• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za končno obdelavo površin

Rezultati za

Stroji za končno obdelavo površin - Uvoz izvoz

 1. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IMM is synonymous with belt grinding machines, polishing machines, bridge saws and expertise proudly Made in Germany. IMM has been leading the field of professional surface processing for more than 60 years. Our products range from manual machines for grinding and polishing right through to automatic systems. We offer comprehensive solutions for customers in the aerospace, automotive, energy and medical technology sectors. At our location in Riederich, we develop and build our systems and drive innovation for the benefit of our customers worldwide. Our machines are made for continuous industrial operation. The heavy and robust design guarantees low-vibration processing. Sales in Germany are predominantly processed in-house. Our customers across the world are supported by more than 25 distributors. IMM Maschinenbau - the solution for your success!

 2. TIGRES GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TIGRES GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah Pregled površin, Corona surface treatment equipment, Mellanfrekvensgeneratorer, Surface treatment with corona systems, Surface pretreatment systems, Plasma, atmospheric, Plasma treatment systems, Plasma coating, Plasmageneratorer. Sedež podjetja je v kraju Marschacht, Nemčija.

 3. LRTT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  LRTT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Weißenborn, Nemčija.

 4. ZIERSCH GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZIERSCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Ilmenau, Nemčija.

 5. FINISHTECH

  Francija

  FINISHTECH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Reims, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. STEROS GPA INNOVATIVE, S.L.

  Španija

  STEROS GPA INNOVATIVE, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah systems and machinery for metal grinding, systems and machinery for polishing metals. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turčija

  ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Stroji za končno obdelavo površin, Blasting balls, systems and machines for metal surface treating and finishing, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Nemčija

  GEORG KESEL GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorni polirni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za končno obdelavo površin, Vretenjaki, premični, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, vices, Stroji za končno obdelavo površin, Vretenjaki, premični. Sedež podjetja je v kraju Kempten, Nemčija.

 4. GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL

  Italija

  GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Lumezzane, Italija.

 5. YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD.

  Kitajska

  YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 1. HEYLENS

  Belgija

  HEYLENS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Površinska obdelava kovin - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za končno obdelavo površin, Stroji za končno obdelavo površin, mowing machines for gardening, Street sweeping equipment for institutions. Sedež podjetja je v kraju Ternat, Belgija.

 2. ULTRASUONI IE

  Italija

  ULTRASUONI IE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah ultrasound washers, ultrasound washing, industrial washing. Sedež podjetja je v kraju Opera, Italija.

 1. PADA SRL

  Italija

  PADA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah ultrasound washers, industrial washing facilities, industrial washing machines. Sedež podjetja je v kraju Santo Stefano Ticino, Italija.

 2. SINGHAL POWER PRESSES PVT. LTD.,

  Indija

  SINGHAL POWER PRESSES PVT. LTD.,, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Rajkot, Indija.

 3. ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL

  Nemčija

  ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Finnentrop, Nemčija.

 4. GODFREY & WING GMBH

  Nemčija

  GODFREY & WING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Reken, Nemčija.

 5. ELT ELECTRO TECNOLOGY

  Italija

  ELT ELECTRO TECNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Imola, Italija.

 6. DME NORMALIEN GMBH

  Nemčija

  DME NORMALIEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, brioche moulds, Umetne mase - stroji za industrijo, pressure moulding, injection compound. Sedež podjetja je v kraju Fulda, Nemčija.

 7. PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O.

  Poljska

  PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah galvanic treatment of metals, cnc cut, Metals - machining. Sedež podjetja je v kraju Łódź, Poljska.

 8. BEL - TECHNOLOGIES

  Belgija

  BEL - TECHNOLOGIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Površinska obdelava kovin - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mehanska površinska obdelava - stroji, Stroji za končno obdelavo površin, Mehanska površinska obdelava - stroji, surface treatment of metals, Stroji za končno obdelavo površin, supplies for systems and machinery for treating and finishing metal surfaces. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 1. FINI METAUX

  Francija

  FINI METAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Deluje tudi v panogah Stroji za končno obdelavo površin, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Mehanska površinska obdelava - stroji, Stroji za končno obdelavo površin, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Mehanska površinska obdelava - stroji. Sedež podjetja je v kraju Limoges, Francija.

 2. BCB SL

  Španija

  BCB SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah ultraviolet lights. Sedež podjetja je v kraju Cerdanyola Del Vallés, Španija.

 3. OVERBECK GMBH

  Nemčija

  OVERBECK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah Poliranje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, sanding machines, metalworking lathes, Poliranje - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Herborn, Nemčija.

 4. KEMET INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  KEMET INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah industrial lapping machines, precision lapping machines for metalworking, metallography, Rengöring med ultraljud. Sedež podjetja je v kraju Kent, Združena Kraljevina.

 5. STS OBERFLÄCHENTECHNIK

  Nemčija

  STS OBERFLÄCHENTECHNIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah trimming. Sedež podjetja je v kraju Naila, Nemčija.

 6. EUROCOLD S.R.L.

  Italija

  EUROCOLD S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Tezze Sul Brenta, Italija.

 7. INGENIEURBÜRO KRÄMER GMBH

  Švica

  INGENIEURBÜRO KRÄMER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Stroji za končno obdelavo površin, Hladilni stolpi, Izmenjevalniki toplote, Kovinske konstrukcije (lahke), Stroji za končno obdelavo površin, Hladilni stolpi, Izmenjevalniki toplote. Sedež podjetja je v kraju Steinmaur, Švica.

 8. DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG, ki deluje v panogi Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za končno obdelavo površin, Oblačila iz umetnega usnja, Medicina in kirurgija - instrumenti, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Stroji za končno obdelavo površin, Oblačila iz umetnega usnja, Medicina in kirurgija - instrumenti, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Bad Königshofen i. Grabfeld, Nemčija.

 9. TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  TAMIS MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za končno obdelavo površin, wood polishing systems and machines, sanding machines, sanding, Stroji za končno obdelavo površin. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 10. VAPORMATT

  Združena Kraljevina

  VAPORMATT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za končno obdelavo površin. Deluje tudi v panogah metal surface finishes and treatments. Sedež podjetja je v kraju Taunton, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno