• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • telovadnice in stadioni- športni objekti

Rezultati za

Telovadnice in stadioni- športni objekti - Uvoz izvoz

 1. SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Schöpp-Sportboden GmbH is known for the production, supply and laying/installation of tennis floors, mobile and permanent badminton courts, artificial grass for agility sports, as well as ball stopping curtains and granulates. Over the years, we have claimed an excellent reputation for ourselves as an innovative manufacturer and supplier of tennis floor coverings in all matters concerning indoor tennis court refurbishment. In addition to our many years of experience, our company group is particularly characterised by our flexibility, high quality-awareness and innovative product development. In contrast to other manufacturers of tennis coverings, we choose to sell directly to hall owners, thus providing everything – from development right up to the installed covering – FROM A SINGLE SOURCE.

 2. POWER ZELTE GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  POWER ZELTE GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju St. Michael Ob Bleiburg, Avstrija.

 3. TECNODISPLAY

  Italija

  TECNODISPLAY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Bejzbol - artikli in oprema, electronic score boards for sports facilities, Bejzbol - artikli in oprema, water polo gear, scoreboards. Sedež podjetja je v kraju Cavriago, Italija.

 4. SPORTGERÄTE 2000 GMBH HELO SPORTS

  Nemčija

  SPORTGERÄTE 2000 GMBH HELO SPORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Fizična kultura in telovadba - material in oprema, Nogomet - oprema in artikli, basketball net with stand, gates, Fizična kultura in telovadba - material in oprema, Nogomet - oprema in artikli. Sedež podjetja je v kraju Hildesheim, Nemčija.

 5. EQUIP EVENT

  Francija

  EQUIP EVENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Sedeži, za dvorane, stadium seating, cinema seating, chair cover, Sedeži, za dvorane. Sedež podjetja je v kraju Quintal, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BUNNY 360°

  Italija

  BUNNY 360°, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Profesionalna fitnes oprema, gymnasium equipment, Profesionalna fitnes oprema. Sedež podjetja je v kraju Savona, Italija.

 2. HIMSYNTHETIC

  Maroko

  HIMSYNTHETIC, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Casablanca, Maroko.

 3. GS SPORTSERVICE GMBH

  Nemčija

  GS SPORTSERVICE GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Eiterfeld, Nemčija.

 4. FIORIDIMARE SRL

  Italija

  FIORIDIMARE SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 5. SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH

  Nemčija

  SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Šport - artikli, Nogomet - oprema in artikli, football and field sports goods, Šport - artikli, football goals, Nogomet - oprema in artikli. Sedež podjetja je v kraju Münster, Nemčija.

 1. ZONE FIIT SRL

  Italija

  ZONE FIIT SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah air-conditioned gym, Diet aids, Beauty slimming - fitness health, exercise bikes. Sedež podjetja je v kraju Lograto, Italija.

 2. ALLBODY

  Španija

  ALLBODY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Alcalá De Guadaíra, Španija.

 1. SUNNY GYM S.S.D. A R.L.

  Italija

  SUNNY GYM S.S.D. A R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Azzano Decimo, Italija.

 2. GRUPO NIBERMA

  Španija

  GRUPO NIBERMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Podi, industrijski, Podi, industrijski, playgrounds. Sedež podjetja je v kraju Molina de Segura, Španija.

 3. CLODIO FITNESS

  Italija

  CLODIO FITNESS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 4. CROSSFIT DRK - BERGONDO

  Španija

  CROSSFIT DRK - BERGONDO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Bergondo, Španija.

 5. GYM SHOP MX

  Mehika

  GYM SHOP MX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju San Juan Del Río, Mehika.

 6. BEACTIVE GYMS LTD

  Združena Kraljevina

  BEACTIVE GYMS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah gym in the park. Sedež podjetja je v kraju Northampton, Združena Kraljevina.

 7. GRAVITY BOX

  Španija

  GRAVITY BOX, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 8. MRFITMAN ENTRENADOR PERSONAL ALBACETE Y ONLINE - GYM BOUTIQUE

  Španija

  MRFITMAN ENTRENADOR PERSONAL ALBACETE Y ONLINE - GYM BOUTIQUE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 1. ESTUDIO DE YOGA NIL

  Španija

  ESTUDIO DE YOGA NIL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 2. AQUA SPORT CLUBS

  Španija

  AQUA SPORT CLUBS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Vilanova i La Geltru, Španija.

 3. MARTY SPORTS

  Francija

  MARTY SPORTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šport - artikli. Deluje tudi v panogah Telovadnice in stadioni- športni objekti, Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Saint Clément De La Place, Francija.

 4. BODY WORLD GYM

  Španija

  BODY WORLD GYM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah sports facilities, assistance to special structures. Sedež podjetja je v kraju Vecindario, Španija.

 5. KAPAP KRAV MAGA ELCHE

  Španija

  KAPAP KRAV MAGA ELCHE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah Fitness centre. Sedež podjetja je v kraju Elche, Španija.

 6. PALESTRA K2O

  Italija

  PALESTRA K2O, ki deluje v panogi Šport in prosti čas. Deluje tudi v panogah Telovadnice in stadioni- športni objekti, fitness centre, body building, Telovadnice in stadioni- športni objekti, yoga lessons. Sedež podjetja je v kraju Vetralla, Italija.

 7. ENTRENADOR PERSONAL BARCELONA

  Španija

  ENTRENADOR PERSONAL BARCELONA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah training room preparation. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 8. WIN FIT

  Španija

  WIN FIT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Deluje tudi v panogah private gyms. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 9. F&H FITNESS EQUIPAMENTS S.L.

  Španija

  F&H FITNESS EQUIPAMENTS S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Vila-Real, Španija.

 10. PALESTRA FEMMINILE CURVES

  Italija

  PALESTRA FEMMINILE CURVES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Telovadnice in stadioni- športni objekti. Sedež podjetja je v kraju Bologna, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za