• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • turbine

Rezultati za

Turbine - Uvoz izvoz

 1. FINDEVA AG

  Švica

  Verified by europages badge

  We have been manufacturing pneumatic vibrators and knockers successfully for over 40 years now. The world over, we are known as a pioneer in the use of aluminium housings. Our highly qualified employees produce more than 40, 000 vibrators a year. Our production facilities are state-of-the-art and environmentally friendly with the very highest safety standards. Optimum materials and state-of-the-art CNC machines guarantee you high quality and renowned Swiss precision. Our pneumatic vibrators offer optimum performance and lower air consumption at the same time. They are easy to install, easy to service and provide a long service life. We have agencies all over the world. Swiss quality and fair trade have led to partnerships with both agencies and customers that have lasted many years.

 2. BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 3. DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 4. MUNDRY MACHINING GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MUNDRY MACHINING GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Limbach-Oberfrohna, Nemčija.

 5. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Poljska

  MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji za napajanje. Deluje tudi v panogah Turbine, turbosuperchargers, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Mielec, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. INDUSTRIE-SERVICE STADE

  Nemčija

  INDUSTRIE-SERVICE STADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Drochtersen, Nemčija.

 2. G-TEAM A.S.

  Češka Republika

  G-TEAM A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Turbine, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Praha, Češka Republika.

 3. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turčija

  CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Montaža in demontaža industrijskih objektov, Energijski viri - obnovljivi, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Turbine, Montaža in demontaža industrijskih objektov, Energijski viri - obnovljivi, Energija - naprave in oprema za proizvodnjo, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. TURBO-TECH

  Poljska

  TURBO-TECH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Turbine, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers, Rezervni deli za avtomobili, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Łódź, Poljska.

 5. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polpriklopniki za industrijska vozila. Deluje tudi v panogah Turbine, Vozički vlačilci, Motorna kolesa - deli in oprema, Turbine, Vozički vlačilci, Motorna kolesa - deli in oprema. Sedež podjetja je v kraju Buchloe, Nemčija.

 1. ART Turbo OÜ

  Estonija

  ART Turbo OÜ, ki deluje v panogi Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Ladje - aparati in oprema, Turbine, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Rezervni deli za avtomobili, Ladje - aparati in oprema, Turbine, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Rezervni deli za avtomobili. Sedež podjetja je v kraju TALLINN, Estonija.

 2. HERING AG

  Nemčija

  HERING AG, ki deluje v panogi Holdingi. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Turbine, Popravilo industrijskih oprem, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Turbine, Popravilo industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Gunzenhausen, Nemčija.

 1. HANS EINHELL AG

  Nemčija

  HANS EINHELL AG, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Umetne mase - stroji za industrijo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Popravilo industrijskih oprem, Umetne mase - stroji za industrijo, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Landau, Nemčija.

 2. RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH

  Nemčija

  RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Informacijski sistemi, svetovanje. Deluje tudi v panogah Programiranje in programska oprema, Turbine, Programiranje in programska oprema, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Bobingen, Nemčija.

 3. THERMAL SYSTEMS GMBH

  Nemčija

  THERMAL SYSTEMS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Izmenjevalniki toplote, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Turbine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Izmenjevalniki toplote, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Kassel, Nemčija.

 4. VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH

  Nemčija

  VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plåtar - Bearbetning och produktion. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Turbine, Motorji z notranjim izgorevanjem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Ogrevanje, industrijsko - instalacije in oprema, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Dinslaken, Nemčija.

 5. E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH

  Nemčija

  E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Turbine, Popravilo industrijskih oprem, Najem industrijskih oprem, Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli, Turbine, Popravilo industrijskih oprem, Najem industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Bell, Nemčija.

 6. EUWE EUGEN WEXLER GMBH

  Nemčija

  EUWE EUGEN WEXLER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Turbine, Umetne mase - embalaža, Umetne mase - izdelki za mehaniko, Turbine, Umetne mase - embalaža, Umetne mase - izdelki za mehaniko. Sedež podjetja je v kraju Lauf, Nemčija.

 7. ELECTROPUTERE S C

  Romunija

  ELECTROPUTERE S C, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Transformatorji, elektrika. Deluje tudi v panogah Turbine, Elektromotorji in deli, Električni generatorji, Elektrika - komponente in deli, Turbine, Elektromotorji in deli, Električni generatorji, Elektrika - komponente in deli. Sedež podjetja je v kraju Craiova, Romunija.

 8. GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Hidroelektrarne - naprave in oprema, Turbine, Črpalke, Hidroelektrarne - naprave in oprema, Turbine, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Bad Neustadt, Nemčija.

 1. PARSEC

  Italija

  PARSEC, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem, Pisarniški stroji in oprema, Kompresorji, Črpalke, Motorji z notranjim izgorevanjem, Pisarniški stroji in oprema, Kompresorji, Črpalke. Sedež podjetja je v kraju Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Italija.

 2. TR EQUIPEMENTS

  Francija

  TR EQUIPEMENTS, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Črpalke, Pisarniški stroji in oprema, Kompresorji, Motorji z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Pisarniški stroji in oprema, Kompresorji, Motorji z notranjim izgorevanjem. Sedež podjetja je v kraju Epernay Cedex, Francija.

 3. SCHRÖTTLEGERÄTEBAU GMBH

  Nemčija

  SCHRÖTTLEGERÄTEBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovine, plemenite in posebne. Deluje tudi v panogah Turbine, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Turbine, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Ellgau, Nemčija.

 4. RUTTEN ELECTROMECANIQUE

  Belgija

  RUTTEN ELECTROMECANIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah shotblasting equipment. Sedež podjetja je v kraju Herstal, Belgija.

 5. KARISIM TIC LTD STI

  Turčija

  KARISIM TIC LTD STI, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Turbine, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Motorji z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Turbine, Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. TEKNO KONTROL HIDROLIK

  Turčija

  TEKNO KONTROL HIDROLIK, ki deluje v panogi Motorji z notranjim izgorevanjem - sestavni in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Motorji z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Turbine, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Motorji z notranjim izgorevanjem, Črpalke, Turbine, Hidravlične naprave - oprema in instalacije. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. INVESTCOM SP. Z O. O.

  Poljska

  INVESTCOM SP. Z O. O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 8. ALOIS KERN MASCHINENBAU

  Nemčija

  ALOIS KERN MASCHINENBAU, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Motorji za letala, Turbine, Popravilo industrijskih oprem, Motorji za letala, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Beutelsbach, Nemčija.

 9. MAVEL A.S.

  Češka Republika

  MAVEL A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hidroelektrarne. Deluje tudi v panogah Turbine, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Turbine, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Benesov U Prahy, Češka Republika.

 10. AWF

  Francija

  AWF, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbine. Sedež podjetja je v kraju Le Havre, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno