• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji in naprave- rabljeni in obnovljeni

Rezultati za

Stroji in naprave- rabljeni in obnovljeni - Uvoz izvoz

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luksemburg

  Verified by europages badge

  MYSCRAPMACHINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, Rušenje - stroji in oprema, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Stroji za drobljenje in mletje, Tovornjaki z žerjavom, Recikliranje - stroji in naprave, Collection, recycling, elimination waste, building work, Recycling equipment. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 2. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Paderborn, Nemčija.

 3. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Neuwied, Nemčija.

 4. SKS MACHINES

  Belgija

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Rabljeni stroji in naprave, Kovinsko stavbno mizarstvo, kovano železo - stroji in oprema, Metalurgija - stroji in naprave, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Opekarne - stroji in oprema, Steklo in keramika - stroji in oprema za industrijo, Kovine - stroji in oprema, Steklo - stroji in oprema za industrijo, Rabljeni stroji in naprave. Sedež podjetja je v kraju Willebroek, Belgija.

 5. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Označevaje in etiketiranje - stroji. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Plastförpackningar, Transportne naprave in sistemi, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, strap tightener, automatic wrapping machine, Fully automatic strapping machinery. Sedež podjetja je v kraju Goldkronach, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TRIMEX

  Francija

  Verified by europages badge

  TRIMEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Najem skladišč, Oblačila, že nošena, Tekstil - zbiranje in recikliranje, second hand clothing, second-hand clothing for professionals, manufacture and collection of rags and used clothing, used textile sorted rugs, Used Contarini baler, bale gripper for forklift. Sedež podjetja je v kraju Nimes, Francija.

 2. SIEGERT WAFER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SIEGERT WAFER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Aachen, Nemčija.

 3. APT INTERNATIONAL

  Belgija

  APT INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Deinze, Belgija.

 4. SOPEM

  Belgija

  SOPEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Papir - stroji za proizvodnjo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Papir in lepenka - stroji in oprema za industijo, Machines - import-export, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Soignies, Belgija.

 5. IT DISCOUNT

  Belgija

  IT DISCOUNT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prenosni računalniki. Deluje tudi v panogah Mobilni telefoni, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Uvoz-izvoz - računalništvo, Mobilni telefoni, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Uvoz-izvoz - računalništvo, smartphone accessory. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Nemčija

  TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Bad Homburg Vor Der Höhe, Nemčija.

 2. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Švica

  DMG MORI SEIKI EUROPE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, milling machines, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, CNC router, machining centres. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 1. LINE SURVEYING

  Singapur

  LINE SURVEYING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah surveying instruments, 3D laser scanners, total topographic stations. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 2. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Avstrija

  M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Rohr Im Gebirge, Avstrija.

 3. KAZI TANI

  Francija

  KAZI TANI, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Mizarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Aluminij - stroji in oprema za mizarstvo, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Aluminij - stroji in oprema za mizarstvo, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Nevers, Francija.

 4. MICROTEC GMBH

  Nemčija

  MICROTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Bobingen, Nemčija.

 5. MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD

  Združena Kraljevina

  MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Richmond, North Yorks, Združena Kraljevina.

 6. MEL CANMAKING MACHINERY

  Španija

  MEL CANMAKING MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Arrubal, Španija.

 7. WEBER GMBH

  Nemčija

  WEBER GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Testirna oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Testirna oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema. Sedež podjetja je v kraju Aschaffenburg, Nemčija.

 8. ASSET-TRADE

  Nemčija

  ASSET-TRADE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah tools and machinery for metalworking, industrial assessors. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 1. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Nemčija

  PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, used machines, shearing machines. Sedež podjetja je v kraju Gammertingen, Nemčija.

 2. SCOLARI SRL

  Italija

  SCOLARI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Paderno F.c. (bs), Italija.

 3. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Turčija

  MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah construction of gas-fired power plants, used generator units, International trade. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. EWA LUFTTECHNIK GMBH

  Nemčija

  EWA LUFTTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Vodovodna dela, Gretje, klimatizacija - dela, Popravilo industrijskih oprem, Vodovodna dela, Gretje, klimatizacija - dela. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. STEREMAT GALVANIK GMBH

  Nemčija

  STEREMAT GALVANIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Termična obdelava jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. REVISIEBEDRIJF CLAEYS

  Belgija

  REVISIEBEDRIJF CLAEYS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah machine overhauling, engine fitting, industrial motors. Sedež podjetja je v kraju Oostkamp, Belgija.

 7. SINGER & SOHN GMBH

  Nemčija

  SINGER & SOHN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Transportne naprave in sistemi, Živilska industrija - stroji in oprema, Transportne naprave in sistemi, systems and equipment for processing meat and sausages. Sedež podjetja je v kraju Erasbach, Nemčija.

 8. AERTS SJEF

  Belgija

  AERTS SJEF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Viličarji, collapsible trolleys, tractor, earthmoving machinery, Viličarji. Sedež podjetja je v kraju Herselt, Belgija.

 9. RENK TEST SYSTEM GMBH

  Nemčija

  RENK TEST SYSTEM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Radarske in radijsko-navigacijske naprave, Testirna oprema, Radarske in radijsko-navigacijske naprave, Testirna oprema. Sedež podjetja je v kraju Augsburg, Nemčija.

 10. KRONE FORAGE SOLUTIONS

  Združena Kraljevina

  KRONE FORAGE SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Dauntsey Chippenham, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Stroji in naprave- rabljeni in obnovljeni - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.389 Podjetja