija.

 7. ORIANCE

  Francija

  ORIANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stiskalnice, hidravlične. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Avtogeno rezanje - stroji, Rezalni orodni stroji, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Avtogeno rezanje - stroji, Rezalni orodni stroji, Orodni stroji za oblikovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Orthez, Francija.

 8. EMEKTAR MAKINA

  Turčija

  EMEKTAR MAKINA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah bending presses, curling machines, extractors, giljotinsax. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 1. PRENSAS ESNA SA

  Španija

  PRENSAS ESNA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah domestic water softeners. Sedež podjetja je v kraju Agoncillo, Španija.

 2. INVERNIZZI PRESSE

  Italija

  INVERNIZZI PRESSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah Vtiskovanje na jeklo in kovine, knee presses, transfer presses, Vtiskovanje na jeklo in kovine, machine tools for sheet metal work. Sedež podjetja je v kraju Pescate, Italija.

 3. FPM GROUP SPA

  Italija

  FPM GROUP SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah mechanical presses, mechanical presses for forming metals, industrial balancers, assembly line automation. Sedež podjetja je v kraju Calcinato, Italija.

 4. ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A.

  Italija

  ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah Oleodynamic presses, knee presses. Sedež podjetja je v kraju Capriano Del Colle, Italija.

 5. MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG

  Nemčija

  MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za oblikovanje kovin. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Stiskalnice, hidravlične, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Stiskalnice, hidravlične, plastic moulding. Sedež podjetja je v kraju Horb, Nemčija.

 6. SEREMAT SA

  Francija

  SEREMAT SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rokovanje z blagom - priprave brez motorja. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Stiskalnice, industrijske - kovinske, compactors, bale presses. Sedež podjetja je v kraju Fleury, Francija.

 7. BRUDERER PRESSES FRANCE

  Francija

  BRUDERER PRESSES FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Stiskalnice, industrijske - kovinske, Stiskalnice, industrijske - kovinske, manual presses, bending presses, special presses. Sedež podjetja je v kraju Ecquevilly, Francija.

 8. PRESSMAC

  Francija

  PRESSMAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Automatic Welding Machines. Sedež podjetja je v kraju Besancon, Francija.

 9. CAVENAGHI & RIDOLFI S.P.A.

  Italija

  CAVENAGHI & RIDOLFI S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah Oleodynamic presses, special presses. Sedež podjetja je v kraju Limbiate, Italija.

 10. T.ALBIZURI SL

  Španija

  T.ALBIZURI SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stiskalnice, industrijske - kovinske. Deluje tudi v panogah special steels, welding, screws, nuts, Machining of metals, Bar turning steel and metals, 3D measuring machine calibration. Sedež podjetja je v kraju Navalcarnero, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Stiskalnice- industrijske - kovinske - Uvoz izvoz

Število rezultatov

306 Podjetja