• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • topli rastlinjaki za forsiranje

Rezultati za

Topli rastlinjaki za forsiranje - Uvoz izvoz

 1. VERMAKO

  Belgija

  VERMAKO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, aluminijaste. Deluje tudi v panogah Topli rastlinjaki za forsiranje, Rastlinjaki in grede, stekleni, Topli rastlinjaki za forsiranje, Rastlinjaki in grede, stekleni, greenhouses for floriculture and gardening. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 2. PAZOS GARDEN

  Španija

  PAZOS GARDEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Topli rastlinjaki za forsiranje. Sedež podjetja je v kraju Santa Comba, Španija.

 3. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Španija

  ACM GREENHOUSE CO LTD, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Topli rastlinjaki za forsiranje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Ogrevalne naprave za rastlinjake, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Topli rastlinjaki za forsiranje, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Ogrevalne naprave za rastlinjake, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije. Sedež podjetja je v kraju San Javier, Španija.

 4. BICAZUL SRL

  Romunija

  BICAZUL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Potovanja in turizem. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Topli rastlinjaki za forsiranje, Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Topli rastlinjaki za forsiranje, Industrijske pekarne, Kruh, torte in peciva. Sedež podjetja je v kraju Bicaz, Romunija.

 5. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

  Nizozemska

  J.M. VAN DER HOEVEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Topli rastlinjaki za forsiranje. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju 'S-Gravenzande, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO

  Češka Republika

  THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Topli rastlinjaki za forsiranje, Topli rastlinjaki za forsiranje. Sedež podjetja je v kraju Studenka, Češka Republika.

 2. INSTYTUT PRZETWORSTWA TWORZYW SZTUCZNYCH METALCHEM W TORUNIU ODDZIAL ZAMIEJSCOWY FARB I TWORZYW

  Poljska

 3. AZALEA CHLUMEC S.R.O.

  Češka Republika