• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • turbo-kompresorji

Rezultati za

Turbo-kompresorji - Uvoz izvoz

 1. AERZEN FRANCE

  Francija

  Verified by europages badge

  AERZEN FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji, batni in na vijak. Deluje tudi v panogah Pnevmatike - kompresorji, Zračni kompresorji - orodja in dodatki, Turbo-kompresorji, Pnevmatike - kompresorji, Zračni kompresorji - orodja in dodatki, Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Antony Cedex, Francija.

 2. TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE

  Italija

  TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbines for turbochargers, intercooler system turbochargers, turbosuperchargers, electronic switchboards. Sedež podjetja je v kraju San Gregorio D'ippona, Italija.

 3. SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES

  Francija

  SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sklopke. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, Avtomobili, Turbo-kompresorji, Avtomobili. Sedež podjetja je v kraju Fougères, Francija.

 4. HF TURBO

  Poljska

  HF TURBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbine repairs. Sedež podjetja je v kraju Pabianice, Poljska.

 5. INGERSOLL RAND GMBH

  Nemčija

  INGERSOLL RAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, compressed air systems and equipment, electric compressors, Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Oberhausen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. C&E TURBOCHARGERS

  Nizozemska

  C&E TURBOCHARGERS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Amersfoort, Nizozemska.

 2. KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M.

  Poljska

  KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Bialystok, Poljska.

 3. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Poljska

  TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbines. Sedež podjetja je v kraju Chorzelów, Poljska.

 4. TURBO-TECH

  Poljska

  TURBO-TECH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Turbine, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers, Rezervni deli za avtomobili, Turbine. Sedež podjetja je v kraju Łódź, Poljska.

 5. FIMA MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  FIMA MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Obersontheim, Nemčija.

 1. ROBOR

  Italija

  ROBOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbines, clutch, turbine inspection. Sedež podjetja je v kraju Corato, Italija.

 2. TURBO INTERNACIONAL S.L:

  Španija

  TURBO INTERNACIONAL S.L:, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbosuperchargers, bushings and bearings for turbochargers, reconditioning of turbochargers, turbines for turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Arganda Del Rey, Španija.

 1. TURBOGROUP

  Italija

  TURBOGROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbine inspection, turbine repairs. Sedež podjetja je v kraju Novara, Italija.

 2. DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS

  Portugalska

  DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, reconditioning of turbochargers. Sedež podjetja je v kraju São Domingos De Rana, Portugalska.

 3. REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW

  Poljska

  REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbosuperchargers, turbines for turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Mielec, Poljska.

 4. TURBOJULITA

  Poljska

  TURBOJULITA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbines for turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Wrocław, Poljska.

 5. TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL

  Italija

  TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Ghedi, Italija.

 6. THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD

  Združena Kraljevina

  THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Redditch, Združena Kraljevina.

 7. SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O

  Poljska

  SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah bushings and bearings for turbochargers, shafts for turbochargers, turbines for turbochargers, reconditioning of turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 8. GENERAL TURBO

  Tunizija

  GENERAL TURBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Sousse, Tunizija.

 1. DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL

  Španija

  DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah static and dynamic balancing of industrial plant and machinery. Sedež podjetja je v kraju Tarragona, Španija.

 2. DIEN GROUP S.R.L.

  Italija

  DIEN GROUP S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Avtomobili. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, car spare parts, reconditioning of turbochargers, Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Matera, Italija.

 3. ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN

  Poljska

  ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Pruszków, Poljska.

 4. SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD

  Kitajska

  SUNSHINE MACHINERY&ELECTRONIC CO., LTD, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Sedež podjetja je v kraju Pingxiang, Kitajska.

 5. REVISIONI TURBO

  Italija

  REVISIONI TURBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Turbo-kompresorji, turbine inspection, turbine repairs, Turbo-kompresorji, turbines for turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Isernia, Italija.

 6. TURBOMIKRON

  Belorusija

  TURBOMIKRON, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbine repairs, turbosuperchargers. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 7. F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH

  Poljska

  F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbosuperchargers, turbine repairs, compressor repair. Sedež podjetja je v kraju Iława, Poljska.

 8. INGVAR INGRIDS AB

  Švedska

  INGVAR INGRIDS AB, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah blowers, vacuum cleaners. Sedež podjetja je v kraju Ludvika, Švedska.

 9. TECHMOT SP. Z O.O.

  Poljska

  TECHMOT SP. Z O.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbosuperchargers, injectors for motors. Sedež podjetja je v kraju Choroszcz, Poljska.

 10. FB ENGINEERING SRL

  Italija

  FB ENGINEERING SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbo-kompresorji. Deluje tudi v panogah turbine inspection, shafts for turbochargers. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno